Дизајн тераса Слике: Обновите терасу или балкон

Обновите дизајн терасе на време за нову сезону

 

Очигледно, многи људи нису сасвим сигурни који велики потенцијал чак и на најмању терасу. То може постати омиљено место породице. Тако да се сви могу осећати добро упркос различитим интересима и облицима опоравка. Међутим, како би тераса била толико ефикасна, морамо поштовати одређена правила и стално надограђивати њихов дизајн. Да ли сте већ планирали нешто у вези са предстојећом љетном сезоном? Или већ завршено?

Ако није, да причамо о томе ...

Погледајте различите варијанте дизајна терасе!

Дизајн терасе мора бити намештен као свака модерна соба. То значи да треба почети са поделом различитих области. Оне морају бити подређене функцијама које тераса мора испунити.

40 слика за терасу слике као инспирација

модерна тераса дизајн слике балконско намештај раттан сунцреен

Другим речима, ево правила која ћете пратити у малој соби или једнособном стану. На малом простору можете поставити седење, трпезарију и радни простор. Између осталог. Они су одвојени једни од других било намјештајем или различитим дизајном пода или зида.

А између њих мора бити довољно газећег слоја, тако да се не осећате ограничено или непријатно. Али пре него што све ово сакупите на малу терасу, запитајте се да ли вам заиста требају све ове карактеристике. У вашем случају, можда је довољно да користите једну и исту табелу за пио кафу или радите између.

Без обзира шта сте изабрали, планирање ове дистрибуције представља прекретницу за успешан дизајн терасе.

Дизајнирај мало оаза благостања на тераси

модерна тераса дизајн слике балкон намештај балкон биљешке палета намјештај
Зидови и под

Зидови и под постављају разлог за дизајн терасе. Морају имати нешто уједначено у њима. Или изаберите исти материјал или сличну нијансу. На основу тога, онда можете организовати поделу у зонама декорацијом или извођењем великог контраста у неким подручјима.

Цозинесс је такође на отвореном

дизајн модерне терасе Слике Балконски намјештај Постављање дрвених плочица

За класичан изглед препоручујемо постављање керамичких плочица. Они су врло модерни и појављују се у различитим варијацијама. Природни камен и цигла су још једно добро изгледа и природно изгледа. Све ове варијанте се такође користе у башти јер су веома одрживе и отпорне на временске прилике. Тако да их можете користити чак и ако је тераса отворена. Коришћење органских материјала, као што је бамбус, такође је веома трендовито.

Сви материјали поменути за дизајн могу се користити и на поду и на зидовима. Уз неколико изузетака, прилично је лако прилагодити и боју.

Дрво изгледа пријатно и пријатно

модерна тераса дизајн слике балконска мебла дрвена зидна облогаСтворите посебан медитерански осјећај кроз дизајн позадине

Док смо у дизајну пода и зида, желимо да истакнемо да само кроз ово може проширити прекрасан медитерански мир у атмосфери ваше терасе.

За ту сврху, зидове направите у пастелним нијансама и наглашавате унутрашње и спољашње углове природним или вештачким камењем. Још једно дивно решење је шема боја у плавој, зеленој и белој боји.

Будите инспирирани различитим стиловима намјештаја!

Модерна тераса дизајн слике медитеранског стила

Оријентални и антички стил

За оријентални стил треба да се одлучите за светле боје зида. Модерна је и поставка класичних нагласака, који се могу упознати са стијенским стијенама.

Избор намештаја

Приликом избора комада намештаја за вашу терасу, наставићемо стил који је типичан за дизајн пода и зида. Да бисмо остварили медитерански стил, одабрали смо комаде намештаја од кованог гвожђа опремљене с јастуцима седишта и другим меканим јастучићима у прелепим бојама.

Мирни релаксацијски кутак такође у центру града

модерна тераса дизајн слике балкон намештај кауч рукавице тепих

У оријенталном и класичном стилу не користите пуно намештаја. За далековидски стил, користите органске материјале као што су бамбус и такође их користите за декорацију.

