Модерне боје за дневни боравак 2015 освјежавају вашу животну атмосферу

Модерне боје за дневни боравак 2015 топло

Написали смо велики број чланака о избору боја у последњих неколико месеци

 

Али ово је различито из неколико разлога. Прво, поглед је на очекиване трендове у 2015. години. Осим тога, у нашој презентацији нас водимо закључцима стручњака из АкзоНобела.

Модерне боје за дневни боравак 2015

Модерне боје за дневну собу за 2015. годину
То је међународни центар за дизајн боја у Амстердаму. Одређују главну боју следеће године и њихово мишљење се поштује широм света.

Ако у сваком случају размишљате о новим бојама за дневну собу или друге просторије, најбоље је цртати инспирацију из њихових закључака.

Комбинована топла и неутрална боја

савремене боје за дневни боравак 2015 маслац жуто-сива

Наранџаста бакар

Модерне боје за дневни боравак 2015 традиционалноОчигледно је да су људи превише хладни у директном и фигуративном смислу речи. Светски развој, климатске промене, брзи, модерни живот чине да желимо нешто боље. Тражимо топлину и могу га наћи у наранџасто-бакарним нијансама, које се показују као главне боје за дневни боравак и дизајн ентеријера уопште.

Привлачност овог асортимана је да је и нежан, али и супер модеран металним сјајем. Као комбинација трендова препоручујемо упаривање са пастелним бојама, неутралним и другим наранџастим и металним акцентима.

Веома дубока харизма

Модерне боје за дневни боравак 2015 камин

Свакако је популарност боје наранџастог бакра за дневну собу и дизајн вероватно зато што зрачи одређену дубину. Као резултат тога, увек креирају удобан изглед који изгледа топло и супер удобно.

Поздрав сунцу и егзотичним световима

Модерне боје за дневни боравак 2015 мента зелено

Ако се одлучите за боје наранџастог бакра у дневној соби, сигурно ћете стићи до снажног егзотичног стила. Ово је пожељно и пожељно све више људи. Подсећа на њу стално на сунце и егзотичне, пешчане пејзаже. Због тога је веома погодно комбиновати са бојама других природних елемената који се налазе у јужним земљама. Размотрите окер, сепију, плаво у свим својим варијацијама. Нарочито у малим просторима, такав избор постаје све популарнији.

Светлосна игра и модерне боје у дневној соби за 2015. годину

Модерне боје за дневни боравак 2015 софе

У 2015. години употреба суседних нијанси боје у палети боја сматра се веома иновативном. Ово ће вам дати идеју о интеракцији светлости. Ово ствара богату текстуру. Ово ствара дубље и топлије изгледање.

Немојте мијешати очигледне боје

Модерне боје за дневни боравак 2015 жуто

Постоје светле боје, али у дневној соби 2015. године други ће украсти шоу. Зато што постоје нијансе које изгледају врло суптилне, али на крају доминирају много више у соби него што бисте мислили пре њиховог избора. Они су нарочито јефтини ако желите да освежите један или други мрачни угао. Помислите на сиво-плаве и неутралне ружичасте акценте у соби.

Беж собни декор у традиционалном стилу  Модерна боја за дневну собу 2015 прозору    Кафе сто прекривен кожомБоје за дневни боравак 2015 сива кауч кожна столица модерна

Дрво као декорација зидова

контемпорати боје за дневни боравак 2015 огрев

Женствене розе и плаве боје

завјесе примјери боја за дневни боравак 2015 неутралан

Шема црвене боје у дневној соби

Боје за дневни боравак 2015 црвена фотеља

Значајни, елегантни комади

Модерне боје за дневни боравак 2015 пруге

   Ниско постављени округли дрвени столовиБоје за дневни боравак 2015 топло светло савремено

Дизајн дубоког плавог зида

Модеран дизајн боје за дневни боравак 2015. Бијела кожа

Традиционални дизајн ентеријера за ову годину

велике боје за дневни боравак 2015 затворених биљака

Женска, симпатична боја

смеле боје за дневни боравак 2015 љубичасте завесе

Тиркизне и светло зелене нијансе

Модерне боје за дневни боравак 2015 завеса кауч

Печурке зидне траке као нагласак овде

Модерне боје за дневни боравак 2015 свеже