иСалони 2016 сајам у Милану: актуелни трендови у свету намештаја

Тренутни трендови на сајму намештаја у Милану

 

Сваког пролећа се понавља један од најважнијих догађаја у дизајну. Ради се о иСалони емисији у Милану, где су представљени неки од најновијих трендова. Сајам намештаја одржан је по 55. пут ове године.

55. Милан салон намештаја иСалони

Милан Фаир исалони 2016 тест оццхио слиде

Милан сајам: Салоне дел Мобиле 2016

исалони сајам Милан Салоне дел Мобиле 2016
Шта можете наћи на сајму намештаја?

Шта нуди Милански сајам намештаја? У Милану су представљене најновије методе израде, иновације свих врста и модели за тренутне трендове дизајна. Другим речима, на таквим сајмовима у Милану утврђене су димензије модерности у овој области. Италијани су увек међу онима који су ажурни. Ако можете само посјетити сајам намјештаја, онда се одлучите за иСалони у Милану.

Сазнајте шта су актуелни трендови читајући Милански сајам намештаја

Сајам Милан Салоне дел Мобиле 2016 актуелни трендови у животу

Случајно, ово је такође одличан начин упознавања овог дивног града. Сајам није ограничен на одређено подручје. Иако можете видети главну изложбу на специјално означеним 240 квадратних метара. Поред тога, постоје и друга изложбена места која се дистрибуирају широм града.

Креативни 3Д зидни дизајн

Милан Фаир Салоне дел Мобиле 2016 креативни зид дизајнДизајн који се смањује на удобност

Намештај, расвета и прибор су углавном изведени у минималистичком стилу. Изванредни детаљи који немају конкретну функцију ове године нису изгледа модерни.

Мање је више, чак иу кухињи 

Милан Фаир Салоне дел Мобиле 2016 модерни дизајн кухиње

Болд мик материјала

Оно што наставља да привлачи пажњу је велика разноликост материјала и храбар начин њиховог комбиновања. Природни камен, дрвене површине, стакло и све врсте вештачких композита тренутно су веома модерни.

Увјерите се да комбинујете различите материјале

Сајам Милана Салоне дел Мобиле 2016 одрживи трендови затворене биљке

Пријатно је додирнути

Већ дуги низ година, велика је вредност за удобност коју осећате када додирнете одређени намештај. С тим у вези, забележимо још већи напредак у текућој години. Дође тако далеко да понекад визија постане у позадини. Није битно да ли комад намештаја изгледа веома лепо или веома лоше, али колико је удобно осећати.

Велики акценат стављен је на удобност

Милан Фаир Салоне дел Мобиле 2016 Дизајн намештаја Дневни боравак

Светли акценти

Иако смо написали да су многи минималистички трендови видљиви. Међутим, то не значи да се морате смирити за досадну или монохромну палету боја. Заправо, откривамо многе светле нијансе међу новим модним трендовима. Они су тамо да делове намештаја или одређене додатке направи одличне нагласке и да осигурају оригинални дизајн куће.

Користите боје у блиставим нијансама

Милан Фаир Салоне дел Мобиле 2016 Дизајн трендова дизајна

емотивност

Сигурно није био посјетитељ Миланског сајма намјештаја који није био дубоко додирнут емоционално. Представљени намјештај карактерише одређена сензуалност. Може се рећи да је ово једно од карактеристика повезивања свих експоната. Дакле, можете рећи да у савременом контексту различити комади намештаја морају се често комбиновати према осјећају.

Намештај који изазива осећања

Милан Фаир Салоне дел Мобиле 2016 Намјештај Трендови

Приближите се природи

Ништа ново што желите да се приближите природе у производњи намештаја. Али ове године биће још јасније него у сезонама раније. Ово се веома осјећало на овогодишњем сајму намјештаја у Милану. Поред природних материјала, украшавање мотива биљке је много важније него раније. Користе се поново и поново и интегрирају све више иновативнији и оригиналнији у дизајну.

Природни материјали и цветни мотиви

Сајам Милан Салоне дел Мобиле 2016 Трендови намештај за трпезарију

Назад у природу

Сајам Милан Салоне дел Мобиле 2016 дизајн ентеријера зелене боје

Модерност која се снажно бави класичном

Са повећаним емоционалним пуњењем намјештаја, све више и више људских категорија улази у игру у својој квалификацији. Може се рећи да су најновије идеје, а то је ишло на први поглед на иСалони, увек поштују и нешто мудрије. Као што је већ поменуто, покушава се све више и више пажње посветити природу и интензивније интегрирати у сопствени живот кроз намештај. Осим тога, останите модерни, а да не будете арогантни у вези са традицијом. Напротив, чак и са врло иновативним формама, осећа се познавање дизајнера о намјештају и историји стила и чињеници да су их разматрали.

Дизајнерске класике су увек у моди

Милано Фаир Салоне дел Мобиле 2016 Трендови намјештаја угаоног софа