Еие Маке Уп Корак по корак – зато направите очи веће

Еие Маке Уп Корак по корак савети за шминкање очију

Повећајте своје очи кроз шминку, корак по корак

 

Мале очи су врло често веома лепе. Прецизније, оне нису мале, али су дубље. Због тога често изгледају врло мистериозне и имају веома интересантан облик. Ове две специјалне карактеристике треба потом нагласити корак по корак, ако је потребно одговарајућим шминкањем очију.

Еие Маке Уп Корак по корак

Еие Маке Уп Корак по корак шминка
Посебна брига за обрве

Први корак је био да направите обрве савршене пре шминке. Дакле, ваша визија је јасна и отворена. Ово такође наглашава све елементе лица. По правилу, врло мале обрве изгледају боље с малим очима. Покушајте да дођете до великог лука.

Обарвај обрве

Еие Маке Уп Корак по корак обрва за очи

Примијените шминку

Тада би требало нанијети основу за очување ока преко цијелог подручја између очних капака и обрва. Дакле, постижете нежан изглед, што је дефинитивно у смислу намјене предности.

Која је права шминка за прајмер

Еие Маке Уп Корак по коракОснова је такође важна зато што избегава размазивање ваше шминке. Посебно код ниских очију, опасност је нешто већа.

Шминка за очи - одакле да почнем?

Еие Маке Уп Корак по корак шминка за очи

еие облици

Савети за шминкање имају различите облике ока

Изаберите право сјенило

Ако желите корак по корак постићи савршене резултате помоћу шминке за очи, онда би требало да изаберете савршену сјенило на трећем месту. Сребрна или лагана слонова треба да буду боје које бисте требали да ширете преко очних капака. Друге нијансе су погодне, али дефинитивно морају бити у "хладној" палети боја.

Магични плави тонови

Еие Маке Уп Корак по корак примењујући шминку за очи

Тамне нијансе нису тачне у случају да учините да ваше очи изгледају веће. Можете користити нешто сјајно за то.

Савршена шминка за очи

шминке савети за очи трепавице сјенило сиве боје

Причврстите еиелинер

Као следећи корак, у ову варијанту шминке за очи треба да прикључите еиелинер. Али са овим не би требало да преписујете читаве контуре. Уместо тога, треба нагласити очи са горње стране, а не сасвим тамо. Требали бисте нагласити еиелинер од средине до спољашњих ивица. Црна као боја практично нема алтернативу за добар ефекат.

Употребите еиелинер прецизно

Еие Маке Уп Корак по корак око очију маке-уп кајал еиелинер

Еие Маке Уп Корак по корак савети за шминкање шминке

Наглашавајући кроз сјајне очи сјенила

Требали бисте нагласити спољашност лука обрва са најсјајнијим нијансама сјенила за очи. Боја мора вероватно бити бела или близу тога. Ово ће учинити подручје око, али и цело лице изгледа отвореније и лијепо.

Жута као сенка за очи

Очишћавање лица Користите сјенило за корак по корак

Трепавице се окрећу

Обично, мале лепе очи имају веома очаравајуће осећање. Ако окренете обрве, постићи ћете тачно тај ефекат. Овим приступом учините и трепавице транспарентнијим. Дакле, моћи ћете да проучите ово на шминкању иза њега боље.

Маска за више волумена

шминке савети очи маскаре за шминкање

Остали савети

Да! Практично смо готови. Еие Маке-уп иде тако лако за мање очи! Изгледа да многи људи немају довољно и воле да предузму још неколико корака. Често, међутим, ово поквари досадашње резултате који су постигнути више него развијени.

Осмехај се својим очима

Еие Маке Уп Корак по корак идеје за шминкање очију

Дакле, не би требало да радите то:

Прво, не смијете окривити доње трепавице под било којим околностима. Ако желите да сакријете тамне кругове испод очију, а затим са одговарајућим оловком. Али требате додати маскару на доње трепавице.

Желимо вам много сјајних тренутака у свакодневном животу кроз побољшани изглед!

Избегавајте тамне кругове

Очишћава очи корак по корак савети за негу за очи

Шминка очи већа