Смеђа зидна боја: Откријте хармоничан ефекат смеђих нијанси

смеђе боје зидне боје дизајн идеје с бојом

Правила тамно смеђег дизајна зида

 

Све више модерних власника кућа тражи нове идеје за дизајн неутралног зида. У оквиру тога траже све више различитости. Неке сјајне или досадне нијансе се поново откривају. Чак и против браон превладавају неке предрасуде.

Зид дизајн са бојом

смеђа зидна боја зидна декорација са бојом
Неколико браон нијанси, као што су Чоколада или варијанте са златним или сјајним акцентима су међу најсавременијим понудама на тржишту.

Смеђа зидна боја - хармонија и равнотежа

браон зидне боје дневне собе идеје за дизајн ентеријера

Сликарски зидови су забавни и доносе нову енергију у кућу

браон валл зидне боје боје зид декорација с бојомУспешне комбинације са смеђим

Не би било претерано рећи да су браон комбинације једна од највећих тема у дизајну. Све је више и више. Постоје два упутства која су посебно релевантна:

Прво, интензивно се размишља о могућностима комбиновања различитих смеђих нијанси. Истовремено, дизајнери раде на новим и новим варијантама за успешно комбиновање браон с другим нијансама.

Које боје одговарају?

Смеђени зидни зидови боје који одговарају бојама

Да бисте постигли најбољи могући ефекат, онда би требало оптимално прилагодити целину на одговарајући функционални контекст и осветљење.

Предности тамно браон нијанси

Тамно браон нијансе у различитим облицима могу се наћи у било којој просторији. Ово је посебно важно за ходник, за купатило, за гостињску собу и кухињу.

Откријте предности тамно смеђе зидне боје

смеђа зидна боја спаваћа зона декорација с бојом

Можете користити браон зид дизајн било гдје желите ширити мир и спокојство. Ова боја има такав психолошки утицај на већину људи, као и на зелену и браон.

Верује се да веће количине смеђе коже могу заштитити од стреса и бриге. Овај ефекат има једноставно објашњење: Браон је конзервативан и несвесно подсећа на породицу, традицију и тиме - на безбедност.

Еартхи бровн

смеђе зидне боје зидне декорације са бојом рустичан комода са фиокама

Недостаци дизајна тамно смеђег зида

Међутим, пре него што одлучите о дизајну мрачног зида, требало би да се добро упознате са својим недостацима. Тешко је постићи хармоничну монохромну одлуку. Комбиновање различитих нијансе исте боје је врло модерно.

Која боја одговара браон?

Зид дизајн идеје смеђе зидне боје зидне наљепнице цвијеће

Међутим, када радите све у браон, соба изгледа прилично уско и мрачно.

Ако зелите браон у амбијенту, морате га комбиновати другим бојама.

Изузетак би могли бити неке врло велике и врло добро осветљене собе. У њима можете да покушате од Брауна да учините све мало мање и удобније. Дакле, не треба вам превише намештаја и других детаља у ентеријеру.

Креативни дизајн зида у браон

браон зидне боје идеје за зид дизајн са бојом

Беж зидна боја

смеђа зидна боја дневна соба зидна боја беж

Природна боја боје се савршено уклапа у боје боје браон и беж

браон зидне боје дневна соба зидни дизајн са бојом

Тамно браон и бела

Једна од најоптималнијих комбинација је тамно браон и бела. Ову класику можете назвати чак и за савремени дизајн. Увести браон као зидну боју. Беле полка тачке овде и тамо комплетирају изглед модерне собе. У белој боји можете радити завесе, главу, одређене предмете и површине испред зида.

Ако желите да користите рустичне акценте, онда се одлучите за одговарајућу боју зида у смеђој боји

смеђа зидна декорација зидова са дизајном ходника у боји

Тамно браон и беж

Као мањак тамно смеђег зидног дизајна ми смо назвали тешкоће у стварању предивног монохроматског решења. Међутим, овде имамо занимљиво решење! Погодан је за све оне који не желе да раде без тамно смеђег или монохроматског дизајна зида.

Комбинујте зидне боје

браон зидне боје беж дневни боравак зид дизајн са бојом

Комбинујте тамно браон и беж. Тако да немате нијансе исте боје. Ипак, однос две нијансе је довољан да позове резултат монохроман.

Не заборавите: Што је мања просторија, светлија би требала бити светлија.

Једна од највећих предности беж-браон комбинације је њен универзални карактер

смеђа зидна боја фенг схуи спаваће боје браон беж

Тамно смеђа и ружичаста за расадник

Комбинација тамно браон и розе је универзална и освежава просторију. Посебно је погодан за расадник. Што је деца мање, то може бити светлија Роса. Ова комбинација боје се лако може направити и "одрасла особа". Ако репаинтујете, само изаберите неутралну верзију за ружичасти зид.

Смеђа и ружичаста су хармонична комбинација боја за расадник

смеђа зидна боја расадник браон ружичасти зид дизајн са бојом

Жута такође иде добро са смеђим 

смеђе зидне боје расадник боје зид декорација с бојом

Дизајн креативних зидова у беж боје

браон валл зидне боје боје дечије собе

Тамно сива и зелено-жута

Ова комбинација испуњава кућу хармонијом и оптимизмом. Подсећа на шуму и чисту природу. Јер то је тачно где тамно смеђа и зелено-жута често долазе у комбинацији.

Топла боја у дневној соби

смеђа зидна боје жута боја која одговара браон

Тамно смеђа и љубичаста

Ова комбинација је веома ефикасна. Дивно је за собе за посебне догађаје. Пробуди и провоцира чула. Тамно браон и љубичица чине искуство тамо нешто посебно и незаборавно. Међутим, ово можда није најбоља опција за собе у којима често боравите. Стално гледање у светле боје може бити исцрпљујуће и досадно.

Цхиц акценти у љубичастој боји

смеђе зидне боје декорација зидова са бојом смеђе боје љубичасте боје

Тамно браон, наранџасто и плаво

Ова комбинација је одлична и најбоље функционира када су присутне све три нијансе. Браон узети као позадину. Акценти морају тада бити у плавој и наранџасти.

Плава доноси хладноћу и светлост, наранџаста чини простор светлијим и свежијим, браон чини читаву ствар стабилнијом, традиционалном и врхунском.

Хармонична и опуштајућа шема боја у спаваћој соби

браон валл зидне боје боје декорација споредне зидне боје

браон зидне боје које боје одговарају

смеђа зидна боја купатило бетонски зидови намештај од дрвета

браон зидна боја класична спаваћа соба ентеријер боја смеђа зидна боја класична дневна соба зидни дизајн са бојом смеђа зидна боја рустикална купатила дизајн зидне декорације идеје браон зидне боје рустикална дневна соба зид дизајн идејебраон валл зид декорација боја са идејама боја спаваће собе смеђа зидна декорација зидова са бојом боје дневне собе смеђа зидна декорација зидова са бообном дневном бојомсмеђа зидна боја зидови зидова боје зид декорација са бојомсмеђа зидна декорација зидова са бојом спаваће собе