Редизајнирајте терасу – бојите плочу у боји

редизајнирајте терасу, палубу, боју, негу

Креирање нове терасе - шарене идеје за дрвену веранду

Постоји толико разлога зашто би требало да обојите терасу. Сада бих волео да узмем неке од ових заједно са вама и да вам дам савет у вези с тим. Да ли мислите да би то могло бити корисно за вас? Онда вам желим пуно забаве док читате.

Обогатите стару терасу

редизајнирајте терасу на отвореном намештају дрвени веранда бојени дрвени под
Имате ли стару терасу која не изгледа тако привлачна или чак и заиста сјајна? Они могу учинити чуда с мало боје.

Пробај то

Желите бити сигурни да сте одабрали праву боју? Затим прво осликати мању површину и тек онда одлучити да обоји целу област. Ако вам се не свиђа, уклоните га са стругачем. Ово је много боље од песка, јер би то избјегло неједнак изглед.

Основно правило када користите боје

редизајнирана тераса редизајнира дрвене палубне терасе

Да ли се сећате лекција из школе? Нађите доминантну, не-променљиву боју која ће добро утицати на ваше двориште. Обојите облогу да бисте створили дупле плаве контрапункт.

Дрво је важно

Свака врста дрвета има свој јединствени карактер. Борово дрво се често ставља на терасе и ако га не прекривате горњим слојем, то показује зелену хладовину. Ако вам природни боје узнемиравају, могли бисте га понудити горњим слојем по вашем избору. Алтернативно, они би могли побољшати природну боју. Обнова боје сваке две или три године помаже очувању атрактивног карактера терасе.

Изаберите праву боју

редизајнирати терасу терасе за палубуЖелео бих да наведем неколико типичних боја и да вам помогнем да одлучите.

сив

Ове нијансе се могу користити за постизање ефекта "један по један". На великим површинама, ово сјенило је посебно препоручљиво.

плава

Да ли желите модернији изглед и предивну клупу у врту? Тада бих вам препоручио ову боју.

црвен

Посебно је јак испред зидова од опеке. Пробајте у мањим дозама, тако да не изгледа превише доминантно.

Дарк Бровн

дрвена палуба децкинг боје природне боје

Ову скромну сенку можете да упарите са намјештајем у живахним нијансама. Мислим засићено црвено, морско плаво и тиркизно. Пошто се може добро комбиновати са другим нијансама, може се фиксирати на великим површинама.

зелен

тераса редизајн дрвене веранде на отвореном

Саге греен има довољно сиве боје и допуњује изглед листова и неће се такмичити с њима. Такође добро функционише у великим количинама.

поклопац


редизајн патио тераса за палубу

Погледајте боје које су погодне за терасу. Неке нијансе на бази уља или воде штите дрво од влаге и других штетних утицаја. Обично имате четири нивоа непрозирности и требали бисте одлучити о свом укусу.

Близу природи

редизајнирати терасу терасе за декорацију баштенског баштенског намештаја

Ово ће тешко промијенити боју дрвета. Ово је посебно погодно за људе који желе видјети житарице.

засенчен

Достижете приметну, али благо дисколорацију. Такође у овом случају природни карактер ће бити присутан и приметан. Ово је посебно погодно за почетнике.

Семи транспарентно

Још увек можете видети зрно дрвета, али ћете такође доживјети лепши пигмент. Ако је тераса старија, то ће допринети бољој доследности. Трајање је такође одлично - од 3 до 5 година.

солидан

редизајнирати терасу за терасу за декорисање боја солидних боја

Потпуно сакријете дрвену зрну. Ако ваша тераса показује мрље или друга питања старења, онда је ово прави избор за вас! Покриваће многе недостатке и обезбеђује бољу УВ заштиту.

Када почињете са шемом боја на тераси?

освежити спољну терасу редизајнирану терасу за оквире