Свећа декорација – одличне ДИИ идеје о томе како направити украсе са растопљеним свећама у стаклу

Свећа декорација са топљеном свећом у стаклу: Овај ДИИ пројекат је вредан!

Декорација са свећама је лепа током целе године. Постоји нешто специјално у вези са овим: може се узимати у различитим облицима. Немојте бацати живописне и лијепо мирисне свеће ако их више не можете користити на традиционалан начин. Чак и ако су скоро спаљени, можете остварити дивне ДИИ пројекте. Данас ћете научити како направити корак по корак декорације топљених свећа и / или у стакленим тегљама џема и других производа. Онда ћете добити савете од нас како успешно завршити дизајн ентеријера са њима.

Цандле Децоратион - ДИИ идеје са топљењем свећа

деко свеће масонске тегле занатске идеје

Цандле децоратион - идеје са наочалима

Декко свеће гласгефасе декоидеен чине идеје сами
  • Добијте потребне материјале

Потребни су вам мали материјали за овај ДИИ пројекат. Прво одредите количину свећа коју желите користити. На првом месту вам је потребан стакло, восак за свеће и, поред тога, ражњи и жица (у одговарајућем броју за свеће).

Необичне идеје о томе како можете сами декорирати свеће

деко свеће равно украшавају идеје занатске идеје

Декорација са свечама - Обојене идеје за кућну декорацију

деко свећом воском користите стаклену посудуАко купите безбојни восак, можете га бојити одговарајућим уљима.

Свећени восак може се састојати од старих, неупотребљивих свећа или можда желите да их купите за овај пројекат. Можете одабрати восак за сваки објектив, или можете покушати да мешате неколико нијанси заједно.

Прекрасна мешавина боја чини свећу сасвим оригиналном

декорација свеће идеје за децу идеје

Направите живописне свеће

декор сама све боје

У овом тренутку, има смисла размишљати о позиционирању свећа. За различите просторије можда ће вам бити потребне различите нијансе тако да они могу успешно испунити своју декоративну улогу.

Направите своје свеће у изворним бочицама

децо цандлес дии идеје бочице

  • ДИИ свеће са жицом - корак по корак

Талити восак!

Да бисте растопили свеће, потребна вам је стаклена јаруга, коју ставите у посуду напуњену водом. Донесите ово на плочу за кување и кувајте воду. Додајте восак стакленој посуди и сачекајте док се не топи правилно. Можете га мешати дрвеном кашиком. Можда ћете моћи да додате боје мириса или воска.

Припремите наочаре за свеће!

Како се то догоди, можете припремити остатак ДИИ пројекта. Узми жицу и везати га око средине капљице. Поставите другу вертикално на отварање стакла. Жица мора додирнути земљу.

Распоредите неколико боја један поред другог

декорација свјежег свјећица

Урадите исто за све остале свеће које желите да направите.

Налиј восак у стакло

Прво, сипајте веома малу количину воска у стаклене посуде намијењене за свеће. Нека се охлади. Једном када је хладно, можете остати остатак. Такође можете то учинити у порцијама. Ово ће равномјерно ширити восак и жица ће стати право.

Украсите стан уз свеће

декорација свећа воштани таласи деца

Савети за дистрибуцију свећа у кући

У зависности од тога колико су наочаре у воску, ове свеће могу бити нешто сигурније од уобичајених, јер је пламен заштићен од контакта са другим предметима. Дакле, имате пуно слободе у дистрибуцији ових.

Користите свеће и цвијеће за кућну декорацију

декорација свећа идеје децо идеје

Они добро иду с кутијама и другим отвореним полицама. Веома је важно да изаберете одговарајући мирис за сваку собу. Неки имају оживљавајуће и друге - смирујући ефекат.

Наравно, ове ДИИ свеће имају декоративни ефекат и морају се подударати са бојом остатка декора: они би требали привући пажњу као гурмански акценти или одговарати боје позадине.

 Оригинална декорација која доноси осећај романтике у атмосферу

децо свеће украшавају дии декорацију са свећама