Жута боја на зиду – боја у боји Идеје у свјежој топлој боји

зидне боје жуте дневне собе боје стене бојне стубове

Жута зидова жута - Креирајте освјежавајућу и топлу шему боја

 

Жута је боја туплеса и нарциса, сунца, пилића, лимуна и канарина. Захваљујући овој боји, у потпуности можете задовољити било који амбијент снаге и виталности, мекоћу и чистоћу. Жута је омиљена боја моје детињства.

Стога, собе изгледају светле, без обзира како је спољашње време. Али мрачно време није једини разлог да се ова сенка умеша у акцију. Ван Гогх има пуно и вероватно се допало да користи ову боју, чак и када је живио на југу Француске. Жута је свуда добродошла с енергијом и жељом за живот.

Јаки, живахни и чак и кисели жути додају боју боје било којој просторији. Овде, ова боја допуњује лустере, зелена врата и тепих зебра на одличан начин. И баш као сунце, жута је смислена сенка. Иако је понављање у овој просторији потпуно у реду, без сумње нема никакве везе.

Осветлите окружење ваше куће са жутим акцентом боја

зидне боје жуте боје шеме коридора степеништа зидова боје
Мекша жута сенка је баш сјајна, иако је основа тамна, тако да је ефекат топлији и мање изненађујући. И морате се запамтити: пре него што затражите боју која је овде приказана, или након тога у једној од слика на слици, требали бисте знати да ништа није горе за репродукцију боја него за фотографију. Према томе, требало би да упишете имена боја које треба тражити у продавници.

Боје за зидове - идеје са жутим тоном

зидни дизајн зидна боја жута боја дизајн коридор дрвета намјештај

Једина ствар која је боља од жуте боје је да приложите два. Бледа шифрона боја спаваће собе појављује се у својој зрелији верзији у соби за госте. Додавање чудесно различитих боја је "трешња" дизајна.

Шема боја и спаваће собе у жутој боји

зидне боје жуте спаваће боје шема зидови боје кревет образацНе можете погрешити ако користите боје онако како природа ради.

Само погледајте објекат овде и уживајте у свежини коју љубичасти пантиес зраче у соби

зидна боја дневна соба жути зидови боје боје капи

Ова мекана и кремаста жута подсјећа ме на претучени путер и одлично изгледа заједно са једном од ових боја

зидне боје трпезарија жуте боје боје зидова

Опет, ове предности се јављају: коришћење жутих боја у просторијама са пуно сунчеве светлости. У ствари, људи се обично не сјећају боје зидова када су обојене жутом бојом.

Осећају само привлачну природу ових и да се одмах осећају много боље

зидна боја жута боја шема купатило купатило тоалетни зид боје

Комбинација жуте и бијеле једноставно је класична и даје простор карактеру кабине. Светли облици одмах помажу у побољшању расположења.

Јесте ли знали да вам одређене боје могу бити гладне? Ове кутије са маслацим бојама са рахлим небулисаним горњим слојем, помешане са бојом парадајза ...

Ох, да, стварно морам нешто да поједем ...

боја шема кухиња поставити кухињски ормари зидне боје жуте боје

Да ли мислите да када користите жуто, требало би да се ограничите само на унутрашњост колиба? Погледајте овде ову собу и размислите поново. Шта мислите о комбинацији савремених црних, сивих и жутих нијанси?

Без сумње ово изгледа добро, зар не?

намештај боја идеја зидна боја жута дизајнер намештај модерна

Ако и даље имате много забринутости, прво покушајте да користите акцентни зид. Или само бојите плафон! .. или задњи зид!

Живе зидне боје жуте боје боје

Или будите мало страљи и бојите ову столарију у златним нијансама. Можеш да замислиш како би ова соба изгледала досадно без крем-жутог дрвеног покрета, зар не?

зидна боја жуте боје шеме животне површине мантел

Не остављајте плафон бели

дизајн боје кухиња кухињски кухињски столњак жуто

Кухињски задњи зид у жутој боји

дизајн боје кухиња украс кухиња идеја кухиња позадина облик жуто

Ок, можете започети с неколико малих корака. Да ли више волите да то радите? Онда покушајте мало на дршци ограде! Али како оживљавање чини неадекватно жуто сјенило на јастуку! Само савршено! Овде смо поново жути и љубичасти! Али овог пута софа је била пресвучена памучном. Сјенило је потпуно исто као зрео лимоне!

Почните са суптилним акцентима у боји

зидна боја жута боја шема стубиште бацање јастука боја акценти

Још увек се не осећате пријатно са идејом интегрисања жуте боје? Пробај само боје! Ставите неке огранке и видите колико је промена тих малих детаља велика!

Тепих у дневној соби свјеже жуте боје

боја шема дневна соба жути тепих бацање јастука живих идеја

Жута дневна соба софа

дизајн боје дневна соба софа жута зидна зидна боја

Свежост затворених биљака 

боја боја дневне собе боје у жутој хоусеплантс цвијеће