Нина Добрев – Вампирски дневници и други филмови младе глумице

Нина Добрев, Дневници вампира и неке занимљиве чињенице о младом таленту

 

Да ли вам се свиђају филмови са Нином Добрев? Да ли сте већ гледали већину својих филмова? Пратите поруке повезане са њеним именом? Онда сте сигурни да будете у току са најновијим вијестима око вас. Ипак, обећавамо вам да ћете у овом чланку научити многе вести које ће допунити вашу слику популарне глумице.

Секси Нина Добрев и њени филмови

Глумица Нина Добрев слика

Нина Добрев је рођена у Бугарској, а њена породица се преселила у Канаду када је Нини имала две године. Њена баба још увек живи у свом родном граду Софији, а као резултат тога, глумица не губи везу са својом домовином. У веома младој години обучава ритмичку гимнастику, која је веома популарна у својој родној земљи.

У нечему старијем узрасту она показује снажан таленат.

Нина Добрев филмови и стил живота

вампирски дневници глумица Нина Добрев
Глумица Нина Добрев - млада, секси и позната широм света

Глумица Нина Добрев секси сликеГлумица Нина Добрев филмоваНина започиње стручно образовање на овом пољу у Цанадиан Армстронг Ацтинг Студиос. Један од њених првих филмова назива се "поред ње" (Аваи Фром Хер). Ово је прва главна улога глумице. Али то је заиста познато другом, а то је у канадским епизодама "Деграсси: Тхе Нект Генератион".

Филмска каријера Нине Добрев

Глумица Нина Добрев Галерија слика

Вампирски дневници

После успјеха епизоота Деграсси, Нина Добрев се преселила у ЛА како би се такмичила за главне улоге с продуцентима филма. Она успева и може да игра у популарним фантазијским серијама Вампир Диариес. Филм се заснива на серији књига састављених од четири главна дела и шест додатних делова. Други филм заснован је на истој серији.

Глумица је захваљујући ТВ серији "Вампире Диариес "постала позната широм света

ТВ серије вампирских дневника Нина Добрев филмова

Са Паул Веслеи и Ианом Сомерхалдером

Иан Паул Нина Драма Вампира Нина Добрев Филмс

Нина Добрев игра Елена, Кетрин и Амара у Вампирским дневницима. Ово су доппелгангери једне и исте особе која се појављује у различитим вековима. У филму, посебно због Нине Добрева, промењена је и особа Катарине. У књизи долази из Немачке, али због националности глумице она је у филму бугарски.

Нина Добрев игра Елена, Кетрин и Амара у Вампирским дневницима

вампирски дневници Нина Добрев филмовиНина Добрев филмови вампирски дневници глумица нина добрев

Хари Поттер Нини Добрев воли и друге занимљиве чињенице

Јесте ли знали да Нина Добрев чита приче о Харију Потеру? Ема Вотсон извештава да је Нина Добрев једном послао слику за Ноћ вештица на којој је обучена као Хермиона Грангер.

Нина Добрев говори три језика - енглески, француски и бугарски. Један од њених најновијих филмова је "Тхе финал гирлс", који су изашли у 2015. години у САД и добили су врло позитивне критике.

Замишљен као Хермиона Грангер

Глумица Нина Добрев снима обожаватеље Харри Поттера

Велики фан Харри Поттер

Нина Добрев фан пицс Харри Поттер

Остали филмови са Нином Добрев

Међу осталим филмовима са Нином Добревом желели бисмо дати и неке друге наслове. Она се врло успешно представила у филму "Бријесни комади". Ово је прича о малом дјетету које се спасило од нациста бежањем преко Пољске, Грчке, у Канаду. Чак и тада, многи критичари су предвидео велику будућност за Нину Добрев. Други сјајни филмови са Нином Добревом, за које нико не би жао, никад нису плачали волкодлаки и тајна Моја кћерка. Узбудљиво чекају нове филмове са младим талентом Нина Добрев.

Са другим глумцима из филма "Бријесни комади"

Нина Добрев Филми бјегунци

 Никад Плакати Вереволф

Нина Добрев Филм Невер Цри Вереволф

Моја ћерка Тајна

Глумица Нина Добрев Филмс Ми Даугхтерс Сецрет

Завршне девојке

Нина Добрев Филмови Финал Гирлс

Нина Добрев ради спорт

Нина Добрев одлична фигура у спортуАктриса Нина Добрев Филмс Бициклизам

Нина Добрев и Емма Ватсон 

Нина Добрев Емма Ватсон црвени тепих Нина Добрев филмови елегантно одевениГлумица Нина Добрев секси филмови