Фок као љубимац? Да ли лисица броји међу фанци љубимцима?

Фок као љубимац су могући кућни љубимци

Фок као љубимац: Па шта!

 

Ако мислите на лисицу као љубимца, онда то једноставно не мора бити у фигуративном смислу ријечи. Дакле, не мислимо на слику или сувенир.

Знаш да су лисице врста паса, зар не? Због тога имају и сличан карактер и могу се показати као добар љубимац.

Фанци Петс - Фок

Фок као дивља лисица у снијегу
 Можеш ли да прикријеш лисице?

Фенси љубимци лисице као лице

Скупу аферу којој треба приступити пажљиво

Није свака лисица дозвољена као љубимац. Морате бити веома опрезни да не постанете жртва превара или илегалног тобачара. Најприје се информишете о уређајима који превладавају.

Лисице су дивље животиње

Фенси лисице као лисица бебе лисице и мајкеНису неважни трошкови који се односе на куповину такве животиње. Ако одлучите да се бринете о њој код куће, требало би да их ангажујете још више.

Слатка лисица

Фуцхс кућни љубимци могу бити као љубимац лисица

Брига за лисицу

У природи, лисица живи седам година. Као љубимац, може доћи до 25 година. То је сјајно, зар не? Тако се осећате као добра особа. Требало би да имате двориште да бисте могли да окружите оградом. Такође, требало би да постоји посебна кућа која је врло добро изолована. Стога, животиња може бити заштићена и од хладноће, тако и од топлоте.

У Немачкој лисице се не продају као кућни љубимци

Можете имати лисица као кућни љубимац

смеће

Иако смо рекли да лисица може бити љубимац везан за пса. Али нико не може порицати да његово лице изгледа као лисица као мачка. Ово не исцрпљује сличности. Зато што воли да користи тоалет за мачке. Навикао се на то, јер је то животиња која веома воли чистоћу.

Зао Фок Виллаге је село у Јапану гдје лисице шетају на улици

Фенси кућне љубимце као љубимац

Међутим, ово друго може бити успешно научено само животињама ако се одрасте из младости. Постоји и низ других навика које би лисица морала да стекне како би се осигурало да све добро функционише у зрелости. Дакле, чешљање. Од одређеног узраста то више неће дозволити. Такође мора да се лечи против паразита јер је лисица врло осетљива на њих.

Јапанско село лисица

лисица кућних љубимаца лисица села Јапана

воз

Дресура је неочекивано лако са лисицом. Он лако може пратити различите команде, као и лако остати на поводцу. Још важније од паса у овом случају су награде са различитим третманима.

После добро завршеног периода тренинга, можете пустити лисицу и нећете имати проблема са тим.

Слатка лисица у дивљини

Фенси лисице као лисица бебе

храна

Лисица је кућни љубимац којем је потребна велика разноликост у храни. Ово не укључује само месо, иако му се свиђа. Воли да једе различите животиње. Али он преферира мале глодаре, нарочито мишеве.

Лисице су предатори

Фенси љубимци лисице као љубимац дивље животиње

За лисицу је тешко чак и у дивљини да ухвати зечеве. Зато лисице нису стварно зависне од оваквог меса. Воле да једу веће дивљачи попут јелена.

Фок на лов

Фенси љубимци лисице као љубимац у башти

Чак и јаја многих птица воле да их поједу. Мени такође одговара рибама, инсектима и црвима.

Како животиња расте, најбоље би било пити прилагођено млијеко за псе. Такође би било добро и месо и други производи добре квалитете. Ако су то прецоокед, они би потиснули ловачки инстинкт свог љубимца.

Смешне слике: Фок као фотограф

Фенси љубимци лисице као љубимац смешне слике

Спавам у трави

Фенси љубимци лисице као љубимац спавају у башти

Лисице живе у шуми   

Фенси лисице као лисице у природи

Дивља лисица на снегу

фуцс као љубимац љубимац љубимаца