5 идеја за степенице и теписоне за дрвене степенице

Степенице и теписи за дрвене степенице луксузне класикеСтепенице и теписи за дрвене степенице

Да ли имаш степенице код куће? Да? И ја! Онда вам треба тепих, зар не?

Највише заузимамо степениште са тепихом, али још увек можемо да обојимо дрвене степенице, које такође изгледају удобно. Пењач степеница нуди и обоје – наглашава лепоту обојених или обојених степеница и додаје неклизајућу, глатку, меку површину за дневно пењање степеништа код куће.

Овде представљамо пет различитих идеја о томе како се дрвено степениште чини занимљивијим и удобнијим.

Неутрални сисал Ово природно текстилно влакно представља безвремену селекцију, а неутралне нијансе у сисалу су предивна позадина за драматичан ефекат на цветну обојену.

Традиционално од осамдесетих

Степенице и теписи за дрвеним степеницама софа наранџе
Драматиц – Ако желите да направите привлачну пажњу, тркач са широким пругама је савршен избор. Ови упечатљиви обрасци повећавају драматичан контраст између црних и бијелих нијанси у овој степеништу.

Црно-бела комбинација у степеништу

Степенице и теписи за дрвене степенице црне беле траке

Геометријски – Дуги низ година, геометријски обрасци су доминирали текстилним светом, а такав мотив на трпезарији степеница даје атмосферу савремени изглед. Одаберите понављајуће обрасце, репродукујте боју степеништа и изаберите обрасце који их надопуњују.

Тамно дрво и шарени тепих

Степенице и теписи за дрвене степенице геометријске линије фотељау близини обале – Класична трака је безвременски избор који додаје обални, рустичан додир степеништу. цртица & Алберт нуди разноврсне варијанте и њихов једноставан водич вам помаже да степенишно стакло буде што удобније и удобније.

Светла, топла атмосфера – шарени пругасти тркач

Степенице и теписи за дрвене степенице близу топлих нијанси мора

Ако не желите да користите степенице или тепих, одлучите се за плаве или зелене пруге. Будите креативни – поставите плочице на газе.

Међутим, постоји нешто заиста лијепо што напуштате кораке без тепиха или тркача.

Екстравагантни, класични ентеријер – лакирани кораци

елегантне степенице пруге дрво бијеле црвене рустикалне амбиенте рустикалне

 Удобан мали кауч испод степеништаСтепенице и теписи за дрвене степенице геометријске облике црне беле боје Греен Стаирламп врло добро комбинује колекцију слика на зиду

Степенице и теписи за дрвене степенице зелене   Модерно спирално степеништеСтепеништа и теписи за савијање дрвених степеништа

Стубиште – пре и после

Степенице и теписи за дрвене степенице наранџасте пре и после