Поставите расадник и пратите најновије трендове – 40 слика вртлога

Отворите дечију собу у складу са савременим трендовима за 2016. - 3. део

 

У трећем дијелу нашег чланка о расадничком намештају желимо извијестити о избору текстила и завјеса. Поред тога, пружамо вам савремене савете за под и Вандгесталтунг. Овдје се конвертују последњи модни и функционални трендови, научићете у наредних неколико редова.

Дизајнери су у овом случају посвећени расаднику са најбољом еколошки прихватљивим и природним текстилом. Препоручује се опрез! Природни текстил није увек најбољи за децу. Они би требали бити еколошки и колико је то могуће без вјештачких адитива, али требали бисте знати да одређени природни материјали могу узроковати колико и вештачки.

Поставите и украсите дечију собу - 40 слика вртлога

Расадник поставља слике за дизајн вртлога Светска мапа

Постоји много иновативних текстила који садрже комбинације природних и синтетичких тканина. Ово су најчешће најефикасније и најздравије решење. Помажу малишанима да се навикну на различите врсте супстанци, што је веома важно за њихов дуготрајан развој здравља.

Још један аспект који се мора узети у обзир јесте лакоћа његе. Ово вам помаже да их чешће исперите без губитка њиховог квалитета. Дакле, они имају естетски пријатан изглед у расаднику и истовремено не акумулира превише прашине тамо.

Идеје за бебе и јаслице

Поставите слике у вртићу за дечију собу у вртићу
Креативни зидни дизајн

Расадник поставља слике за дјечји кревет

Минимализам у расаднику

Све што је до сада речено може се интегрисати у модеран минималистички концепт. Али, шта тако изгледа за расадника? Ево описа који вам можда помаже да га детаљније визуализујете.

Користите функционалне елементе као акцент у простору. То би могло да буде, на пример, завесе или комад намештаја. Извршите један од ових елемената у живописној боји.

Идеје за дизајн ентеријера у минималистичком стилу

Поставите расадник за дјецу с дјечјим бицикломОстаните уз лаконски стил док изаберете додатке и детаље.

Ставите кабловски намештај. Једноставан комад ентеријера може се брзо претворити у нешто посебно и јединствено са новим текстилом или другим декоративним елементима.

Дјечија соба у скандинавском стилу

Поставите слике у вртићу за дечију собу за децу

Комбинације ролета и завеса

2016, једнослојно декорисање прозора је најмодерније. Али у вртићу га не би препоручили. Комбинују ролетне са завјесама. Први би требало да буде прагматична, обезбеди печат и блацкоут, а друга чешће јер да поставите живу, лабав акценат.

Животиње широм света

Нурсери Идеас Пицтурес фор Нурсери Цуртаинс Паттерн Валлпаперс

Роман слепи за расадник? Размислите о идеји

Нурсери Идеас Завесе за нурсери Слике Децо Идеас

Дизајн пода и зида

Ово је последњи аспект са којим се бавимо, с обзиром на актуелне трендове у унутрашњости вртића. Будите прагматични на првом месту. Под и зидови у расаднику морају бити топли и добро заптивни. Дрвни и природни материјали су стога први приоритет. Такође треба обратити пажњу на обиље текстуре. Ово ће учинити иначе једноставан изглед још интересантнијим.

Користите лепе пастелне боје

Нурсери Идеас Имагес фор Нурсери Баби Бед Нурсери

Дјечји кревет у свјежој зеленој

Нурсери Идеас Слике за Нурсери Цриб Греен

Искористите разнолике природне трендове

2016 је благо природних трендова, а оне утичу и на естетику и на прагматичну страну. Ово је веома прикладан период ако желите да здрави вртић буде здрав и истовремено оригиналан. Решења која су актуелна представљају добру инвестицију јер се осећају као узбудљива на дуги рок од стране дјеце и одржива су у свим осталим аспектима.

Биљке у затвореном и природно светло

Нурсери Децорате Цуртаинс фор Беддинг Бед Индоор плантс

Фриски кутак поред кревета

Поставите слике у вртићу за угоститељски кревет

Расадник за мало принцезо

Поставите слике у вртићу за дјевојчице

ДИИ стол за децу у меканом ружичастом

Поставите слике расадника за дечији ДИИ стол за децу

Кревет на кревету штеди драгоцени простор у расаднику

Расадник поставља слике за лежаљке на кревету

Дјечије завесе у бијелом - једноставно, али врло елегантно

Расадник поставља слике за дјечје завесе

Изаберите свеже нијансе које добро функционишу

Поставите слике расадника за кревете за сестре и сестре

Модеран са рустикалним стилом

Поставите слике расадника за дрвене подове од дрвета у дрвету

Практично, и вртић треба да буде

Поставите слике расадника за дјечји креветац Поставите расадник слике за расадник Деца намјештај дрво Поставите слике у вртићу за угоститељски угао Поставите слике за расаднике за боје пастелних боја Поставите слике расадника за пастелне боје у расадничком зиду Расадник поставља слике за декорацију зидних украсних предмета Поставите слике расадника за дизајн зидних зидова плаве бојеДечија соба поставља завесе за дечији креветац Нурсери Децорате Цуртаинс фор Нурсери Валл Децоратион Нурсери сет уп Нурсери пицтурес бед цхевронмустер
Дјечија соба постављена Цуддли кутак Расадник Раффролло Дечија соба постављена Цуддли кутак Расадник Подне облоге Нурсери поставља слике поморског стила за дечје креветеНурсери Идеас слике за идеје за децу децо Нурсери Идеас Слике за Нурсери Цолор Греен Дизајнирање слика у вртићима за подручје предшколског игралишта Нурсери Идеас Слике за Нурсери Цомбине зидне боје Нурсери Идеас слике за Нурсери валл арт Цот Нурсери Идеас Пицтурес фор Нурсери Валл Пастел Цолорс Нурсери Идеас Пицтурес фор Нурсери Валл Пастел Цолорс Бои Нурсери Идеас Завесе за расадник зид декор боја Минт Греен Расадник комплетне слике за дјечји кревет Идеје за дизајн јаслица у кревету