Фанци торбе и руксаци који изгледају изузетно укусно

фанци торбице нарезане крушке

Фанци торбе и руксаци који изгледају изузетно укусно

Можда сте били на иритацији на почетку као и када смо видели оне фанци торбе и руксаке. Је ли тако? Да ли сте се запитали шта има хлеб са модом или уметношћу? Одговор на ово питање лежи у изузетној збирци канадских рођених дизајнера и уметника Цхлое Висе.

Данас живи и ради у Њујорку, концентрише се на скулптуре, слике и цртеже, колаже и дигиталну уметност.

У 2013. години започела је своју колекцију скулптура које су обликоване у облику торбица и руксака са познатим модним брендовима као што су Цханел, Мосцхино и Лоуис Вуиттон. Изузетне торбе су израђене од уретана и обојене бојом уља. Први комад у колекцији био је торба за врећицу Лоуис Вуиттон, која изгледа изузетно реалистична. Ово су пратиле и друге креације попут Хефезопф Прада и торбице торбе Цханел, чији је дизајнер "Багел бр. 5. "позвао.

Торба за палачинку Цханел

фанци торбе палачинке мед
У интервјуу са Луцки Магазином, Висе наводи да инспирација за ову колекцију потиче од идеје да је хлеб симбол високог статуса и благостања. "Хтео сам да установим везу између обожавања луксузне робе у моди и значаја робе широке потрошње у уметности".

У октобру 2014, глумица Индија Менуез је израчунала "Багел бр. 5 "торба на лансирању догађаја за филм Цханел Но. 5 носи. Публика и медији су мислили да је то прави Цханел. Ускоро је постало јасно да је торбу креирао Висе и део је њене колекције из 2013. године. "Хтео сам да будем јасно да торбе нису заправо модне ствари, већ уметничка дела. У исто време, стварно сам уживао у интересу модног света и медија ", признаје уметник.

Погледајте саму колекцију и осетите јединственост ових уметничких дела, која изгледају као луксузне модне предмете. Забавите се!

Мала тостна торбица

фанци рукавице џемови од хлеба

Торба од мини багела Цханел

фанци торбе багел сусамТорба за хлеб Мосцхино

фанци торбица пецат буттер

Зопфкуцхен са маком семена за одвоз

фанци торбе цханел палачинка

Торба за доручак у ретро стилу

укусни торбици доручак

Укусна торба са лососом и луком

фанци торбе мали лук лососа

Прада пигтаил торба са семенкама сусама

фанци торбе прада торте торте

Мосцхино вафла торба

фанци ташне вафле

Пекара разнолика

фанци торбе пекарских комада