45 Идеје за декорацију камина: Овако можете креативно декорирати мантел

Соба Дизајн Дневна соба Слике Камин Децо

Примери и савети о томе како направити декорацију камина

 

Хоћете ли претворити камин у контактну тачку у соби? Овај захтјеван задатак можете релативно лако решити ако имате у виду низ успешних примера.

Идеје за декорацију камина

Мантел декорације Идеје Модеран дизајн дневни боравак
Облици у слојевима - универзално решење

Да ли желите добро функционално и универзално решење? Онда тежите да дизајнирате своје Камин декорација вишеслојни изглед. Размислите о примени контрастних боја.

Идеје за декорацију камина

Кућни декор Дневна соба Камин Декоративни зидни мурали

Материјал који омогућава велики дизајн боје

Камини у живахним бојама изгледају врло оригинално. Одредите камин у одговарајућим материјалима и бојама, што омогућује сенчење у различитим нијансама.

Креативно декоришите камину

Идеје за дизајн ентеријера зидне слике дизајн камин декорација ДекоартикелКомбинација старог и модерног

Камин је симбол успјешне комбинације модерности и традиције. Огњиште је било најважније место у нашим кућама већ неколико тисућа година, али смо уградили камин у различитим облицима у наш амбијент током различитих периода. Садашњи модели камина су пример овога.

У том контексту, мешавина старинских и модерних елемената у декорацији камина одувек је била веома успешна.

Винтаге декорација са старим књигама и хоусеплантима

Кућна декорација Дневна соба Зидна декорација Камин декорација затворених биљака

Вау ефекат у руралном стилу

Замислите модеран камин у рустикалном, старинском дрвету. Ако ово не обезбеди ВОВ ефекат у соби! тако Камин декорација би се уписали у различите стилове ентеријера. Идеално је са рустикалним, али и модерним минималистичким просторијама.

Идеје за дизајн зидних зидова

Кућни декор Дневна соба зидне декорације Камин декорације Идеје

Одговара осталим елементима за опремање у соби

Преписка Камин декорација са осталим елементима за опремање у соби је још једна врло модерна стратегија. Ово осигурава конзистентност. Осим тога, топлина камина равномерно се простире у амбијенту кроз овај дизајн. Истовремено, камин је жариште у просторији када се ватра пали.

Шема боја дневне собе у зеленим и плавим тоновима

Хоме Децор Декорација зидова Декорација камина Декорација

Дизајн уметности

Врста дизајна камина би била посебно погодна у различитим контекстима. Може изгледати добро у ретро и античким просторима. Штавише, врста огњишта може се чудесно интегрисати у многе луксузне дизајне.

Украсите свој огртач цветним кућним плочицама и животињским фигурама

Кућна декорација Дневна соба Зидна декорација Мантел декорација

Конвертибилна декорација камина

Камин декорација је нешто са чим се и са ким се може играти. На пример, Можете уређивати и понекад размјењивати ставке приказане на мензелу.

Златни акценти на дрвеном мензелу

Опремање идеја дневна соба рустични зид дизајн камин декорација

Осим тога, у зависности од материјала, камин можете прелепити након одређеног временског периода и на тај начин постићи потпуно нови ефекат.

Зелене декоративне стаклене вазе

Идеје за опремање Дневна соба Зидна боја Зелена каминска деко

Нобле Силвер Фиреплаце Децоратион

Соба Декорације Дворана Зид Декорација Камин Децо

Интеграција у друге функционалне јединице

Камин треба уградити само у просторију ако је довољно широка. У амбијенту средње величине већ је критичан. У овим случајевима препоручујемо следеће: Интегрирати камин у друге функционалне јединице тако да је могуће највише ергономских резултата. Уз одговарајућу декорацију, можете га применити и под овим околностима као чвориште у амбијенту.

ТВ зид и камин се комбинују

Кућни декор Дневна соба Зидна декорација Камин Децо

Каминдеко је део монохромног концепта

Маслињак и декорација камина чудесно се меморирају у монохромном амбијенту. Због посебних оквира и ватре увек ће привући пажњу. Примери у бијелој и црној су најефикаснији. А које су твоје омиљене ствари?

Комплетна у белој боји

Еинрицхтунгсидеен Вохнзиммер Вандгесталтунг Вандспиегел Камин Деко

Камин декорација може, као што показују примери, бити врло различита. Он се лако прилагођава различитим стиловима. Сигурно је више у вашој соби него варијација о томе како претворити камин у чвориште.

Класично дрво камин декорација

Опремање идеја дневна соба камин декорација примера

Софистицирана елеганција у сивој и белој боји

Мантел Децоратион Идеас Дневна соба Зидна декорација Сива

Дајте својој дневној соби ружичасти додир

Идеје декорације декоративног намјештаја Идеје за намештај Дневни боравак Цоунтри стиле

Уживајте у угодним тренутцима испред камина

Мантелпиеце децо опремање примера дневна соба

Сами направите лажни камин и украшен украшен

Идеје за декорацију Камин Опремање идеја Дневна соба

Угао камина у малом дневном боравку

Идеје камина Идеје Угао Камин Опремање идеја Дневна соба

Украсни стоне камин - уметничка дела у неутралним бојама

Мантелпиеце декорација Идеје за намештање примера дневна собаКућна декорација Дневна соба Дрвена зидна декорација Мантел декорација Дизајн собе Дневна соба Камин Децо Дизајн собе Дневна соба Боје Камин Децо Зид Боја ПлаваЕинрицхтунгсидеен дневни боравак камени зидни зид декорација камина декорацијаМантелпиеце децо Брицкстеинванд Еинрицхтунгсидее ВохнзиммерДизајн собе Дневна соба Зидна декорација Камин ДецоХоме Децор Декорација зидова Декорација боја Раинбов Цолорс Камин Децо Кућни декор Дневна соба Зидна декорација Камин Декоративни мантел СвијећњакОпремање идеја дневне собе зидне декорације са оквиром каминског украсаМантел Децоратион Идеас Тханксгивинг Хоме Децоратионс Дневна собаМантел Децоратион Идеас зидни сат Хоме Децор Дневна собаМантел Идеје за декорацију за дневни боравакМантел декорација идеје дома дневни боравак зид декорација са сликамаУкрасне декорације Идеје за јесење декорације за опремање дневне собеМантелпиеце идеје идеје опремање идеја камена зидна дневна соба Мантел Идеје за декорацију Опремање идеја Дневна соба Мантел Идеје за декорацију Опремање Идеје дневна соба камени зид Камин Идеје за декорацију Камин Идеје за уређење Дневна соба Камин дизајн идеја камин дневни боравак Камин декорација Идеје Колонијални стил Кућни декор Дневна соба Камин дизајнира идеје са идејама за слике за дневни боравак Камин декорација идеје рустикални кућни декор дневна соба Мантел декорација идеје рустикална дизајн дневне собеМантел Идеје за декорацију Опремање Идеја Дневна соба Зидна боје ПлаваМантелпиеце Идеас Идеас Стеинкамин Еинрицхтунгсидеен Вохнзиммер Идеје за декорацију Божићног мантела идеје за дизајн дневне собе