Идеје за дизајн ентеријера Стеампунк: од хладног до лудог

Стеампунк ​​дизајн идеје купатило тоалет оригиналног стила

Идеје за дизајн ентеријера Стеампунк: од хладног до лудог

Шта мислите о Стеампунк-у? Оно што вам пада на памет можда је само космичка пилић у кожном корзету и обручу, са заштитним наочарима и старим пиштољем. Концепт Стеампунк ​​је нов и тежак, али у дизајну све више и више, са невероватним и оригиналним резултатима.

Покушај да дефинишете стеампунк ​​биће мешавина елеганције и машина. У дизајну ентеријера, ми би фино украс у готском-Викторије језику (као Тесс Д'Урбервилле или Схерлоцк Холмес) и неке најаве индустријске репертоар: Готхиц Фасхион и индустријску револуцију умотана у леп пакет запањујуће стила.

Ево неколико ентеријера који прослављају Стеампунк

Идеје за дизајн ентеријера Стеампунк ​​софас столове тамне коже
Елементи овог неухватљивог и лијепог језика су цеви, бакрени завршеци, драгоцени зидни папир, сат у унутрашњој машини и сијалица, технологија од 19. Век са признањем ери овог проналаска.

Будите спремни да волите зарђале метале и механичке уређаје, као и елементе водовода. Стеампунк ​​слави унутрашњи рад технологије. Овде камин у грубој индустријској обради, додаје ексцентричност у иначе конвенционални дневни боравак.

Размислите о викторијанским железничким станицама и њиховим челичним конструкцијама са елегантним и детаљним декоративним детаљима, сертификатима за технологију и израду уметности

Стеампунк ​​дизајн ентеријера идеја фотеља кожног стола масивног дрвета

Неке од ове интригантне мешавине могу се наћи у овом кухињском хардверу, а фини метални детаљи чине га елегантном кухињском лабораторијом.

Када са сјајном површином

Стеампунк ​​дизајн ентеријера идеја купатило рустикална кадица сјајанОригинални зидни дизајн у кухињи

Дизајн ентеријера Стеампунк ​​иде на кухињски тепихе

Поред свих врста делимично полиране и прерађеног метала, опеке, отприлике готов дрвета - све их достојни материјала са историјом, личности и Патина - наћи ћете белог усијања као још један главна карактеристика од стеампунк ​​дизајна. Не само да сијалицу, симбол проналаска и велике идеје, јер Томас Едисон је, изгледа уредно и у свом чистом облику, без нијанси или декоративног предмет да се сакрије своју сирову ватрену моћ.

Ексцентрични уређај у купатилу

Идеје за ентеријер дизајна у Стеампунк-у умиру купатило огледало

Дизајн купатила - индустријски и рустични у исто време

Идеје за дизајн ентеријера Стеампунк ​​екстравагантно потонуо око купатила

За научнике, сат Никие који ради на истом принципу физике би био хладан ентеријер.

Дизајнерски ентузијаста отишла је пуним стеампунком украшавајући свој стан у Челси, Њујорк, који је ударио у наслове

Стеампунк ​​дизајн ентеријера идеја декорација оригинал

Уз базе изложених бетонских зидова и челика намештаја од нерђајућег челика и бурлеске фантазије, стеампунк ​​допуне захтева адаптацију апартаментов извесну адаптацију до апсурдних и настраност, али ово је њен шарм.

Точкови од бакра и челика као декорацију зидова, стара дрвеним намештајем, са финим патина акцентом елегантним и компликованих дугмади, мотора, који раде као уметничке инсталације и велики пластични Баласевиц круна дневну собу, која изгледа да је пројекат Чаробњак из Оза или портретиран на сцифи инжињер из прошлости.

Такође приметите паметно и софистицирано осветљење акцента уз ову ексцентричну изложбу из куће

Идеје за ентеријер дизајна у Стеампунк-у потонули су кухињско осветљење

Увек подземни тренд може Стимпанк напредују у својим већини апсурдним облика, али често довољно да нам инспирише оригиналне дизајнерске идеје да додате неку магију и науку у еклектичан кући.

        Дизајн куће - Стеампунк ​​Аццентс

Стеампунк ​​дизајнирао идеје за кућне канцеларије уредске столице

Дизајн кухиње - подешавање Стеампунк-а

стеампунк ​​дизајн идеје кухиња бар столице црне плоче