Креативне идеје за складиштење књига – дизајн кућне библиотеке

креативне књиге складиштење идеје полица стил дизајн оригинал

Креативне идеје за складиштење књига

Имате ли проблема са складиштем књига? Постоје неки креативни начини да барем своје кућне књиге убаците у малу кућу. Књиге се често користе у стацковима као што су комади намештаја, као што су намештај. бочни сто или ноћни стол. Погодно је, али ако желите пажљиво приказати и сачувати своје књиге, погледајте креативне полице за књиге, штандове и друга решења за дизајн у нашој галерији.

Минималистичке беле зидне полице

идеја за складиштење креативних књига која виси дизајн минималистички
Изузетан начин да висите књиге на зиду

идеја за складиштење креативних књига књижења дизајна

Књигу олакшање песника Јакоба Јоргенсена је добар пример креативне књиге. Састоји се од панела са дрвеним огртачима на којима можете причврстити књиге.

Такође можете покушати сами направити књигово поље. Материјали као што су гране и цијеви могу се користити за стварање јединственог дизајна који одговара вашем унутрашњости и стилу.

Атрактивне дрвене полице на зиду

Идеја за складиштење креативних књига иде на полице за дизајнСа неким архитектонским елементима можете примити добру колекцију књига. Помислите на степенице, место испод плафона и зидове. Неке додатне ствари могу бити потребне, на примјер, на полицама.

На крају, погледајте мебел за књиге, фотеље, столове и ноћне столове који имају додатни простор за складиштење или дизајн који одговара за складиштење.

    Класични оквир за слике на зиду и складишни простор испод степеништа у ходникуИдеја за складиштење креативних књига која виси степенице коридора

Почетна библиотека - разна читања књига

идеја за складиштење креативних књига, виси оквир, зидне полице црне

Бијеле бојене гране на зиду - чудно и корисно истовремено

Идеја за складиштење креативних књига која виси гране на бијелој боји

Оригинални дрвени обујмице причвршћене за књиге  Идеја за складиштење креативних књига која виси на зидуУдобан, пријатан простор за читање    креативна књига за складиштење идеја за читање углова

Држите књиге у металној кући за птице

идеја за складиштење креативне књиге везана за бирдхоусе метални зид

Поткровље - поправите књиге на врху плафона

идеја за складиштење креативних књига окаче полице