“Лет’с Данце” Судија Мотси Мабусе – страствена плесачица

мотси мабусе вруће слике славних

Узбудљиве чињенице о Мотси Мабусе и љубави вашег живота

 

Мотси Мабусе је рођен 11.04.1981 у Јужној Африци. Њени родитељи су се преселили у Преторију, где је успешно завршила средњу школу. Увек је имала страст за плесом. Али она је проучавала закон како би касније преузела адвокатску канцеларију њеног оца.

Мотси Мабусе

познате личности Мотси Мабусе плес дива
Тада је судбина ушла у игру и одлучила другачије. Данцинг је променио живот Мотсија Мабусеа. Одсустила је правно образовање у корист њеној каријери у плесу.

Плесна дива

Мотси мабусе топло у жутој минидрији

Она је постала потпредседница у својој земљи 1998. године. Годину дана касније, упознао је свог будућег мужа. То је био Тимо Кулцзак. То се десило током догађаја Блацкпоол Данце Фестивал. Тако је дошла у Немачку са 18 година.

Члан жирија Мотси Мабусе плесује са Евгенијем Возњиком у емисији "Хајде да плешемо"

Члан жирија Мотси Мабусе плесује са Евгенијем ВозњикомЉубавна прича

Тимо и Мотси Мабусе воле да причају о својој љубавној причи, а посебно о томе како су се упознали. Тон Гретен из Холандије био је на отвореном и направио пуно буке. Обојица су погледали кроз прозоре како би видели шта се дешава.

Пар воли причати о својој љубави

Мотси Мабусе дессингстарс познате личности

Видели су једни друге и разговарали 3 минута. Али онда су се други људи у хотелу жалили да би требали бити тихи. Цела ствар је мало детињаста и сирова, обе наговештавају када причају о томе. Оно што се догодило на крају је да су размијенили свој број телефона.

Пропуштени лет 

Договорено је да се виде 18. децембра у 10 сати. Тимо је био веома нервозан и чекао на договореном месту. Али Мотси је пропустила свој лет. Затим је звао и рекла да је пропустила њен лет. Обојица су се заљубила и одлучила је да играм заједно. Тамо су почели да играју друштвено. Свидјели су им и постали пар у животу.

Тимо Кулцзак и Мотси Мабусе

познате личности тимо кулцзак и мотси мабусе вруће

Заправо, ово је био судбоносан састанак за Мотси на сваки начин. У то време је скоро одлучила да заустави плес заувек. Није била задовољна њеним претходним партнером. Даље, желела је више да се концентрише на своје студије. Али заједно са Тимоом, њена страст за плесом се поново пробудила. Одлучила је, захваљујући својој компанији, да настави са плесом.

Страсан плесач

Еуро Данце Фестивал 2012 мотси мабусе вруће

Обична каријера Мотсија и Тима

По заједничком наступу у црно-белом клубу Пфорзхеим дошло је до подизања заједничке историјске историје. Постали су њемачки мајстори у категорији Латиноамеричких плесова 2009. и 2010. године. После десет година успешних каријера, они су се повукли са сцене. Урадили су то са сцене, али не из плеса.

Од 2011. Мотси Мабусе учествује у "Лет'с Данце", сада је у жирији. И сигурно она прави нове планове за будућност!

Члан жирија "Лет'с Данце"

Хорхе Гонзалез, Мотси Мабусе и Јоацхим Лламби

Хорхе Гонзалез, Мотси Мабусе и Јоацхим Лламби     

Мотси Мабусе дессингстарс познате личности

10 поена за Мотси

Лет'с Данце - Тхе РТЛ Данце Схов Мотси Мабусе

Шармантна и врло надарена дама

прелепи мотси мабусе плес

Елегантно стилизован

Мотси Мабусе Цхристиан Аугустин / ГАЛА

У романтичној љубичастој хаљини

Мотси Мабусе-'The Raffaello Summer Day 2012'

Уверен испред камере

истакнути мотси мабусе вруће

Мотси и Силвие

Чланови жирија Силвие ван дер Ваарт и Мотси Мабусе

Члан жирија Мотси Мабусе