Божићна декорација и мушкарци се не стрељају

Практично и некомплицирано - ове божићне декорације попут мушкараца 

Иако су многи од њих су потпуно нервира и рећи са убеђењем да је типично мушки или женски обично не постоје или да опис звуци барем застарела, поново и поново да мушкарци и жене још увек означите другачије и стварно не само на сексуалних карактеристика наћи разликују.

Након што сам се питао: Како бисте, мушкарци (ако их има) красите своје мјесто за Божић, одлучио сам данас да напишем чланак само за мушкарце.

Пошто се већ неко време бавим овом темом и често се бавим идејом о перцепцији мушкараца, коначно сам почео истраживати ову тему.

Божићно декорисање различито тумаче мушкарци 

Божић декорација маеннер хипстер

Мало ме је изненадило, али можете заправо пуно рећи о "мушкој перцепцији (само) за Божић".

У економском смислу, мушкарци и жене су двије различите циљне групе. Потребе мушкараца су фундаментално различите од оних жена.

Боје, облици и укус су различити код мушкараца него код жена. Без мене превише да истражује родним питањима и да генерализује мушкараца ствар, рекао бих да је чиста боја млади ервацхсенерМанн би бирају радије пригушене нијансе сиве / Блуе скали интуитивно.

Ако се на све ово би било да човек украшава да Цхристмасс добровољно свој дом или своју канцеларију, да ће "играти на сигурно и" по мом искуству Цлассиц Цхристмас "у зеленом, сребра са врло мало црвене или неутралеФарбдуоин црно-беле преферирају , Зависи од тога ко човек (а) припрема ову декорацију.

Ако је позната тврдња да су мушкарци ловци, ловац (чак и за Божић) би желио показати своје трофеје и учинити их видљивим свима који уђу у његов дом.

Искрен и веран може бити Божићни израз 

божићна декорација маеннер хипстер слатка подметачица
оригиналан, практичан и увек изненађујући 

Божићна декорација мушкараца хипстер слатки божићни паркет

Божићна декорација у човековом стану може изгледати прилично скромна и превише несретна по питању дизајна. Пројектне надлежности би се у потпуности надокнадиле уочљивим ентузијазмом и тачно би то заувек остало у сећању на посјетитеља.

Ако човек већ покушава да украше забаву, онда би то ипак био историјски тренутак, за који човек тврди да су сви његови креативни капацитети. И када он поче да ради и забавља, он ће бити незаустављив.

Приметио човека поново да је његов Божић неко има или чак нимало, не би ме изненадило о глиттер браду или мини Божић лопту у свом длаке на лицу. Мушкарци често изгледају груб и неполирани, али могу брзо постати смешни, глупи и чак изузетно инвентивни ако желе некога узбуђивати.

Мушкарци су рационални и имају нешто другачију естетику 

Божићна декорација мушкарци хипстер слатки Божић средњег форматаКоцкар је успешан човек 

Божићни украс мушкарци хипстер слатки паук

Мушкарци мисле и перципирају другачије од жена, па би било могуће наћи божићне декорације на најнеобичнијим местима. Места за које мушкарац заиста воли и за који се осећа посебним, могу бити места у којима он излази и осећа се афирмисаним.

Такве собе би биле нпр. Гаража, тоалет или његова студија. Наравно, има много изузетака, али не желимо да напишемо читаву књигу о томе, па покушавам да будем што краћи.

Божићна декорација је мала, али изузетна 

божићна декорација маеннер слатка божићно дрво иронман

После мог истраживања, открио сам да МАН може украсити цијелу кућу свечано са Божићним издањима многих пива. Стога, практичан човек може убити две птице једним каменом и постепено "пити" лепу и функционалну декорацију. Ово штеди и досадне чишћење и чишћење након празника.

Мушкарци воле да играју и генерално га не компликују. Божићни украси за мушкарце, који дефинитивно шире свечано, могу бити суперхеро и цртани ликови! За украшавање фестивала је врло индивидуална ствар, са којом се добро може препознати.

Мушкарци могу импресионирати ако то желе 

Божићна декорација маеннер хипстер слатка

На пример, инвентивна страна човека може се препознати чињеницом да човјек може користити наизглед неупотребљиве алате као Божићну декорацију. Човјек може лако претворити вијке, мумије, клешта и друге "мушке ствари" у прелеп прибор.

Комплет Истекло помоћ са хитног ћебетом у злато или сребро ће бити крајњи Божић за човека само зато што је само да спакујем напоље.

Уз мало веће вјештине можете направити свјетлосну звезду из 2 упозоравајућег троугла. Јелку направљен од тврдог остатака или божићне декорације од старог прибора за јело би ентспрецхен.Дие и креативна суштина листе човек може ићи на онолико дуго колико људи могу да заиста изненађујући цоол ствари ако само то желе једном.

Постепено пијете Божићне украсе 

Божићни украс мушкарци хипстер слатко пиво

Крајњи резултат је број

Божићна декорација слатка глава

Мора бити забавно 

Божићна декорација маеннер хипстер слатка југозапад

Рециклирање и још много тога 

Маеннер слатка пивска капа

Нека човјек покаже своје снаге 

Божићна декорација мушкараца хипстер слатки звездарица

Може бити тако лако 

божићни украс мушкарци хипстер слатко божићно дрво

Припремите човека право задовољство 

Божићна декорација мушкараца хипстер слатки Божић дрвећа

Колекција Авенгерс - овако МАН разуме фестивал 

божићна декорација маеннер слатки божићни дрвени авенгерс

божићни украс мушкарци хипстер слатки божићно дрво сандучић

Мушкарци различито разликују од жена 

Божићна декорација мушкарци хипстер слатка божићно дрво бв

Срдачан и елегантан 

Божићна декорација човек хипстер слатки Божић дрво човјек

Спасилачка ћебе која је истекао може постати практична декорација 

божићни украс мушкарци хипстер слатко божићно дрво решење ћебе

једноставно и ефикасно 

божићни украс мушкарци хипстер слатки рођендан божићног дрвета

Божићна декорација мушкараца хипстер слатки зид божићних стабала