Батхед ин цолор: елегантне идеје за дизајн розе купатила

ружичаста купаоница дизајнира женски модеран елегантан судопер

 Батхед ин цолор: елегантне идеје за дизајн розе купатила

Нисам био љубитељ девојчице ружичасте боје у мојим млађим годинама, али у задње вријеме сам видио неке фантастичне употребе ове боје у купатилима и они су ми дали нову захвалност за препознатљив нијансу. Роса не треба само да се ограничи на купатило мале девојчице.

Дубока боја малине може изгледати супер софистициран у мајсторској или гостињској купалишту. Ако комбинирате ружичасту боју са оштрим белцима, снажним нијансама сиве или чак и тамне боје, купатило ће бити врло освежавајуће.

Погледајте седам стилских купатила које изгледају дивно у ружичастом делу уз савете о томе како да радите са овим одабраним бојама.

Избор розе боје за купатила (с лева на десно)

ружичаста купаоница дизајнира сенкујуће нијансе избор станова
Ја волим смешно ружичасте, али ако желите да је светлије, наћи ћете сјенку која доноси нешто хладно за то - то ће изгледати мање као памучни слаткиши.

1. Раззле Даззле 1348 Бењамин Мооре
2. Гала Роса СВ6579, Схервин-Виллиамс
3. Фоки Роса 110Б-4, Бехр
4. Веома Берри 1002-1А, Валспар

Ова засићена сјена од малине је добра боја позадине за свежу, бијелу површину у соби

модерно купатило ружичаста дизајн туш кабина стаклена клизна врата

Шармантна врата стакла заиста се истичу. Упркос интензивној боји на зидовима, соба се осећа отворено и прозрачно.

Ако више волите финији додир ружичастих, допустите себи да будете инспирисани овом прекрасном купаоницом са својим меканим ружичастим мозаиком

модерна купатила ружичаста дизајн плочица огледало мозаика висилица лампа Мислим да је Роса најбоље изгледати са белим и хладним неутралима, али додавање дрвених тонова у палету је одличан начин да се то загреје.

Врућа роза и црна чине хладну и драматичну комбинацију боја

модерно купатило са ружичастим дизајном сјајног умиваоника

 Уметнути елементи у овој просторији су упечатљиве боје зида и атрактивно урамљено огледало. Чување плафона, радне површине, пода и доњег дела зидова бијеле учиниће да соба буде осјетљива и отворена.

Ево доказа зашто Роса не би требало да буде превише грубо или гирли

Розе купаонице дизајнира полице одеће привјесак освјежава индустријски стил

 Ова лепа купка добија добар подстицај од ружичастог ружичастог тепиха и подигнута. Плочице су обично јефтинији избор за пултове од камена или кварца, па зашто не бисте се мало забавили са бојом?

Не плашите се да користите своју омиљену хладовину

ружичаста купаоница дизајнира женско умиваоник зидног огледала

Ово је смељи избор боје за плакар - волим га када је власник куће спреман да разбије неутралце и зачињи простор својим омиљеним бојама. Ово би било мање успешно уколико су у соби биле натјецатељске боје или елементи. Али зато што соба има иначе забрањену палету боја и није превише украшена или пренатрпана, мислим да изгледа фантастично овде.

Можете га учинити када га балансирате са другим бојама и елементима у соби.

Роза и јака наранџа чине забавним и живим дуетом

Савремени купатилски ружичасти дизајн тоалетног ормана умиваоника То је веома енергична комбинација боја која није нарочито умирујућа, али добро функционише у просторији у којој не проводите пуно времена лени, као што је купатило или купатило за госте. Ово би такође била лепа палета за тинејџерску купку која воли розе.

Роза са зеленим зеленим је још једна од мојих омиљених комбинација боја

Ружичаста купатила дизајнира женско пастелно мозаично плочарско зидно огледало

Ово меко и лепо купатило показује како да користите ружичасту на начин који није изнад главе и не осећа се превише слатким. Удари у праву равнотежу између меког, лепог и умирујућег, али елегантног.

Реци нам, шта ти мислиш о Рози сада?

ружичаста купаоница дизајнира женствени минималистички део за каду