Модерна божићна декорација – 2017: Повратак на праве вредности фестивала

Почетак новембра је одлично време за припрему Божићних декорација. Једноставне идеје декорације су посебно трендовите у 2017. години. Професионални дизајнери ентеријера подстичу нас да користимо постојећу кућну опрему и додатну опрему за божићне украсе. У овом стилу су и идеје које желимо да вам покажемо у наставку.

Оригинални Адвент календар такође може послужити као одлична Божићна декорација

веома једноставна декорација Божића

Божићна декорација која нас подсећа на значење прославе

Изузетан дизајн наших градова и кућа, комерцијалних реклама и поклона понекад нас води од главне идеје Божића. Још једном ове године многи осећају потребу да се врате на аутентичне вредности фестивала.

Модерне су ДИИ Божићне декоративне идеје које се могу припремити заједно са цијелом породицом.
Поред тога, презентација традиционалних симбола повезаних са Божићима је савремена на садашњем нивоу.

Такво божићно дрво би било идеално за писање у винтаге дизајн

бела декорација божићних стабала
Различито божићно дрво

Божићно дрво је као и увек велика тема. Али то често откривамо у оригиналним облицима. Посебно је популаран зидни дизајн са сликама или накитом, који чине фигуристу божићног стабла. Ова идеја се такође преноси на дизајн прозора. Такве идеје су погодне за модерне и минималистичке станове у којима није спремно да унесу традиционално божићно дрво. Таква божићна декорација је наравно посебно погодна са становишта заштите животне средине, ако се неко одлучи о упцицлинг.

ДИИ Божићна декорација постаје све више и више актуелна

Дии сјајне боце Божићна декорација

венце

Гарнитуре могу бити врло суптилне, али и величанствене и упадљиве. У првом облику они су 2017. године као супер популарна божићна декорација. Могу се креирати из различитих материјала. На пример, сјајни папир и фино платно често се бирају из практичних разлога. Гурланде су такође израђене од природних поклона, попут жира. Посебно су популарни као декорација прозора.

Направите стол у средишту забаве кроз Божићне украсе

празнични сто као врхунска божићна декорацијаСвечани дизајн полице и столова

Ове године, посебно је популарно што је стол за ручавање или полице за одлагање неке врсте истакнуте у Божићној декорацији. Ово се ради фокусирањем на дизајн. Остатак стана је тада украшен прилично дискретно.
Стратегије су веома различите, али једна ствар је врло кугла: украшавате ова подручја у стилу који се разликује од правног дизајна. На пример, У минималистичким становима за декорацију столова, можете одабрати красан дизајн са поклоном природе или луксузним додатком. Овај приступ има многе предности. Са једне стране, трансформише атмосферу стана кроз овај еклектички објекат. С друге стране, постоји и одређено повећање нивоа уочљивости у различитим стиловима. У оквиру овога, Божићни стол и друге одређене области постају визуелни врхунац. Ово вам даје јединствено празнично расположење у кући.

Ширите весело расположење са једноставним и традиционалним идејама!

врт дизајн божићне декорације сњежана

Унутрашње вредности

Заједнички фактор између свих ових идеја јесте да они позивају на емоције људи. Божићна декорација тренутно треба да превазилази визуелни изглед и креће становницима и њихово расположење нешто позитивно. Весело расположење треба створити заједничким радом, тумачењем познатих симбола кроз властиту перспективу и памћењем праве вриједности фестивала.

Овде сте изабрали луксузни дизајн стола

Идеје за дизајн бочног стола

Ово је божићно дрво идеално за минималистички дизајн стана

минималистички божићно стабло бело

Неке традиционалне божићне декоративне идеје су увек актуелне

традиционалне луксузне божићне декорације свеће

 

Тако можете да доведете божићно дрво на зид

Дии божићни украсни зидни дизајн

Породични дух и човјечанство наступају за Божић

заједно са породичним божићним украсом