Како правилно комбиновати чизме са глежењ – 30 савета за стајлинг

Поштоване даме, да ли знате како правилно обучити чизме?

 

Да ли постоји нешто безбрижно у јесен моду приликом стављања чизмама? Веома су удобни и незаменљиви у прелазним сезонама. Чизме за глежње су тако универзалне да се могу комбиновати са било којом врстом хаљине и стила. Ово се често завршава у модном фиаску: Чизме чизме су међу врстама ципела у којима су почињене неке од највећих грешака.

Женске папуче у центру пажње 

Анкле чизме даме јесен модни трендови

Имате ли омиљене бооте и како их носите? 

Чизме за глежње правилно носе модне трендове у јесен
Јесенска мода - актуелни трендови 

глежањ чизме женски капут црни јесен модни трендови

Будите пажљиви са чарапама!

Никада не смеш носити старе чарапе својим чизмама. У многим случајевима то се може видети. Ово се дешава посебно када су блиставе. Одлучите се за чарапе које остају дискретне или невидљиве. То су они који покривају доњи део стопала или су браон или тијело-боји.

Јесен ципеле за модне свесне даме

пете стилеттос даме јесен модни јенас модни трендовиКако постићи модеран изглед

даме јесени модни трендови хербстсцхуехе браон

У јесен, волимо да носимо глежњеве са фармеркама. Постоји низ правила која то највише искористе.

Направите ноге како се појављују дуже

Комбинујте елегантне чизме за глежањ са кочијим ципелама. Ово ће визуелно проширити ваше ноге.

Окренуле су фармерке

Ако време није тако хладно, можете навијати фармерке преко чизама за глежањ. Ово ће нагласити и ваш стил, а све на вашој слици посебно је јако.

Окрени своје фармерке 

Чизме за глежањ носи модне трендове у јесен

Нагласите ваше зглобове

Комбинирајте манжетне манжетне чизме с чврстим чизмама за глежањ. Ово наглашава зглобове и чини ваш свакодневни изглед мало разноликији. Потом можете носити исте чизме са сукњом и имат ћете потпуно другачији изглед.

Ставите дуже пара фармера

Да ли волите да носите дуже хлаче за џинс јер вам ноге изгледају елегантније? То је добра идеја и ми ћемо га комбинирати високим чизмама. Изабери удобан, занемарен дизајн јер су чизме у сваком случају готово потпуно сакривене.

Глежњаче са фармеркама

даме јесени модни трендови хербстсцхуехе

Повремено и елегантно истовремено

женске јесен модне трендове хербстсцхуехе кошуље зелене

Елегантан изглед са женским чизмама за глежње током целе године

даме јесен моде модни трендови јесен џинс јеанс зелене

У ствари, чизме се могу носити током целе године. Чак и на неким хладнијим љетним вечерима, понекад су корисни. Ево неких изгледа који можете приступити без обзира на сезону.

Црне хлаче и чизме за глежње са отисака

Да ли тражите прави начин за ношење отисака које волите толико? Чизме за глежње су прилично погодне за ову сврху, под условом да су комбиноване са црним панталонама. Заправо, остајете на сигурној страни ако је читава опрема у боји или бар неутрална и резервисана.

Браон чизме и бела одјећа

Ако желите да охрабрујете себе и своје пријатеље, комбинујте чизме чизме за глежње с светлом, можда потпуно белом одећом. За јесен препоручујемо супер танке џинсове панталоне у комбинацији са дугачким џемпером.

Комбинујте панталоне са ошиљеним чизмама 

црне чизме даме модне трендове у јесен

Потпуно црно

чизме женске јесен модне трендове боје црне боје

Дугачке панталоне са ошиљеним чизмама

Волите ли слободне панталоне у ретро стилу? Савршено се уклапају с шареним чизмама од глежња.

7/8 панталоне са чизмама за глежањ

Примите прве топлије дане пролећа или почетка јесени у елегантним панталоне од 7/8 и спојите их са чизмама. С обзиром да су посљедњи посебно добри, дефинитивно би требали бити врло елегантни и имати занимљив профил или узбудљиве детаље.

Чврсте панталоне у чизмама за глежањ

Ако вам се свиђају веома јаке панталоне, можете поставити манжетне ноге у нешто већим чизмама. Комбинујте са дуже вањске одјеће. За случајан изглед, чак можете панталоне.

Чизме од глежња имају нешто у њима, што чини да чак и "погрешан" изглед изгледа шармантан. Али зашто не користите ова правила и не искористите највише свог изгледа?

Покажите свој стил!

чизме женске модне модне модне модне трендове

на путу

чизме женске јесен модне тренутне модне трендове

Ставите на удобност!

чизме женске јесен модне панталоне модне трендове

Буди инспирисан примјерима испод!

чизме са пете на модне трендовечизме даме модне трендове модних фармерки јесени чизме даме модне трендове јесен фармерке чизме женске јесен модне фармерке страсенмоде чизме женске јесенске модне хаљине дугих ногу модни трендови чизме женске јесен модне мини сукње модне трендове чизме даме јесени модни трендови чизме женске јесенске модне одштампају модне трендове чизме женске јесен модни ретро јенас модни трендови чизме даме пада модне савјете модне трендове чизме даме пада модни модни модни трендови чизме даме капут звучни осмех модни трендови чизме женски џемпер беж пасти модни трендови чизме комбинују стилске савете модних трендова у јесенКлинови пете чизме женске падају модни глежањ модни трендовичизме браон женске јесен модни трендови