Једноставне идеје за складиштење играчака за дјецу

једноставне идеје за складиштење ланених кутија и ратана канта

Једноставне идеје за складиштење играчака за дјецу

Са својим ентузијазмом и иновативним начинима, деца доносе радост у наше животе и понекад нас смеју. Али, у нашим домовима могу изазвати и мало хаоса, посебно када је реч о играчкама. Колико год волимо наше мале, ми не волимо неред играчака у нашим лепо дизајнираним дневним собама.

Које је решење за овај проблем? Комбинујте потребу с стилом у избору складишта играчака који одговара декору у вашем дому. Хајде да погледамо неке идеје за складиштење играчака које ће сигурно задовољити чак и најпознатије ентузијасте дизајна.

Мобилна меморија олакшава игру

Иако је организација и складиштење играчака лакше, када је играоница ограничена, неке породице могу имати више флексибилности у свакој соби. Ваша дјеца играју са већином играчака у мобилној јединици, као што су Цози'с вооден бокес. Хут. Сладак. Антикуе кутије са динамитима су савршене да би се ваљале малим рукама, и довољно су елегантне да их задржите.

Антикварне кутије су савршена равнотежа између бербе и шиканог шик

једноставне идеје за складиштење дрвених кутија и једноставних полица
Савршено за мање играчке попут Лего, чизме могу помоћи у организовању малих комада, па будите сигурни да остану заједно. Они не заузимају много простора и могу бити гурнути испод кревета или у кораку за удобност. Уместо да користите једноставну стару кутију из ваше гардеробе, покушајте да користите оне који имају овакав дизајн од Голд Јеллибеан.

Забавни дизајн чини складиштење пријатним за децу

једноставне идеје за складиштење осликане кутије за ципеле

Ако више волите једноставнију методу извођења играчке из собе у собу, јединствени случај нуди решење за складиштење. Старији кофери дају старински осећај, а новији су одлично погодни за модеран дом. За шокантне боје које ће дјеца волети, покушајте пронаћи торбу у забавном бојном стазу попут ове тиркизне и кречњачке линије из Тхе Ланд оф Нод.

Жалите млађим члановима породице са шареним складиштем

једноставне идеје за складиштење малих кофера у неонским бојамаДекоративни контејнери који додају посебан додир

Дуго су нестали дана када је наша једина могућност складиштења играчака била досадна пластична канта. Пластика је сада потиснута у страну за још један материјал. Овде не говоримо о просјечном контејнеру за платну. Ови контејнери дају посебан додир у свакој соби. Они су такође издржљиви и једноставни за чишћење.

Са различитим производима који привлаче паметне и елегантне власнике кућа, ви више не морате да бирате од једноставних, чврстих контејнера за складиштење. Сада постоји мноштво боја и образаца на које можете изабрати. У просторији која има неутралну палету, шаблон као овај контејнер полка тачке може додати визуелни интерес.

Патентирани контејнери за складиштење додају визуелни интерес у свакој соби

једноставна поља за складиштење идеја са црним белим обрасцима

Одлична ствар у вези са овом платном за пљескавицу је додатна функција персонализованих етикета. Ако имате више од једног детета или начина за боље организовање играчака, требате означити контејнер за платну. Ако више волите класичан изглед, монограми су такође добра опција.

Етикете и монограми додају лични додир

једноставна идеја за складиштење фабрички кашик са монограмима

Контејнери од платна су савршена организација за полице. Доступне су у различитим величинама, па изаберите контејнере који су бар два до три центиметра краћи од отвора полица. На тај начин се лако могу убацити и избацивати. Контејнери који имају боју полица у свом дизајну, попут ових плавих и бијелих кутија из поткровља Барн Кидс, стварају беспрекоран изглед.

Полица са контејнером од платна за прилагођавање играчака по мери

једноставне идеје за складиштење ланених кутија и ратана канта

Јединице које повлаче дуплу дужност

Када покушавате да управљате нередом играчака у вашем домаћинству, важно је да имате одређену локацију за сваку ставку. Ако не можете да посветите целу собу за време репродукције, јединица попут овог вишенаменског складишног простора Броокстоне је за вас. Неколико контејнера вам омогућује да користите што више или неколико полица за играчку, а да не узимате простор за друге предмете, као што су ципеле или књиге. Овакви организатори добро раде у ходнику или поред задња врата - можете да спуштате играчке и ципеле на отвореном док уђете у кућу.

Вишенаменски одељци за одлагање омогућавају флексибилно складиштење

једноставне идеје за складиштење мултифункционалног одељка за полице

Не брините, не морате купити посебну јединицу за складиштење само за играчке вашег детета. Користите намјештај који је мало лакши за проналажење, као што је комода са фиокама. Гардеробери се лако прилагођавају у било ком дизајну ентеријера. Уз удобне ручке врата, они су такође једноставни за децу. И најбољи део? Како ваша деца постају старија, можете користити свап играчку за додатно складиштење одјеће.

комода меморија наставиће да служи потребама ваше дјеце у будућности.

једноставне идеје за складиштење јаких дрвених ормара

Ако имате уграђене полице у вашој кући, већ имате добру полазну тачку за организацију играчака. Поред њихове лепоте, уграђене полице помажу да се максимално повећа рок трајања тако што се могу прилагодити играчкама до плафона. Раздвојите играчке у пластичне или платнене посуде и ставите их на доње полице за приступачност за децу. Ако желите да користите полице за више намена, користите вишу полицу за књиге, деликатну декорацију или било шта што желите, што је лако постићи.

Уграђене полице за максимално складиштење од пода до плафона

једноставне идеје за складиштење уграђене полице са шареним бојама

Седиште идеја за складиштење

У вишенаменским подручјима као што су дневне собе, чување играчака је неопходно када се не користи. Намештај попут столице или клупе из Ланд оф Нод додаје сједење и држи играчке од пода, тако да се цијела породица може опустити и помирити са лакоћом.

Ослонац обезбеђује додатне сједеће у свакој соби

једноставне идеје за складиштење удобно седиште

Ако вам се свиђа идеја додатног сједења, али планирајте да држите играчке у соби вашег дјетета, забавни дизајн као што су црне плоче учинит ће вам привлачнији. Персонализирајте банку са именом вашег дјетета или им дозволите да користе своју креативност и мијењају га с писачима или поезијом.

Јувенилне карактеристике као што су црне плоче, тако да деца представљају своју креативност

једноставне идеје за складиштење седишта за седну столицу

Грађевинске јединице пружају прилагођавање

Живот је непредвидљив и никада не знате како се ваше потребе за складиштењем могу променити. Додавањем више деце породици или преласком у другу кућу може доћи до реконфигурације система за складиштење играчака. Због тога је овакав систем за полице као што је иТоиБокес идеалан. Његова флексибилност вам омогућава да користите само једну ладицу, или да стакнете неке да креирате прилагођену меморију.

Почните са једноставном меморијском јединицом

једноставне идеје за складиштење у принцезу ружичастом

или користити више јединица за систем за складиштење који расте са вашим потребама

једноставне идеје за складиштење принцезе ружичасте са виленским кутијама

Ове идеје о складиштењу пружају једноставна решења за управљање чак и највећом колекцијом играчака. Све док увек разматрате личне потребе ваше породице, сигурно ћете створити систем који савршено функционише у вашем дому. Да ли вам је ова листа инспирисала да дођете до нових идеја? Реците нам о томе остављајући коментар испод.