Књиге на полицама у вртићу инспирисану Супер Марио

полица за књиге у расаднику инспирисан супер марио

Књиге на полицама у вртићу инспирисану Супер Марио

 

У нашој дечијој серији соба, желимо да Вам данас покажемо одличну идеју како да унутрашњост у дечијој соби учинимо смешним и пријатним за децу - са Супер Марио полицама! Супер Марио је популарна компјутерска игра, већина деце воли Марио, само је безвредна!

Нови компјутерски хероји ускоро долазе и иду, али Марио остаје. Деца разних узраста уживају у Марио и његовој компанији, и свако дете ће сигурно бити срећно имати свог омиљеног јунака у својој соби. У нашој галерији слика наћи ћете одличне савете за цоол Супер Марио декор у расаднику!

Марио полице за вашу тематску дечију собу

књиге полице у вртићу супер марио зид
Ове марионове полице могу бити одлична инспирација за вашу дјецу, стварајући срећан амбијент у соби за дјецу. Велике полице су направљене као смеђе кутије, тачно у стилу игре Марио. Они савршено могу украсити своју дечију собу и такође вам пружити довољно простора за складиштење различитих предмета. Неки од њих су украшавали прелепа врата са познатим упитником. Ове књижице, на пример, изгледају изненађујуће добро на светлу зеленом зиду. Још један интересантан додатак тематској дечијој соби у Супер Марио стилу би такође био мали стол који изгледа као ланац цеви. Такав дечији намјештај нам помаже у изради хладног ентеријера у којем се наша деца могу забавити, јер су играли и врло функционални истовремено.  

Игрив дизајн за своју децу - тематски зидни сат

Супер Марио зидни сат Играјте Расадник

књиге полице у вртићу супер марио поткровљаСрећна, живописна идеја за мале

полица за књиге у расаднику супер марио дизајн

Супер Марио канта за складиштење опреме  књиге полице у расаднику игре Супер марио буцкет