Прављење Херрнхутер Стерн-а: Божићно предвиђање са дугом традицијом

Херрнхутова звезда је симбол Божића. Он се залаже за Звезда Бетлехем, који је водио мудре људе на кревет са новорођеним Исусом. Да ли сте знали да највећа моравска звезда са 110 поена виси у црквеној дворани Моравске цркве у Херрнхуту, Саксонија? Кроз мисионарску активност Слободне цркве, Херрнхутова звезда се проширио с временом у целом свету. И тако га продате данас у Јерусалим.

Како можете заправо направити Херрнхут звијезда? Водство тог времена тешко се променило. Обична звезда има 25 пипса који се спајају са металним клиповима. У суштини, склапање моравске звезде је прилично лако, а чак ни за почетника хобиста нема никаквих проблема. Због тога што су поједини дијелови монтирани заједно са потребним додатним материјалима из фабрике Херрнхутер Стерн и понуђени купцу у комплету за занат.

Направите величанствену Херрнхут звијезду

Херрнхутер звијезда сами тинкер Божићна декорација дии идеје

Креирање Херрнхутер Стерн-а је једноставно

Прави Моравски шешир је патентиран и упакован, са детаљним упутствима, у ваш дом или вас чека на Божићном тржишту. Након куповине, свако би требало да направи своју сопствену звезду Херрнхута или само са породицом. Наиме, звани херрнхутска звијезда, од почетка до краја - ручно израђена!

Када први пут створите такву звезду, у просеку вам треба око 40 минута. Прочитајте грађевински приручник у миру и пратите га корак по корак, полако - са љубављу и стрпљењем. Звезде су обично направљене од папира или пластике и изграђене су са такозваним монтажним заградама. Можете одабрати различите величине и боје, у зависности од сопственог укуса и личних потреба.

Класична Херрнхут звезда у белој и црвеној боји

оригиналне боје старих старица се бацају
У принципу, беле и црвене су оригиналне моравске боје, бијеле за невиност Христа и црвене за своју просјену крв на крсту. Величанствена звезда се врло често види једино црно-бело, најчешће жуто или црвено. Тако лепо сија на прозорима и надстрешницама првог Адвент-а. Једноставно небеско!

Ево једноставног водича за Херрнхутову папирну звезду за интеријере:

Сјајна звезда Херрнхут даје сигурност и мир, контемплацију и Божићну антиципацију. Али не само да ова звезда улепшава куће, баште, цркве и улице током сезоне Адвент. Чак и славне Фробел, Хартенстеинер, Басцетта звијезде и пуно моравских инспирација нас одушевљавају већ у сезони Адвент и дају нам јединствено празнично расположење и контемплативне тренутке.

Свјетлосна поинсеттиас галоре

Божић на тржишту Херрнхутер звијезда само-тинкеринг инструкције

Херрнхутове звезде су такође доступне као фантастичне светлеће бајке

Звездана звезда се обара као лака нијансаУвести још пре-Божићну магију и контемплацију у своје четири зидове тако што направите Звездицу Херрнхута или чак две или три ...

Дајте целој породици незаборавне тренутке и славе заједно!

Окупите своје божићно стабло са великом моравском звездом!

декорација божићног стабла херрнхутер звијезда

Пронађите свој лични Херрнхутер Стерн

рођенданска звезда тинкер оригинал купити божићно тржиште

Традиционалне звезде у црвеној и белој боји као бајке

хернхутер звезда тинкер божићно украшавање црвене боје

Фабулоус Стернстунден на божићном тржишту

хируршка крута сама себи помисли идеје о идејама

Мала Херрнхутер звезде су чак погодне и за Божићну декорацију

сама звезда украшавају божићни венац

Класичан међу поинсетти

Херрнхутерова звезда се танка

Једноставан начин израде предмета

Пластична хорнхутер звијезда сами направите упутства

Стога ништа не стоји на начин вашег атмосферског Божичког украса  

светлуцаву звезду звијезда сами тинкер са лед светиљкама

Прекрасна Басцетта звучи жуто и црвено

савремена мајсторска звезда прави папир

Још божићне звезде направљене су од папира инспирисане звездом Херрнхут

2д хорнхутер звијезда себе тинкер ружичасто плаво жуто Плаво жута рукописна звезда се баца Плави папир Херрхутер звијезда направити своју 3д оригами божићне звезде Херрнхутер сам направио папир од обојеног папира Херрнхутер звијезда направи свој сопствени картон од шарене боје Звездана звезда прави сопствени тродимензионални папир Херрнхутер сама себи прави папирну инспирацију Звездана звезда сам себи помисли инспирацију из папира Звездана звезда је лупала звезда Херрнхутерова звезда прави ружичасти папир ружичасто крило себи савршено тинкер поинсеттиа модерно љубичаста мајсторска мајица  Папиер Херрнхутер стар тинкер живописан Папиер оригами поинсеттиа Херрнхутер звезда која се црта папирна божићна звезда плава херрнхутер звијезда пастелно обојена звезда направи своје идеје пин љубичаста херрнхутер звијезда направити свој Црвена црна папирна звезда хорнхутер звијезде сами себе божићна звезда плавичаста звезда направи своју