Стезна стаза – од класичног до минимализма

Различите дизајнерске идеје са кровним столицама - од класичног до минимализма

 

Стојећи столови су познати у дизајну ентеријера најмање два вијека. Међутим, у овом тренутку нису изгубили релевантност и чак су популарни са најсавременијим концептима дизајна ентеријера.

Ако размишљате о столицама за стењање као прошлост или нешто старомодно, онда вам недостаје много сјајних могућности дизајна за ваш дом. Поред тога, на овај начин ћете пропустити многе сјајне тренутке мира и спокојства.

Класична сталкалица у рустикалној дневној соби 

Столица за ноктију Столица за дневну собу од дрвених столица

Још увек не верујете да је столица за љуљање универзални комад намештаја? Прегледајте различите моделе који су доступни и брзо ћете се видети. Избор дизајна је огроман на тржишту!

Прегледајте дизајн са сталкерима

Стајаћа гарнитура за дневну собу крзнена столица
Класичан избор дрвета се уклапа у популарни стил Прованса. Али он се такође могао добро регистровати у модерном или луксузном контексту. Дрвена столица са класичним дизајном иде добро у енглеском стилу. Ако се одлучите за иновативне моделе, онда би се дрвена столица за помицање такође добро уклапала савременим стилом живљења.

Класичан избор дрвета

Столица за ноктију Столица за столице за столице

Столне столице често су се појављивале у модерним дизајном. У овом контексту, у последњих неколико деценија су доживели неке важне промене. На пример, они су често добили неке металне елементе. Усвојени су у другим стиловима 20. века и данас су од изузетног значаја. Столне столице са металним елементима могу се наћи у модерним, савременим, индустријским и техничким стиловима.

Љуљашка столица и модернизам

Стајаћа столица столица за дневну собу Елегантна стријелаЕмблематика за развој столица за затезање у 20. веку су модели РАР Роцкинг и Цхарлес & Раи Еамес. Они су први пут створени у педесетим годинама у пластици, металу или дрвету. Столне столице, које се односе на ове моделе, и данас уживају велику популарност. Стилистички су веома универзални и настављају да буду популарни јер су изузетно удобни.

РАР Роцкинг и Цхарлес & Раи Еамес

Сточна столица дневна соба намештај дизајнерска столица крзнено одјеће за одјећу

Наравно, тапацирани модели су такође у великој потразњи. Они нуде максималан комфор и настављају да буду луксузно решење. Можете освежити дизајн и изгледати веома елегантно захваљујући једноставности.

Обложени модели

Стајаћа столица у купатилу савремене стубичке столице

Као део минималистичког контекста, можете направити одличан акценат у вашем ентеријеру захваљујући необичним бојама или облицима с сталкера. Ово је врло згодно, јер могу да раде без сувишних украса.

Необичне боје и линије

Сточна стола зелена дневна соба камин стезне столице

Столица за љуљање се може користити у било којој просторији. Чак иу расаднику он је у праву на мјесту. Тамо он може послужити као одличан нагласак, што даје малим забавама и радостима.

Размислите о томе као елемент декора и одлучите се за столицу за љуљање у вашем дому!

Намештај за дечију собу

Стол за нокте Расадни намештај Кревети за креветце Столице за одмарање

Модеран дизајн и комбинован са оштрим хладом

Столица за рашљање Столица за намештај за децу и Сухл љуљачке столице

Смешни акценти

Стол за нокте Расадни намештај и столице Столне столице

Иамес стубиште за децу и за дечију собу

Стол за нокте Расадни намештај Зидни украс Играчке Столне столице

Подметач и удобан 

класичне стојеће столице Намештај за дневну собу тапациран

Модеран и ергономичан

модерна стропна столица намјештај за дневну собу

Столица за љуљање са разликом

модерни намештај за дневни боравак класичне стубичке столице Лупање дрвених класичних сталкера Рушење дрвених модермес дизајнирају љуљачке столице Метал Роцкинг Цхаир Кожне модерне ролне столице Двокреветна столица са двокреветним вртним намјештајем Стајаћа столица слика намјештаја дневног боравка плавог иновативног дизајна Окретање столице дрвене јастук за дневни боравак Столне столице Тапацирани намештај Намјештен дневни боравак Столна лампа за дневну собу Столне столице Намештај за дневни боравак од коже и дрвета тапацирани жути класични стојећи столови Роцкинг Нурсери Поставите Еамес Цхаир Роцкинг Столице Сточна столица са крзненим класичним дизајнерским столицама Тапацирани намјештај класичне стојеће столице Столна столица бела Намештај за дневну собу Собна биљка Столне столице Намештај за дневну собу дрвене ноге класичне стојеће столице Намештај за дневну собу Дрвена столица Намештај за дневну собу Раттанкорб класичне стојеће столице Намештај од дневног боравка Намештај од ратана Намјештајне столице Тапацирани столови за намештај у дневном боравку