Јесте ли видели ове Цамерон Диаз филмове?

Да ли знате десет најбољих филмова са Цамерон Диаз?

 

Да ли тражите нове идеје за удобан филмски вечери код куће? Такође желите да се уверите да пронађете нешто што је заиста вредно времена. Да ли сте гледали све филмове са Цамерон Диаз? Испод је листа најбољих филмова ове глумице. Можда нисте погледали ни једну или другу? Онда сада може бити савршена ствар за то. Ево десет филмова са Цамерон Диазом, за који мислимо да су најкориснији! Надамо се да уживате у гледању!

Холивудска глумица Цамерон Диаз

Глумица Цамерон Диаз снима елегантно у бијелој боји

Да ли знате било који филм Цамерон Диаз?

Холливоодска глумица Цамерон Диаз филмова
На црвеном тепиху

Глумица Цамерон Диаз филмова на црвеном тепиху

Запањујуће у секси црвеној хаљини

Глумица Цамерон Диаз снима црвену хаљинуПоследња вечера - последња вечера

Политичка сатира није баш добро заступљена у америчкој филмској продукцији последњих година. Али то није увек било тако, а филмови као што је Тхе Екецутионер'с Даи то доказују. Поред Цамерона Дијаза, такође ћете доживети мајсторску игру Рон Елдарда и Аннабетх Гисх овдје. Реч је о кампањи Свјетске спасавања која укључује тровање гостију конзервативаца на вечеру као стратегију.

Нити жртве ни починиоци нису симпатични. Показује како понекад слични енергични светски спасиоци и њихови колеге могу бити једни другима.

Цамерон Диаз Филмови: Последња вечера

Актриса Цамерон Диаз Филметхе задња вечера 1999 црно-бела

3 Ангелс фор Цхарлие (Оригинални наслов: Цхарлие'с Ангелс)

Ово је вероватно један од најпознатијих филмова са Цамерон Диаз. Реч је о филмској продукцији заснованој на филмској серији која је постала позната седамдесетих. Осим Цамерон Диаз, Луци Лиу ће учествовати у овом филму. То је акциони филм у којем Цамерон Диаз преузима улогу пробног пилота. Атрактивне сцене Кунг Фу су комбиноване с хумористичким и романтичним. Све је мало модерније и динамично од оригинала.

Риболов 3 - Древ Барриморе, Цамерон Диаз и Луци Лиу

Цамерон Диаз филмови цхарлиес анђеле колекције

Моја најлепша пријатељска венчања

Да ли постоји неко ко не познаје венчање мог најбољег пријатеља? То је био апсолутни успех након дугог периода релативно слабих филмова са Цамераном Диазом. Филм је показао свој таленат за комедију. Овде игра са Јулијом Робертс, која представља најбољи пријатељ свог вереника. Последње је изненада погођена страховима да би могла изгубити најбољег човека за себе.

Поред Џулије Робертс у филму Моја најлепша пријатељска венчања

Цамерон Диаз Филмови Ми Бест Фриендс Веддинг

На ципелама моје сестре (оригинални наслов: Ин Хер Схоес)

На основу књиге Јеннифер Веинер, овај филм је једна од најуспешнијих филмских продукција са Цамерон Диазом. После дугог раздвајања две сестре поново живе заједно и врло брзо се сећају шта их је задржало толико дуго.

Следеће сцене су поучне за оне који су већ заглавили у таквој ситуацији.

Звезде су Цамерон Диаз и Тони Цоллетте

Цамерон Диаз филмови на ципелама моје сестре

Групе Њујорка

Да ли познајете овај филм са Цамерон Диаз? Он је Мартин Сцорсесе и има историјски предмет. Приказује драму великих битака које су биле уобичајене у Њујорку деветнаестог века. Диаз не игра главну улогу, али она показује свој таленат поред многих познатих глумаца као што су ДиЦаприо, Даи-Левис и Хенри Тхомас.

Групе Њујорка

Цамерон Диаз Филмови банде Нев Иорка

Са својим филмским партнером Леонардом Ди Каприо

Цамерон Диаз снима банде у Нев Иорку Леонардо Ди Цаприо

Маска

То није била највећа и најзахтевнија улога Цамерона Диаза. У исто време, ово је незабораван перформанс. Ово је један од њених првих филмова. У то време она је била нова у филмској индустрији и није ни говорила изговор. Али критика је била толико добра да је овај филм сигурно пружио дивну основу за њену будућу каријеру.

Маска (1994) - један од првих филмова Цамерона Диаза

Цамерон Диаз Филмови Маск Цовер

Луда за Мари (има нешто о Мари)

Свако ко је озбиљно заинтересован за филмове већ је у то вријеме добро познавао Цамерона Диаза. Али други су можда пропустили ову продукцију филма из 1998. године. То је актуелно и довољно смешно да се сада гледа. Према многим критичарима, правац није био толико јак и то је изнад свега перформанса Диаза. што чини филм. Дакле, на крају, сви су полудели за Мари!

Цамерон Диаз у филмској комедији Црази фор Мари

Цамерон Диаз Мовиес Луди за Мари

Шрек - смељи херој 1 и 2

Цамерон Диаз је такође био део глумачког тима, који су својим гласовима обезбедили за велики успех у адаптацији књиге од стране Виллиама Стеиг-а.

Цамерон Диаз је глас иза принцезе Фионе и тако је имао једну од водећих улога. Мислимо да не постоје два мишљења да би она могла нагласити дубину и драму у карактеру принцезе својим интонацијама и гримацесима!

У филму Шрек, Цамерон Диаз је глас иза Принцезе Фионе

Цамерон Диаз Филмови Схрек Смељи херој

Бити Џон Малкович

Мислимо да је овај најбољи од свих филмова Цамерона Диаза. Учествовала је у многим драмама и комедијама. Бити Џон Малкович је један од оних филмова који су практично неупоредиви са другим филмовима.

Наш омиљени: Бити Џон Малкович

Цамерон Диаз Филмс је Јохн Малковицх 1999

Сам Диаз је тешко препознатљив. Она носи смеђу косу и има очајан изглед. Она игра улогу несрећне супруге, Лотте, једнако несрећног Џона Кусака. Он је луткар који проналази тајна врата главе Џона Малковича, што у великој збрци у њиховим животима.

Још увек не знате све филмове са Цамерон Диазом? Тада можете изабрати једну за следећу филмску ноћ?

Још један врхунски филм са Цамерон Диаз-ом супер супер и супер секси

Цамерон Диаз Филмс Тхе Свеетест Тхинг 2002