Јединствене украсне идеје и савети за пролеће

пролеће сцхмук децо идеје за партијски тематски папир

Одличне децо идеје за вашу пролећну журку

 

Не знам за тебе, али обећање топлог времена и новог цвећа дало ми је невероватан осећај. Волим ситуације у којима се сусрећу умјетност и забава. Због тога волим да пишем о јединственим украшавање идеја и савете за партије.

Данас вам показујем колекцију која ће вам дати инспирацију за храну, украс и мирисе. Ово ће сигурно импресионирати ваше госте на следећој посјети.

Провео сам мало времена 2104. године истражујући моћ пастелних боја. Био сам тако задовољан што сам видио да су саме идеје у моди, у којима доминирају сјајне нијансе. Немојте мислити да су нијансе дуге само актуелне лети. Буди сјајан, баш као и отворене боје на пролеће.

Спринг Парти Декорација

Почнимо са пролећном декорацијом, која оставља дубљи утисак. Ти воћни балони се лако могу направити. Идеја долази од Бриттани Ватсон Јепсен. Морате да одлучите о стратешки повољној величини и онда их можете доставити на папирним листовима.

 

Корисни савети за декорацију и тематску храну на пролећној забави

идеје за прољеће децо за балоне балона балона
 

Погрешна цвијећа и дрвена слова пролазе дуг пут када се користе. Из овога се може створити овај диван Прољећни зидови који сам пронашао на платформи "Лепа лова". Сада је време да изразите своју изјаву о љубави за нову сезону. Овај знак представља савршену страначку декорацију, а његов утицај је двоструко бољи када се поставља на огњиште.

ДИИ прољеће декорације идеје

ДИИ прољеће украшавање цветних мотива украс

Такође можете направити јаку изјаву кроз мањи део декорације. Пример овога је ово централно дело Мелание од Иоу Аре Ми Фаве. На пример, користите уоквирени колач за колаче као лонац и немојте бити стидљиви са бојом цвећа. [пронађите потпуни водич у Јулеп]

Направите децо комад за пролеће

децо идеја помладни мотиви вазаЈош један од најновијих трендова је декорација камена и минерала, што је одличан начин прослављања чуда природе. Овај центар представља декорацију на нови ниво у мешовитом рурално-модерном стилу представљеном на платформи Греен Веддинг Схоес. Колоне агата су уграђене у декорацију. Резине истог материјала су идеални подметачи мирисних свећа.

Декорисање идеја камењем и минералима

Децо идеје са камењем и минералима пролећне забаве

Да ли имаш Ох Јои! виђени за циљну колекцију? Дизајнирана од стране Јои Цхо и она је невероватно жива. Укључује нијансе као што су жута, наранчаста и тиркизна. Испод су неке кључне ставке из овог и једноставан за конфетовање таблице. Конфетти и тачке лепка чине за смешну опрему.

Конфетти табле руннер

столњак за пролеће деко конфети

Свечана пића и храна за пролеће

Као што је већ поменуто, дизајнер Јои Цхо већ је створио сјајну колекцију. Недавно их је упознао на пролећну журку. Тамо је понудио својим гостима да привлаче декорацију и укусну храну.

И стићемо на следећу тему: Храна!

Размотрите многе свеже и шарене посуде и представите их у стилу.

Много фасцинантних слика можете пронаћи на видео запису Ох Јои!

Свежа и живописна храна на забави

декорација башти странка декорација цвијећа боја

Са свежим цвећем и производима који су свуда, природа изгледа да прославља своје природно богатство. Никако не би требало спасити на укусним састојцима за пића, као што су лимунови и лимени. Да ли вам се допада оно што видите доље? Ова слика испод укључује неке партијске детаље из забавних идеја Нев Потатоа. То закључује укусни рецепт из Москве Муле. Да ли желите више информација? Погледајте Цамилле стилове!

Припремите укусна пића

пролеће парти децо пиће

Ево неколико идеја за храну, која има одличан укус. Шта је са прженим шпаргалима са лимуновим соком? Волим мраморни изглед овог јела од Црате & Барел који можете видети у наставку.

Пржене шпаргаре са лимуновим соком

пролећна организација организовања хране

Ефекат потиче од вишеструког процеса застакљивања.

Наравно да не смемо заборавити на десерт! Да ли тражите одличан начин додавања боје торти? Користите се. Можете погледати упутства из овог чланка овдје. Овде ћете пронаћи најбоље технике.

Припремите десерт

пролећна организација организоване хране пите

Понекад мала геста може направити велику разлику када је у питању декорација. Да ли сами пеците колач или га купите, то зависи од декорације. Неке конфете ће брзо довести колач на веома висок ниво. [према Миррор80]

Декорисање идеја конфетима

Пролећни парти декорација торта конфети

Овај сјајан изглед долази из слике која је укључена у чланак Десигн Фест. Јестива биљка на торти чини велику разлику, зар не? Све у њиховом дизајну вришти на пролеће.

Торта са мотивима пролећа

Пролећна партијска организација једе шарене пите

Спринг партија Гласине

Да ли желимо да закључимо наш чланак са овом темом? Могли бисмо додати неке пролећне партијске идеје које ће додати празничном расположењу. Из овога можете заправо направити игру у којој могу учествовати сви гости. Сваки гост може направити огрлицу различитих облика и величина. Тинејџери и мала деца ће бити посебно срећни због тога.

Направите огрлице

пролећна огрлица дуге боје

Колико је лепа следећа слика, која представља лимунову торту са лавандом! Заправо, не морате печити, већ стварати констелацију лимуна и украсити их са неколико биљака. Ове и друге сјајне идеје могу се наћи на "Суптилном Ревелију".

Накит од лимуна и лаванде

пролеће парти децо идеје накит лимуна лаванда

Такође смо нашли овај обојени песак као идеју. Због тога централни комади достижу нови, виши ниво. Средишњак је збирка комада за одвоз.

Декорисање идеја са обојеним песком

пролећни парти децо накитни песак

Ја нестрпљиво чека следећу пролећну забаву! Надам се да сам и вас мотивисао са данашњим доприносом!