33 тренутне и креативне идеје за школске торбе

Коначно школа почиње! Прва дјеца основних школа навијања стоје у модерним хаљинама и чврсто држе креативне школске торбе на рукама. Први дан школе је посебан дан за милионе деце у Немачкој. Избор савршене школске торбе је неопходан за све родитеље данас. Зато желимо да с вама подијелимо наше идеје и савјете.

Први дан школе је јединствено искуство које ће се запамтити заувек

1-Сцхултаг-сцхултуте

Сцхултутен или шећерне кесе зване, су стара традиција у Немачкој, која се осврће на дугу историју. Почетак је враћен у времену, али од 18. вијека врећа за врећу је врло важан дио првог дана школе. Малени су имали различите креативне торбе заједно са родитељима за прву.

Тинкеред сцхоол даи.

Данас постоји огроман избор фине материјала који се увек могу преобликовати и завршити у различитим бојама. Такође имате прилику да сами себи направите школску торбу за своје мало благо, јер поступак овог ДИИ пројекта не треба претходно знање. Пре свега, дискутирајте главну идеју, мотиве и текстуре за школску торбу са својим дететом. Ако ваше дијете нема јасну идеју, онда имамо неке савјете за вас.

Главна идеја шећерне торбе природно зависи од пола детета. Последњих година, мотиви из различитих дечијих филмова постали су посебно популарни за украшавање торбе. Ако ваше дијете има омиљени филм или омиљени глумац, дете може имати одличну идеју за своју школску торбу. Врло често девојке не желе никакве текстуре или хладне боје, већ декорацију са луткама, ружама и чак сиренама.

Дизајнирајте школску врећу према индивидуалном укусу вашег детета

фантастична децо
Ови мотиви постају прави уши у школском дворишту са комбинацијом 2 до 3 различите фине кутије. За разлику од девојчица, дечаци су углавном више заинтересовани за садржину школске торбе, а не у креативном дизајну. За момке можете одабрати теме са аутомобилима и херојима из својих омиљених филмова као што су "Стар Варс", "Нињаго" или "Лего Мовие". Предложите неке идеје свом дјетету и одлучите о изводљивом пројекту.

Списак материјала не укључује много ствари. Врло важно је дугачка кутија. Узмите 2-3 комада различите боје од ње. Лепа плоча треба прецизно смањити помоћу пар маказа у четверокружни круг. За чврсту школску торбу потребан вам су 2 кутије овог облика, тако да можете у своје торбе ставити више ствари и слаткиша. За унутрашњу и спољашњу страну можете изабрати различите боје.

Дизајн треба да буде креативан и јединствен

сјајан-сцхултуте

Наши уредници су резимирали најпопуларније школске торбе у следећој галерији слика. Зато будите инспирисани!

 Фудбалски органи такође представљају добар избор за декорацију

БВБ-сцхултуте-футболхладна и лепа школска торба

креативни-сцхултуте миљеника-сцхултуте

Почетак школске генијалне школске торбе

Батман-сцхултуте  аутомобили-сцхултуте-идеас кул-сцхултуте Цоол-сцхултуте-типс хладна и лепа школска торба Дино-сцхултуте фудбал-сцхултуте иеллов-сцхултуте

креативне-сцхултуте-Ауто љубимац-сцхултуте  Долл сцхултуте-лимарија Долл сцхултуте-идеас Робот-сцхултуте сцхултуте-бастелн- школски-кул ​​и креативан сцхултуте-децо-идеас сцхултуте-идеас сцхултуте-креативне-деко

сцхултуте-типс сее-сцхултуте Сама-тинкер-сцхултуте Супер-Марио-сцхултуте

женско-сцхултуте реусе-оф-сцхултуте