Трендови модерног туша

Трендови модерног туша

Посебно у хладним зимским данима сви цени пријатно топлу каду. Када је стресан и тежак дан на послу, кадица је савршена за опуштање. Ипак, све мање и мање апартмана има каде. Нарочито млађе генерације имају тенденцију туширања кабина и отворених тушева. Каде се само сматрају бонусом, али већ дуго није престала. Али одакле долази овај тренд и како је дизајнирана нова модерна купатила са тушем?

модерни тушеви купатило намјештај идеје подне идеје

Таван на нивоу пода
Тренд ка таванском туш кабину тренутно даје снажан утисак у свим домаћим купатилима. На туш кади се овде може потпуно испразнити. Туш на улазу се сматра посебно модерним и одушевљава додир луксуза, иако то није нужно повезано са додатним трошковима истовремено.

Највеће димензионисане таванске туш кабине су заштићене великим стакленим зидовима. То чини купатило још већу. Овакве модерне туш каде се могу наћи у Баддепоту. Батх Депот нуди разне стандардне туш каде. Међутим, могу се направити и појединачно прилагођене туш кабине. Ако вам је потребан савет, можете се обратити саветнику за опремање туш кабине у кући.
Узгред, ако вас узнемирава проток воде, који се обично налази у центру кабине за туширање, можете да ставите леду на колач са зидним одводом на новом модерном тушу. У случају одвођења зидова, вода једноставно "нестаје" у зиду и напаја се одатле до канализационог система.

модерни тушеви купатило идеје мали купатило
Замена за туш главу
До недавно је глава туша била више или мање добра, средство за крај. Али ово се такође потпуно мења у модерним купатилима и туш кабинама. Иако се конвенционални тушеви не могу лако заменити, на располагању су многи атрактивни дизајни и алтернативе. Све више кућних купатила опремљено је изузетно угодним и луксузним тушевима. Ова врста главе туша намијењена је да имитира пријатан осећај топлог кишног туша и на тај начин осигурава незабораван доживљај туширања. Глава кишне кише може се накнадно уградити на конвенционални туш или директно причврстити на плафон туш кабине.

модерни тушеви туш каде идеје за купатило

Таван за туширање
Пошто се нормално користи босоног туширања, осећај који се апсорбује преко подножја такође игра важну улогу. Хладни, глатки токови су добро познати свима. Али чак ни дно кабине за туширање не мора нужно бити досадно. Опет, можете експериментисати са различитим материјалима и површинама. Шта мислиш о грубог природног камена или чак за шљунак? Ово, на пример, може бити посечено бамбусом. Заједно са кишним тушем ово обезбеђује незабораван доживљај туширања као у кишној шуми.

модерно купатило туш када туш кабинамодерни тушеви купатило биљака купатило мат