Цоол деко идеје за камине – својствени дизајни

цоол декоративне идеје за камине фотеље савремени удобан ергономски груби зид

Улепшајте камине следећим саветима за декорацију

Са прелијепим бојама и додатном опремом, камин се може претворити у прелепу фокалну тачку у дневној соби или било гдје другдје.

Да ли желите да нагласите природну лепоту ваших камина? Отворите своја чула за ширину могућности.

Збирке, изузетне уметничке или породичне слике могу помоћи. Ово су само неколико примера како направити камин интересантнијим и личним.

Уређивање ваших личних ствари може бити изузетна изјава која ће побољшати стил у вашој соби.

Свакодневна додатна опрема, породични предмети или уметничка дела могу бити основа вашег стила украшавања. Али креативно постављање или паметне додатке могу учинити да ваш камин сија. Било да сте љубитељ традиционалног, модерног или еклектичног стила, можда ћете желети да искористите савете наведене у наставку.

Правите везе

цоол деко идеје за камине фотеља бијела трака јастук за мантеле
Да ли сте у процесу одабира ствари које желите поставити на камини? Или можда желите да ставите нешто на зид поред њега? Изаберите их тако да имају нешто заједничко.

- Помислите на породичне колекције посуђа, скулптура, старих књига, што ће додати лични додир. Што је то више, забавније ће бити све. Попуните мантел са овим, избегавајте преоптерећење. Ставите их на различите висине и рукујте их као драгоцене колекције.

- Слична палета боја може довести до успешне комбинације ставки које иначе не би одговарале. При дизајнирању преузмите доминантну боју у соби. Потражите предмете у овој сенци. То би могле бити свеће, оквири слика или уметничка дела

- Исти ефекат као и слична боја може имати и предмете који су тематски повезани са нијансом боја у вашој соби. Прикупите предмете у природи и комбинирајте их са лепим биљним или ботаничким отисцима. Изложбе које се односе на одређени хоби.

- Можете да учините свој дизајн још интересантнијим понављањем. Ово вам може дати графички карактер. Шта је са три црно-беле слике ваше дјеце стоје уз раме и пажљиво уоквирене, замрзнуте и спуштене? Таква сазвежђа би имала диван ефекат, зар не?

 Створите јединствено око

цоол деко идеје за камине бијеле жуте боје мантел оквир слике

Користите једноставан, једноставан објекат који наглашава улогу камина као оријентације. Можете обесити велики подвиг или огледало преко камине. Да ли желите да дођете до необичног стила? Подржите одабрану ставку поред оквира крана према зиду.

Да ли је зид јако висок? Затим прекријте слику довољно високо да се перципирају као уобичајена ставка.

Минималан дизајн карлице би био примерен у минималистички опремљеној соби. Камин мантел малих димензија изгледа да је патетичан у соби препланираним раскошним намештајем.

Дајте тродимензионалне предмете заједно

Да ли сте у процесу одабира различитих, тродимензионалних предмета за ваш камин мантел? Они могу допринети посебно интересантном изгледу кроз различите облике и величине. Ставите занимљиве комаде на задњој страни мантеле. Штавише, можете се мењати у смислу визуелно узбудљивих величина изгледа. Затим поставите предмете различитих облика и величине узајамно и дозволите да простор дише између њих.

Мешајте групе малих и великих предмета. Велики мантел не би требало да засјењује мале предмете.

Симметрицал вс. асиметричан

цоол декорација идеје за камине сједеће гарнитуре гитарски рустични столњак лустериКада стављате разне предмете на мантел, треба да изаберете симетрични или асиметрични изглед. Ово би требало да одлучите према свом личном укусу или жељеном изгледу.

- Симетрични процес је најпрактичнији и популарнији када је у питању дизајнирање отиска. Резултат је класичан и визуелно привлачан. Прво, требало би да почнете са објектом фокуса. Ово може бити или највећа или она са највећом визуелном снагом. Направите свој пут ка спољашњости креирањем огледала. Појединачни делови не морају нужно бити идентични, али они треба да буду повезани једни са другима

- Асиметрични аранжман ствара хармонију између објеката различитих величина и облика. Кључ: постизање равнотеже без постављања унутар заједничке линије. Нађите равнотежу великих, тешких комада комбиновањем са малим. Асиметричне констелације су посебно погодне за модерне станове.

-

Иза мамице

Декорација не мора нужно да буде на ормару. Иза себе можете ставити и ударне предмете. Размислите о огњишту и ложишту док то радите.

- Током топле сезоне можете попунити црну рупу са свјежим белим брезовним прсима. Традиционални ватрогасни аранжман пружа класичан додир. За више графичког изгледа, залепите блокове бочно од фронта до краја и одсећи своје крајеве.

- Уобичајена декорација камина укључује зидни зид камина и остали алати. Оне могу бити корисне, али могу бити одговарајуће вашем стилу и одражавати вашу личност. Алатке на тржишту можете пронаћи у разним умјетничким варијацијама које би одговарале и красном и елегантном, савременом стилу. Занимљив украсни комад може бити добродошла промена из свакодневног стила. Штавише, могли сте да ставите свој дизајн овде на велике делове: ово би било о корпи са деблокама, биљци у лонцу или комаду скулптуре. Такође ће обезбедити јако значење великог камина.

Имате ли бољих идеја о томе како украсити камин за предстојеће празнике? Сигурно ће нам ти савети помоћи!

Изузетан камин на углу зида

цоол декорација идеје за камине угао ниске столице столице софас полице отворене

Традиционални кућни декор

цоол декоративне идеје за камине класичне традиционалне дрвене површине екрана

Класичан, украсни дизајн у дневној соби

цоол декорације идеје за камине класични зидни огледало орнаменти столица

Светао, топли намјештај за дневни боравак

цоол декорација идеје за камине модерно опремање светао топли амбијент

Савремени дневни боравак - елегантна декорација инспирисана природом

цоол декоративне идеје за камине модерне намештајне софе

Рустик дневни боравак - дрвени намештај

цоол декорације идеје за камине модерно намјештај камено зидно дрво

Уграђени камин са површином уља

цоол декоративне идеје за камине модерне сомотске софас површине мозаика   Три слике изнад каминацоол декорације идеје за камине челични дрвени зид дизајн софас фотеља

Камени камин у великој дневној соби - ергономски кожни лежај

удобан дневни боравак уградни камин сидра ергономска бијела кожа

Масивни уграђени камин - зидни огледало виси изнад

цоол декоративне идеје за камине традиционално симетричне аранжмане