Осветљење

Осветљење је веома важан елемент у дизајну терасе. То захтијева доста концентрације и правих одлука, па смо зато пустили да се заврши. Ако је тераса окренута према западу или на југу, обавезно размислите о заштити од сунца. Венецијанске жалузине и жалузине омогућавају вам да увек регулишете приступ светлости.

 Свјетлост за романтичне љетне вечери 

Модерна тераса дизајнира слике балконских идеја свеће светлости

Међутим, ако немате довољно светлости на свом терасу, онда морате бити сигурни. Али одлучите за различите елементе за уградњу, као што су ЛЕД траке или уградна расвјета.

Ако имате тамне углове или поставите област која је замишљена за рад, можете добро користити осветљење задатака.

Светла дрвена веранда у рустикалном стилу

Модерна тераса дизајн слике рустикално намештаја балконског намјештаја од пуног дрвета

То су основни принципи модерног дизајна терасе. Они нису толико с тренутним концептима, јер воле да имају пуно слободе тамо. Али ово обезбеђује да и из најмањих области чини рај. Добит од тога!

Желимо Вам сретно и прекрасно лето!

модерна тераса дизајн слике спољне површине баштенска гарнитура дрво

Ратан и дрвени намештај се савршено уклапа на отвореном простору

модерна тераса дизајн слике балкон намјештај отворени простор

Мали стол са 2 преклопне столице често је најбоље решење за мали балкон

дизајн модерне терасе Слике Балконска гарнитура Балконске црпке Преклопне столице

Клупа од бетона

модерна тераса дизајн слике балкон намјештај бетона и дрвета

Десно на поду: подне јастуке умјесто столица

модерна тераса дизајн слике балкон намештај подне јастуке

Држите дрва на тераси

модерна тераса дизајн слике балконска гарнитура огревно дрво

Инспиративне идеје са Далеког истока

модерна тераса дизајн слике балкон намештај шарене јастучићи

Такође можете направити намештај од палета

модерна тераса дизајн слике балкон намештај ДИИ стол за изградњу од палета

Полица за књиге и биљке

модерна тераса дизајн слике балкон намештај свеже боје полица за књиге

Користите свеже боје

модерна тераса дизајн слике балконска гарнитура свеже боје убацити лончане биљке

Контејнери у углу

модерна тераса дизајн слике балконски намјештај вртни намјештај и лончане биљке

Хамак на балкону

модерна тераса дизајн слике балконска гарнитура сидра балконске биљке модерна тераса дизајн слике балкон намјештај дрвене кутије инсерт модерна тераса дизајн слике балкон намештај стол за сједење дрвене кутије модерна тераса дизајн слике балкон намештај биљка декорација чланака модерна тераса дизајн слике балкон намештај раттан стол модерна тераса дизајн слике балконски намјештај опустити намјештај свинг модерна тераса дизајн слике балкон намештај романтично свеће модерна тераса дизајн слике балконска гарнитура за кревет модерни дизајн тераса приказује примере малих балконских дизајна модерне терасе дизајн слике опремање примера бамбус екран модерни дизајн тераса дизајн куће декор ДИИ трпезаријски столови модерне дизајнерске терасе дизајнирале су слике које нуде идеје у скандинавском стилу Модерна тераса дизајнира слике пространог спољног намештаја модерне терасе дизајн слике виси кошара столица вертикална башта дизајн модерне терасе Слике Хомеоффице Ателиер модерне терасе дизајниране слике пењачких биљака дрвене плочице Модерни дизајн терасе слика компактан балкански намјештај живописан модерни дизајн патио дизајн ратан намештај кауч јастук Фаири свјетла савремени дизајн терасе слике рустикална ратана намештаја дрвене зидне облоге модерни терас дизајн слике бујни балкон биљака вертикални врт Модерне слике дизајна терасе стварају зенску атмосферу