10 најбољих старина у вашој канцеларији или канцеларији

Винтаге клупе у вашој канцеларији за канцеларије у војном стилу

 Винтаге столови у вашој канцеларији или канцеларији

Винтаге столови индивидуализују собе. Сигурно имају навијаче. Проблем је у томе што су реплике и реплике старих дизајна поплавили тржиште. Ово важи и за столове и друге комаде намештаја у античком и ретро стилу. Главна разлика је старост.

Антика је нешто више од 100 година, Винтаге је мање од 100 година, али је старији од 50 година, а Ретро Стиле је млађи од 50 година.

Шта треба узети у обзир при избору старинског стола: Размотрите мото куће или канцеларије. Винтаге столови имају за циљ да просторију дају велику естетску вредност. Ако то не узмете, можда ћете добити хаотичан изглед. Дакле, старински сто треба да буде у сагласности са опремљеном собом, подним стилом, уметничким делима, прозорима, вратима и тако даље.

Да ли купити старински комад намештаја од трговца или сам дизајнирати сами? Оригинални винтаге столови могу се наћи на тржиштима брава, у старинским или старинским трговцима, старинским трговцима и онлине аукцијама. И понуђене су веома различите цијене, квалитете и порекло. Многи дилери доброг угледа су стручњаци за рестаурацију и реновирање намештаја. Можете такође наручити реплику од доброг столара који узима величину собе.

Цена. Једно од проблема које треба узети у обзир при избору старинског стола или комада намештаја је варијанса цијена. Пре куповине, проверите да ли је комад исправно одређен. Ово је најбоље урадити истраживањем онлине аукција и бољих тржишта за стари, ретро и винтаге намјештај. Али са онлине наградама можете добити само идеју колико највише понуђач жели да плати. Продавнице које су стварно специјализоване за стари намештај су реална основа за ниво цена.

Савремени поправци. Супротно стварном дизајну старог стола, старински столови могу бити фиксирани са модерним елементима за више ергономије и удобности. Или, нова табела може бити изграђена у винтаге стилу. Заправо, постоје многе компаније које га чине успјешним, задржавајући оригиналну боју, изглед и стил оригиналне винтаге табеле.

Узмите индустријски изглед са овим металним столом

Винтаге клупе у вашој канцеларији металног индустријског метала
Винтаге индустријски метални сто. Стајао би добро у свакој соби. Израђен од жичане мреже и сјајног метала, стол садржи металну столицу која се увлачи и излази. Има много могућности складиштења и истински стари индустријски стил.

Брооклин винтаге стол у индустријском стилу са фиоке

Винтаге столови у вашој канцеларији у рустикалном дрвеном оквируНа столу се налази метални оквир и старо дрво са брода, са мрљама из претходне употребе. Стога, стол је јединствен и занимљив. Са јаким правим челичним детаљима, овај комад намештаја је погодан за собе, где се стилу стварно размишља.

Винтаге стеел танкер деск од Стеелцасе

Винтаге столови у својој матични уреди метални индустријски чврсти метал Тешки челик, који је био кишобран, полиран и обојен.

Винтаге рацк од индустријског винтаге стол

Винтаге столови у вашој канцеларији канцеларијски стаклени метални оквир

Оквир је пронађен у фабрици пре Другог светског рата. Затим је обновљен у упечатљивом столу.

Винтаге радни сто са огледалима и ручкама стакленог стакла

Винтаге столови у вашој канцеларији за кућне канцеларије су одразили ручке стакла

Винтаге стол са кожним поклопцем

Винтаге столови у вашој канцеларији канцеларијски конзол ручке за дрво прстен

 Француски сто са белим опраним завршетком. Квадратна површина писања израђена је од кремасте беле коже са грчким кључем у злату.

САД, 1930-е, стари вински тањир индустријског ножа

Винтаге клупе у вашој канцеларији за кућне канцеларије индустријске радње уса

Метални случај Рицхардса

Винтаге столови у вашој канцеларији за кућне канцеларије металне ладице

Верује се да је ово дело савладано почетком 20. века за путника - Том Рицхардса. Затим је обновљена и чак се користи као основа за целу колекцију.

Окфорд Радцлифф стол

Винтаге столови тапацирани у вашој кућној канцеларији канцеларије тамно црвене боје

Радни сто

Винтаге столови у вашој кућној канцеларији канцеларијски намештај дрвене плоче стона лампа