Стима подигао кревет – идеалне дизајнерске идеје

декорација елегантног креветног стила шик

Стима подигнута кревета - практичан накит за вашу башту

СТИМА подигао кревет је прилично нови производ на тржишту. То је подигнути кревет који гарантује слободу колена и стопала, штити од пужева и еколошки. СТИМА постављени кревети су израђени од високо квалитетног Доуглас јела дрвета, који је еколошки материјал.

Даглас јела је четинара. За изградњу производа користи се искључиво Доуглас јело из шуме. Спада у зиму на 1000 метара надморске висине и веома је отпорна. Употреба дрвета као грађевинског материјала са подигнутим креветима је веома популарна годинама. Дрво је прозрачно у односу на пластику и метал и обезбеђује бољу климу у земљи. Можете пронаћи веома различите облике и боје, а за разлику од камена, заузима мало простора. Уређује се у сваком дизајну баште. Подигнут кревет карактерише једноставна конструкција. Темељ је састављен. Штавише, морате га повезати са мрежом. Поједини елементи су спојени, а затим фиксирани. Филм је причвршћен на најлонску траку на врху са заградама. И то је све!

Интегришите подигнут кревет у својој башти!

стима шестерокотне вртове
Шта вам је потребно за изградњу СТИМА подигнутог лежаја?

- 1 к ниво духа

- 1 к акумулаторски одвијач

- 1 к чекић

- 1 к Торк уметак

1 к тацкер и стезаљке од нехрђајућег челика

Зашто бисте интегрисали СТИМА подигнут кревет? Да ли сте знали да висина зграде загријава земљу брже и да је светлост боља? Поред тога, ваша башта ће се организовати кроз подигнуте кревете и изгледат ће добро одржавана. И на крају, али не и најмање важно, запамтите да ће се биљке боље осећати.

Захваљујући њиховом занимљивом стању, СТИМА подигнути кревети могу да седну у средини баште као главни протагонисти и привуку пажњу богатим садењем. Погледајте моделе и, пре свега, уживајте у башти!

Модел Цубус

стима подигнут модел кубуса

Цлассиц

стима подигнута кревет модел класикаМодел овал

стима подигнут кревет модел овал

Модел трио

стима подигнут кревет модел трио

Цомфорт модел

стима подигнута кревет модела удобност

Стима је подигао модел кревет Цанто

стима подигнут кревет модел канто

Модел Цомфорт-У

стима удобност у кревету

Модел Цор

стима подигнут кревет модел цор

Модел Флор

стима подигнута кревет модел флор