Практична клизна врата за рустичан мирис

клизна врата клизних врата од лаког дрвета

Дрвена клизна врата за сваки стил намештаја

Да ли сте ви један од оних који обраћају пажњу на сваки детаљ или једноставно прођете кроз већину ствари које само гледају около? Када сте последњи пут погледали своја врата код куће? Како ћете то описати, какав стил дизајна ентеријера припада?

Или мислите да су врата ту само да испуне своју функцију и да немају никакве везе са дизајном ентеријера? Данас ћемо се фокусирати само на то тако што ћемо вам показати неке идеје за дрвена клизна врата.

Прво, упознали вас смо са варијантама клизних врата од чврстог дрвета, која изгледају рустикално. Али дефинитивно вам не треба да се свиђа рустикални намјештај да бисте имали ова врата код куће. Напротив, то је један од најновијих трендова у дизајну ентеријера који интегришу рустична дрвена врата као елегантну промену у модерном ентеријеру. На овај начин се постиже складан контраст са хладним и тешким површинама бетона и отворених цигли, које су данас веома трендовске.

Функционална симетрија дрвета

клизна дренажна врата купатило грубо зрно
Посебно храстово дрво се препоручује за клизна врата која воде до купатила. Ово дрво је не само врло робусно и водоотпорно, већ и веома рустикално са својим грубијим зрном. У зависности од укуса и боје, можете изабрати било коју дрвну нијансу. Такође су веома популарна клизна врата са траговима хабања иу бијелој боји. Посебно су погодни за оне који воле Схабби Цхиц стил. Рустична клизна врата не одговарају само ретро и старинским купатилима, већ и индустријским стилом и чак минималистичним намештајем.

За праве љупке фанове шик

Клизна клизна купатила ситни шик

Наравно, можете такође украсити своја врата на веома модеран начин - на примјер, бојом наглашеним или бијелим, зависно од ефекта који желите постићи. За сврху декорације клизних врата није последње место, већ и њихова функција уштеде простора. Не само да су корисни, већ вам такође спасавају драгоцени простор тако што ћете увек остати близу зида и избегавати никога.

Да ли смо били довољно уверљиви? Како су ваша клизна врата изгледала код куће?

Удобна атмосфера са мушким прилазом

клизна борово дрво купатилска вратаНеобично и елегантно у исто време

клизна врата чврста храстова тамно купатило

Јапанско купатило и грубо дрво

клизна врата чине рустична јапанска

Храст дрво зрачи сигурност и стабилност

Клизна врата рустикално чврсто храстово дрво

Да ли сте у индустријском стилу?

клизна врата купатило стакло лимена врата отворена опека

Такође је суптилнији у белој боји

клизна врата купатила бијела клизна врата

Савршен за минималистички изглед

клизна врата бела купатила модерна

Поставите живахне нагласке

клизна врата модерно купатило црвена врата

Винтаге купатило у црно-белој боји

клизна врата бијела клизна врата купатило самостална кад

Извор: ввв.децоист.цом