Зодиац Гемс: Које су срећне камење за шкорпије?

Усклађени драгуљима за знак звијезда Шкорпија

 

Шкорпиони су способни и активни, креативне природе. Они не препознају ограничења друштва и њене стандарде. Живот шкорпиона је пун догађаја и далеко од тога да буду веома позитивни. Шкорпиони обично имају веома компликоване односе са супротним полом док не пронађу праву љубав.

 Зодијачки знаци и драгуље - шкорпија

Шкорпиони зодијачки драги камени рођендан

Шкорпиони из прве деценије имају тако снажну интуицију да их могу сматрати паранормалним. Нажалост, они увек немају дисциплину да развијају своје таленте и често не завршавају факултетско образовање.

Шкорпија Зодијак драгуљима - Акуамарине 

упоређивање драгуља звијезда знак шкорпије аквамаринског камена
Огрлица са аквамаринским привеском

Шкорпион Зодијачки драгуљима Акуамарине Привјесак

Ове шкорпије требају драгуље који држе своје прекомерне страсти и контрадикције под контролом. Такви су аметист и аквамарин. Требало би од опала носити, као и царнелиан.

Царнелиан камење

Шкорпиони зодијачки драгуљи царнелиан камењеКарнелијске наушнице - предиван поклон за дама шкорпиона

Шкорпион Зодијак Гемс Царнелиан Наушнице

Прстен са црним опалом

Шкорпиони зодијачки драгуљ

Шкорпиони из друге деценије веома су страствени. Они подузимају иницијативу и често долазе до крајности. То може бити добро, али понекад врло лоше. Шкорпиони друге деценије немају посебно атрактиван или видљив физички изглед. Али имате невероватну животну енергију. Они имају тенденцију да преузму ризике и често се боре лоше узимајући у обзир. Други често плаћају превише за њих ...

ametist Стоун

Шкорпион Зодијачки драгуљ Аметист Стонес

Аметистски привезак у облику срца 

Шкорпион Зодијачки драгуљ Аметхист Привезак

Шкорпиони из ове деценије су дивни љубитељи водених спортова и такође су добри у политици, али иу хемији. Треба им драгуљи који промовирају своју креативност. То је нпр црни опал, што ће им помоћи да се фокусирају на најважније ствари. Да би превазишли велику страст коју имају, потребни су шкорпиони аметист, Алмандине, топаз и јаспис.

Алмандине Огрлица

Шкорпија Зодијак Гемс Алмандине

Плави топаз

Шкорпија зодијака драгуљима топаз плава

Јаспер камење су такође корисне за Шкорпију

Шкорпија Зодијак Гемс Јаспер

Шкорпиони из треће деценије су веома интуитивни, али и веома поносни. Они су сврсисходни, на жалост нису често спремни на компромис. Ово може бити веома штетно за друге људе и за себе. Шкорпиони из треће деценије требају смарагд и аквамарин носе. Ово ће помирити свој тврдоглавост. За више позитивне и конструктивне енергије потребни су шкорпиони светло црвени карнелијани и црни опал.

Смарагдне камење помирује тврдоглавост шкорпиона

Шкорпион Зодијачки драги камен Смарагдни накит