50-их фризура: познати људи из ове ере

ретро хаирстилес стиле ицонс 1950с хаирстилес хаирцутс

50-их фризура и познати људи ове ере

 

Модерним трендовима фризура ове године снажно утиче стил 50-их, 60-их и 70-тих година 20. века. 50-ији су популарни извор инспирације, од којих се често црта.

Желите ли се обратити на то приликом одабира ваше нове фризуре? Ако је тако, нудимо вам прилично необичан приступ. Представљамо вам сјајне и популарне фризуре, али и познате људе који су их носили.

Елегантне фризуре у ретро стилу

ретро хаасцхнитте 50с хаирстилес хаирцутс
Луцилле Балл

Један од најупечатљивијих трендова међу педесетих фризура одређује Луцилле Балл. Таква фризура може нагласити деликатност особина лица на округлим странама.

Луцилле Балл и њена црвена коса

луцилле кугла 50с хаирстилес

Рита Морено

Друга звезда, која је снажно нагласила свет 50-их фризура, назива се Рита Морено. Да ли се сећаш? Можда ћете искористити ову прилику као прилику поново погледати филм "Вест Сиде Стори".

Рита Морено из "Вест Сиде Стори"

Рита Морено 50с хаирстилес хаирцутсЈамес Деан

Након две даме сада је време за господина. Његова визија била је веома карактеристична за мушке фризуре 50-их година. То иде руку под руку са идејом "лошег дечака".

Лош дечака Џејмс Деана

Јамес Деан 50с фризура девојака

Билл Халеи и Елвис Преслеи

Обојица су радили много заједно. Такође, често се виде на заједничким снимцима. Њене штрајкасте 50-их фризура су сјајан модел узорка за многе мушкарце до данас, иако су и они у модернијем облику.

Билл Халеи и Елвис Преслеи

Билл Халеи Елвис Преслеи 50с хаирстилес ман хаирцутс

Марилин Монрое

Што се тиче 50-их фризура у женском говору, који фасцинирају даме и њихове стилисте до данас, у сваком случају можете прескочити Мерлин. Она је само чудесна ... Слике говоре сами себи.

Марилин Монрое

Марилин Монрое 50с фризура

Еартха кит

Боб у таласима биће један од хитова за пад. Али колико је то било да сте први пут носили такву фризуру? Погледајте видео снимак чувеног хит "Санта Баби" и можда ћете пронаћи прави одговор тамо.

Еартха кит

Еартха Китт фризура 50с фризура

Кити са лепим Стецкфрисур

Природне фризуре за косу од 50г

Нанци "Ка Схен" Кван

Романтично, дуго и са меким волуменом - то звучи заиста модерно. Али то је било исто с 50-их фризура. Као доказ тога, слике Ненси "Ка Схен" Кван могу послужити.

Нанци "Ка Схен" Кван

Биллие Холидаи

У потрази за инспирацијом испод 50-их фризура можете погледати и слике Биллие Холидаиа. Такође има одличан стил и велику каризму. Увек је вредно да их зовемо у животу.

Билли Холидаи са цвјетовима у коси

Природна фризура Биллие Холидаи са цвећем 50-их фризура

Сопхиа Лорен

Софија Лорен била је позната педесетих. Њен имиџ је такође утицао на стил фризура. Погледајте наше слике и инспирацију! Посебно погодни избори су ове фризуре за оне који желе да је то посебно романтично.

Сопхиа Лорен увек носи трендовску фризуру 

Сопхиа Лорен 50с хаирстилес хаирцутс

Списак би се могао наставити. Ево неких уметника чије 50 фризуре дефинитивно гледате: Доротхи Дандридге, Цонние Францис, Елизабетх Таилор, Аудреи Хепбурн, Граце Келли, Бетти Мае Паге.

Софија са кратком фризуром

Сопхиа Лорен Курзхаасцхнитте 50с хаирстилес хаирцутс