Направите оквир за слике: 5 креативних ДИИ идеја за оквире слика

Рам за слике лимарија Креативни ДИИ Идеје рам за слике и сама маке

Како можете направити креативне оквире слика?

 

Оквири слика су сјајан изум: не само да можемо задржати успомена на јединствене тренутке са нашим вољенима, већ и истовремено чине наше четири зидове предивне. Стандардни оквири са интернета могу чак бити дизајнирани појединачно уз мало напора и мало креативности.

На тај начин можете дати собу посебну атмосферу и то извесно нешто. А ако то није довољно за вас, онда је најбоље направити сопствени оквир слике. Како то функционише приказано је овде.

Прилагодите оквире слике самољепљивом фолијом

Направите рамове за слике Оквирите слике са фолијом
Да бисте прилагодили оквир слике са фолијом, потребан вам је само стандардни оквир израђен од пластике у жељеној величини (на примјер, на рахмендирект.де), фолији са омиљеним мотивом и пар маказа. Мало вештине и стрпљења нису ни лоше, јер филм треба да се смањи тачно тако да све изгледа и одговара на крају. Приликом селекције рама, уверите се да је направљен од пластике, а не од дрвета, јер ће иначе самолепилни филм отклонити прилично брзо. На пример, ако користите провидне фолије, можете користити пластични оквир од дрвета, јер прозирна зрна изгледа нарочито лепа.

Направите плочу од оквирја слике и материјала

Направите оквире за слику. Направите плочу из оквира и тканине

Оквири слика чине дрвене апликације на плочасти плочи из оквира сликаДа направите плочу са оквиром слике, прво наносите танки слој плуте на предњи део задњег зида рама тако да се фотографије касније могу причврстити са малим пин-пиновима. Стражњи зид са плутом може бити прекривен тканином, тако да се плочица још боље уклапа у преостале боје собе. Сада можете да држите обрасце различите траке на њој онако како желите, тако да цела ствар изгледа мало лепша. Међутим, ако користите веома живописну тканину, можете истовремено изоставити траку тако да се на плочи не види превише нереда.

Ако, на пример, направите плочу за дечију собу, можете такође поставити акценте на оквир са малим дрвеним апликацијама, као што су мале сове. Када се све уради, и важне белешке и омиљене слике ће имати ново место.

Направите мемо плочу са оквиром слике и жицом

Оквири слике чине мемо плочу из оквира слике и жице

Мало другачија врста плочасте плоче може се лако везати додавањем толико жица занатске жице на крајеве оквира слике са малим ноктима. Изаберите посебан оквир, као што је винтаге дрвени оквир слике. Тако да нокти на страницама рама на крају више нису видљиви, само везати мале петље природног лима или свилене траке око ње. Са малим дрвеним стезаљкама, све ноте или фотографије могу бити приложене и овде.

Направите кључну плочу са оквиром слике

Оквири рамена за слике Творци тастатуре сами направите са оквиром слике

Оквири слика не морају увек да се користе за чување и презентацију фотографија. Ако извадите задњи зид и завртите мале куке у дрво на једној страни оквира, оквир за слике може се прекрасно претворити у кључну плочу за целу породицу. Ако ставите низ испод ње од траке, можете чак прикачити и мале напомене. Нико никада није заборавио да купи листу намирница. На крају, већина људи не излази напоље без проласка кључеве и њиховог кључа.

Направите рамове од природног дрвета

Направите рамове за слике Сами направите оквир за слике од природног дрвета

Ако претходне идеје за оквире слике нису биле довољно индивидуалне за вас, онда можете једноставно сами израдити своје оквире. На пример, ово је прилично једноставно са мало природног дрвета, мало танке траке и природне лајсне за декорацију. Дрво не мора бити купљено, али можете га једноставно сакупљати током шетње. Узгред, дрва, која је протумана струјом на ивици већине ријека, врло је погодна. Да бисте поправили траке, једноставно бушите мале рупе на крајевима дрвета. У ту сврху би требало користити специјалну бушилицу за дрво, у супротном се дрва дрвећа веома лако или чак пукне, јер је врло мекана. Када је све спремно, можете своје омиљене фотографије приложити овде са малим дрвеним клиповима.