Предивна спаваћа соба у црвеној и белој боји

Спаваће слике црвене и беле црвене боје на платну

Изаберите малу палету боја код куће

Валентиново није тако дуго и можда су многи и даље под утицајем расположења овог фестивала. То исто важи и за мене, и зато сам се осећао инспирисано да напишем чланак о романтичној декорацији спаваће собе.

Предивне спаваће собе у црвеној и белој боји - црвено и бело стварају савршену атмосферу

Зид дизајн линија спаваћа соба у црвеној и белој боји
Да, свакако црвени и бели спаваћи прибор није ништа ретко у дизајнерским часописима. Али када сте последњи пут видели преглед овога? Шта може бити боље од живахних црвених и бијелих спаваћих соба, које зраче савремени мирис?

Изнад видимо црвено-беле обрасце у разноликости. Заједно стварају беспрекорни изглед који се може описати као краљевски. Верујте ми да вам не треба више украса.

У горе наведеном примеру, морате извршити своју машту

тапецирана фотеља осветљена љубичастом спаваћом собом у црвеној и белој боји

 Замислите како ће овај сет столица са наслоном за руке уносити у своју спаваћу собу. Боја даје простор соби. Закривљени стил побољшава огњени изглед.

Нема уобичајене црвено-беле декорације

црвена тапацирана сива расвјета спаваћа соба црвена белаСвакако атмосфера на слици испод није показала класичан црвено-бели изглед. Али овде се овде појављују нове димензије арматура од стране опреме, која се састоји у експлозијама у боји и узорцима у боји. Црвени плафон, високи градијент и прекрасни сет сијалица доносе довољно црвених нијанси како би обогатили неутралну спаваћу собу у боји.

На следећој слици је приказан још један пример као овај из Савија, о коме се само расправљало & Равио

Црвена и бела црвена обложена табла

 То је сива опрема која нам такође показује како направити нешто сјајно од сјаја црвених акцента. Урбане таване и апартмане ће много од користи од ових идеја за декорацију. Вероватно је зато што су такви простори мешавина софистициране декаденције и индустријског сечења.

Да ли ти је гужва око удобне спаваће собе?

Спаваћа соба црвена бела црвена кројача оријентално обликована

Сигуран сам да не бисте сметали собом која пружа удобност и стил. Ништа не може бити прикладније за викенд срећу него угодан кревет у великом дизајнираном простору поплављеним природним светлом.

Погледајте овај весели етнички тепих

Ред Персиан тепих сиде табле Спаваћа соба црвено-бела

Црвена и бела спаваћа соба на спрату је довољно добра за свакога ко ужива гутљај чаја. Овде се бавимо неком врстом савремене декорације. Али ваш сопствени лик не сме бити збуњен, зар не?

Ако уопште постоји било каква питања о етничким обрасцима, онда бих желео да поставим следеће питање: Како проналазите обојене плаве и жуте јастуке које допуњују бучну декорацију руже? Спава на спрату са азијским бочним столом поред кревета и тепихом са племенским мотивима могу постати врло популарни код добрих дизајнера. Посебно они који воле културно обогаћени амбијент ће то ценити.

Ево, црвени зид изгледа неупадљиво, али повезује веома интересантно са ентеријером

спаваћа спаваћа соба у црвеној и белој р зидној боји

Цоол и савремени

хладна савремена црвена и бела црвена креветна столица

У свакој дами живи Марие Антоинетте, зар не мислиш? Она нас буди с времена на време и води у паришки стил дизајна ентеријера. Не могу наћи ништа лоше због тога! Уместо тога, препоручио бих свакоме да тренира како да се носи са њим. На слици испод, ово се завршило у овом прекрасном црвено-белом ентеријеру, обогаћено савременим додиром.

Ако желите да вам зидови буду једноставни и чисти, онда бисте требали покривати прозоре са завесама како би слика била потпуна. Црвене завесе, било да су направљене од сомота или свиле, су елементи који могу обогатити ваш ентеријер на веома елегантан начин.

Од Артхоусе Баку

спаваћа соба за кревет на црвено-белим фотографијама

Би Борден Интериор Ассоциатес

црвена модерна дневна соба спаваћа соба у црвеној и белој подној лампи

Тамније и опасне могу понекад изгледати исте комбинације боја. Ово нам показује следећи пример. У доњој соби доминантна црвена сенка са бијелим акцентом даје право расположење за валентине. Додајте чашу вина, неке јагоде покривене чоколадом ... ово ће бити савршена ноћ!

Аутор: Рикки Синдер

црвена удобна соба са црвеним и белим бојама

Од компаније Билли Бенсон

црвена чврста фиока стол за кафу Спаваћа соба црвено-бела

Од Флоренса САД

Спаваћа соба у црвеном и белом стакленом зиду фенг схуи