Омбре Блонд: Гламурозан тренд косе се враћа

Да ли је Омбре Блонд већ јучер снијег? Узгред! Предиван фризерски тренд је врелији него икада. Звијезде и старлетице могу све чешће ове године дати косу. Широки градијент боје Омбреа, што значи нешто попут "сјене", постаје све више привржених и привлачи са својом љетњом јоие де вивре и суптилним луксузом. Иако овај стил косе може да се уради у свим врстама нијансе, Омбре Блонд остаје једна од најпопуларнијих варијација Омбре икада. А не у свом класичном изгледу, где боје се релативно брзо мешају и стварају јак контраст, али много више у својим новијим облицима. Од такозваних беби светла преко Балаиаге технике до Сомбра - листа техника бојења је дугачка и свакако је исправна ствар за сваки укус.

Које су бебе?

Врло деликатна, деликатна освјетљења у плавој боји - како се пољубила сунцем. У беби светлима, коса је лагано освијетљена неколико блиставих нагласака. Природност и чиста романса! Обично су главне боје око лица, тако да очи и образи могу боље показати. У овом поступку бојења, коса је нарочито поштеђена, а прелази у боју су веома нежни и деклишки.

тренд косе 2017 омбре блонд

Балаиаге или стробање?

Са трендовском балајажом техником фризер постаје прави сликар. Иначе, "Балаиер" на француском значи нешто попут "пометања". Технологија бојења названа је тако трендовцима, наиме, зато што стварно бојење појединца наглашава такав Фегебевегунген који изводи фризер.

Па, за разлику од традиционалних нагласака фолије. Слично бабајлама, Балаиагеова коса изгледа природно. Ова техника боје уклапа се готово у све длаке и фризуре. Прекрасне курлице су зачињене исто тако лепо као глатка коса или таласи.

Хаир Стробинг је већ неко време био на уснама. Врло често чак и технике бојења користе се као синоними, а многи чак и не знају где разлика у ствари лежи. Стробинг је првобитно створен као тренд шминке. У суштини, то је наглашавање важних делова лица са више сјаја (са посебним кремовима, праховима или оловкама). Исти принцип се сада примјењује на косу стила стробом. Или другим ријечима: Хаир Стробинг је успјешна мјешавина као свјетиљка за балаиаге и фолије. Једноставно прекрасно!

омбре плавуша дуга коса млада жена
Омбре Блонд, реинтерпретован!

Да бисте појаснили било какве несугласице: Омбре Блонд није исти као Омбре Блонд! Оно што је био само строг двобојни градијент од тамније косе до светлих врхова за косу сада је поново интерпретиран. Неки познаваоци фризура често говоре о Омбре Блонду са наглашеним или чак и Сомбре-много блажим верзијом Омбреа.

длаке за косу омбре блонде

Омбре блонд & Цо су освојили не само међународне програме широм свијета, већ и срце сваке модне свјесне жене, гдје год се налази права плавуша. Приуштите себи летњи природни изглед са техником бојења по вашем избору. Можда само желите да изгледате као да се пољуби сунце или да волите снажније плавуше које наглашавају ваше лице?

Погледајте одличне примере из наше галерије и допустите себи да будете инспирисани!

     светла плава дуга таласаста коса омбремеда плава коса бакарни тонови омбре блонд

медне блонде омбре дугачке косе

смеђа коса омбре плавуша равна коса

градиент омбре блонде тамно браон тренд фризура

дуге фризуре хаирстилинг омбре блон страхнцхен

дуга коса боја омбре блонде смеђи врат

дуга омбре коса плавуша браон млада жена наочаре за сунце

дуга плава коса без боце омбре

дуга коса млада жена омбре плавуша са фризуру

плава бакарни врат

дуга коса омбре плавуша млада жена

техника балајеве градиент омбре дуга коса

дуга омбре плава коса јенифер лопез

тренд фризура дуга коса омбре плавуша

омбре плава коса млада девојка лондон

омбре плавуша полудуге длаке тамне плавуше

омбре блонд дуге косе младе жене

омбре плавуша боб пукао

контуре оштрице омбре коса плава дуга средња дужина

омбре блонде дуге косе

омбре блонде косе тамне плавуше

Омбре коса црвена бакра тамни плава градијент

ружичаста дуга коса омбре изгледа

длаке за косу омбре плавуша млада жена

омранична омбре плавокоса дуга коса млада жена