Простор за складиштење Идеје и креативне животне идеје – полице за сваку просторију

 жива идеја бин идеја кухиња постављена жичана полица за зидне полице

 Простор за складиштење Идеје које бисте могли лако користити у свом дому

Која је прва асоцијација коју ви повезујете са речима "жичане полице"? Мислим на складишни простор у гаражи!

Али желим промијенити ту општу идеју и учинити да мислите на полице, нешто шик, модерно, корисно, пуна смисла и стила.

Да ли сте спремни за то?

Жичане полице у кухињи

Када погледам ову слику овде, мислим на срећно место. Меке ружичасте боје, зелене, беле и сребрне нијансе у металима сви се тако лепо играју, скоро заборавите да је ово јединица кухиње. Једноставно је како се ове полице ускладјују са металима микроталасне пећи, као и са посудама и посудама. Ова једноставна јединица је тако елегантна и потпуно корисна и има важну сврху у кухињи.

11 жичаних полица за сваку собу у вашој кући

Идеје за складиштење идеја живих жичаних полица кухиња кухиња идеје
Комбинација метала и дрвета могла је само изгледати врло досадно, али овде је супротно. Ова бојена комбинација је беспрекоран и идеална за приказивање лијепих плоча и специјалних јединица.

Способност играња са висинама полица је такође врло практична и доноси метални оквир целе јединице. То је дело компаније Меззанине Интериорс креације.

Додатне могућности складиштења у кухињи

идеје за складиштење кухиње идеје за живот идеје жице полице практичне

Стил гардеробе ових елемената постигнут је употребом жичаних столица, што је заиста посебно. Доживите слободу да сакријете неке ствари овде и покажете истовремено. Отворена површина на плафону је идеална за употребу и имитира природне елементе горњих полица заиста добро. Обезбеђује изврсну равнотежу. Апсолутно волим овај сеоски шик и називао бих га модерним и корисним.

Жичана полица у рустикалној кухињи

дизајн кухиње бин идеје идеје живих жичаних полицаОва полица, као и претходна, учињена је у потпуно другачијем стилу. Због наутичког изгледа он изгледа много лепше. Ткане кошаре су врло корисне и постоји нешто шармантно само зато што се не уклапају савршено једно са другим.

Ово је сигурно победнички изглед за наутичку кухињу

кухиња поставити бин идеје идеје живе идеје жице полице кошаре

Жичане полице за дневну собу

Прво, правоугаоне контролне јединице су у одличној форми, а овај пример такође илуструје разлоге. Квадрати обезбеђују довољно визуелних прекида за модеран изглед. Правоугаоне празнине између плафона и пода су стварно свеже. Погледајмо савршено осмех! Књиге су сортиране по бојама, а не по типичном абецедном реду и то заиста чини визуелно привлачним изгледом. [Слика из Дехн Блоом Десигн]

Погоди жичану полицу у дневној соби?

дневна соба дизајн бин идеје идеје живе идеје жице полице полица за књиге

Овде имамо још једну мешавину жице и дрвета и добро функционише. Обожавам да не морају користити све полице. Неки су веома близу један према другом вертикално. Ови елементи дизајна доприносе потребним визуелним прекидима на тако великим јединицама као што смо видели горе. Све је ново и свакако доприноси укупном шикантном искуству.

Шта се не уклапа, погодно је

дизајн дневне собе идеје за складиштење идеје живе идеје жичане полице дрв

Овде видимо врло једноставан и минималистички ентитет. Можете видети како је она ефикасна када служи као делилац собе. Ове модуларне јединице су тако сјајне јер су веома лако покретати у различитим правцима. Посебно волим тај део овог јединства остаје минималистички и има монохроматске књиге на полицама. Али такође показује живахан додир са органским облицима који се тамо дистрибуирају. [Слика преко Стардуст]

Елегантне жичане полице такође се могу користити као раздјелници соба у вашој дневној соби

дневна соба дизајн бин идеје собе идеје раздвајачи жице полице полица за књиге

Жичане полице за спаваће собе, купатила и радна подручја

Да, ово је иста метална полица коју сте видели у претходне две кухиње. У спаваћој соби сте пронашли такву фантастичну употребу и још увијек изгледа прекрасно. На овој јединици чувате ТВ, додатну опрему, књиге, а такође имате и површину за шминкање. Супер занимљива ствар је што је јединица за управљање правилна и као што можете сами да видите, може се применити било где.

Шта се може ставити на полицу од жице

спаваће собе са живим идејама за спашавање са жицом

Ова мини канцеларија је тако функционална да се скоро у себи инсистира на зиду. Жичана полица чини да све изгледа плутајуће и комплементарна употреба Гхост столице доприноси овој лакоћи изгледа. Дакле, користите мали простор на одличан начин. Не само да су лепи, већ су и заиста корисни. [Слика преко интеријера Меззанине]

Зидна полица израђена од жичане и дрвене плоче у студији

студијске идеје дневна соба идеје жичана полица радног стола

Ова земља шик изглед изгледа одлично у купаоници. Полице су класичне, руралне и занимљиве, без сувише стресних. Они представљају очаране "делиције", које се чудесно уклапају у криптично огледало. Ово је такође диван начин излагања лепих ствари, попут парфема. [Имаге оф Цоунтри Ливинг]

Модерно решење за ваше купатило

купатило огледало дневна соба кревет за спавање креветница

Овај коначни изглед је веома импресиван и стварно доказује да можете користити жице на различитим начинима. Додир зелених у биљкама је одличан и стварно ми се допадају прелази између различитих соба. Разноврсност је најбоља! Полица би требала комбиновати функцију и простор за складиштење истовремено! Ниједан од ових аспеката можда не недостаје. [Слике су од априла до маја]

Естетски и практични у исто време

Животне идеје коридора модне степенице бин идеје зид дизајн жичане полице

Надам се да сада схватате како су прелепе и јединствене полице стварно могуће. Дајте им прилику да напуни свој дом са свежином!