Сложите оригами за Божић – 5 детаљних упутстава и пуно забаве за цртање

Оригами - јединствена уметничка уметност из Јапана, несумњиво је освојила читав свијет и наставља да буде стални изазов за многе ново-печене, али и за искусне занатлије. Јер ово може бити скоро све тинкер и само са папира. Шта мислите о преклапању оригами за Божић, на пример? Ово је нарочито економична и узбудљива афера, која је добродошла да присуствују не само одрасли већ и дјеца. Данас имамо 5 детаљних упутстава за Оригами у сликама и видео записима спремним за вас. Погледајте их све и покушајте да их имитирају, које вам највише воле. Или сте можда врло интересантни и желите дизајнирати своје божићне украсе?

Оригами божићне идеје као инспирација

Божићни оригами божићни јелени сједињавајући јелен

Нисмо ни за шта одабрали ове 5 декоративних елемената, јер су према нашем мишљењу најважнији у свечаној Божичкој декорацији и одмах пружити право расположење. Комбиновање Оригами и Божића није ново. На нету ћете наћи многе примере оригиналних божићних украса направљених јапанским уметцима.

Минимална количина новца, као и хладна чистоћа оригами, чине га популарном техником обраде за све узрасте. Оригами фолдинг прати детаљно упутство, али увек има прилику да експериментишете - са новим бојама, величинама и текстурама. Ово резултира јединственим креацијама папира које се практично уклапају у сваку могућу прилику.

Али почнимо од почетка!

као знак оригами божићних занатских идеја
Направите оригами поинсеттиас сами

А како је све почело? Са поинсеттиа! Такође га познајемо као Адвентна звезда и почињу да украшавају прозоре, врата и зидове већ у Адвенту. Поинсеттиас се обилује на тржиштима иу декоративним продавницама различитих дизајна. Али ништа се не може упоредити са осећајем који долази са домаћом Божићном звездом. Тинкеред са љубављу и стрпљењем, зарађује јоие де вивре и контемплацију око њега. Само пробајте!

Направите Божићну звезду ван папира

оригами божићни стар тинкер папир

Креирајте Оригами божићне анђеле за кратко време

Поинсеттиа никада не остаје сам. Истовремено, анђели чувара придружују се за Божић. Срећом, ово је такође врло лако и пријатно преклопити као оригами. А како? Видећете у видео снимку испод.

Прослављамо божићне оригами са Ангелом чувар папира

оригами Божић Божић анђео сам тинкер папир Божићна декорацијаТинкер 3Д папир Божићни дрвеће

А шта је са Божићем без божићног стабла? Почео је свој тријумфални марш у 18. веку и сада је познат широм свијета и украшен многим за божићне прославе. Свеће и светиљке, слаткиши, мали анђели, звезде и божићне лопте сваке године љуби на божићном стаблу. Цела ствар се затим заокружи вештачким снијегом и омотачем.

Мала 3Д божићна дрвеца такође могу бити израђена од папира веома лако иу различитим величинама и бојама. У наставку ћете пронаћи упутства за прекрасне тродимензионалне оригами лампице у облику божићних стабала за Божић. Забавите се!

Створите контемплативни амбијент у својим четири зидовима!

оригами божићно божићно стабло израду папира

Дизајн вила свјетла као Божићна декорација

Фаири светла су једноставно класика сваке декорације, а не само на љетној забави у башти, али нарочито на угодним вечерима код куће, када се постаје хладније напољу. Адвентна сезона са топлим комфором и медитативним спокојством је посебно погодна за декорацију са бајковитим светлима. Данас ћемо вам показати како преклапати прекрасне оригами бајке или, умјесто тога, сјајне лампе из папира.

Конвенционална светлосна ЛЕД светла постају предивна божићна декорација

тинкер оригами до божићних преплављених вила

Оригами Санта Цлаус фолдинг

А сада, коначно, Дјед Мраз може доћи! Шта кажеш на мало, слатко мало Николаусена, као овај овде доле? Да, признајемо - задатак је мало изазовнији од првих четири оригами идеје. Али видео туторијал је врло детаљан и врло разумљив. Па, дефинитивно вреди покушати.

Забавите се док копирате и славите!

Никола је направио папир за напредне навијаче оригами

оригами цхристмас Санта Цлаус фолд папир

Направите још мање Оригами Сантас као поклон ознаке

мали николаусе тинкер папир оригами божић

направите оригами божићне даме из папира сами

Од папира се и даље може створити као Божићна декорација

Божић Божићни анђео од папира оригами Божић

Склапање оригами на Божић је такође велика забава за децу

тинкер са децом оригами божић

Оригами Божићно дрво за ваш божићни ДИИ

папирна божићна дрвеца оригами божићна занати

Уреднички тим жели вам контемплативну и креативну забаву!

оригами божићна идеја Божићно дрво поклони

тинкер шарене оригами божићне звезде

гифт таг иоурселф црафт цхристмас поинс оригами цхристмас

Божићне звезде направљене од папира оригами божић

поклони су паковање оригами божић

папир за завијање оригами божићних идеја звезда ван папира

црвена божићна звезда направљена од самог папира чини оригами божић

Поинсеттиас оригами божићни папир

Поинсеттии сами чине оригами божић

Божићна звезда оригами божићне идеје израђене од папира

два 3 дина поинсеттиас чине оригами божић