Обезбедите удобан дом – редизајнирање стана

и-дом-удобна Сет-модеран-апартман

Удобно опремите кућу - Тајна реновирања стана

Дакле, реновирате стан, тако да се заиста осећате као код куће

Да ли такође припадате групи недавно премјештених људи? Новом стану свакако треба редизајн и конверзија, зар не?

Да ли имате било каквих инхибиција? Да ли мислите да ништа неће доћи из ове мале површине? Раније сте живели у много већем стану? Или нисте сигурни са чиме почети?

Ви одлучите где је ваш дом! Не морате да компромитујете у удобној атмосфери!

Мањи станови имају мање намјештаја, али не мање оданости и расположења!

Многи људи не желе да доведу стару ставку у нови стан. Зашто? Сами познати предмети доносе осећај куже са собом. Динамично уметничко дело или скулптура коју су ваши пријатељи донели за вас или чак и ваша омиљена столица може бити довољна да вам буде удобна. Или можда имате омиљену столицу?

Одредите своје омиљене предмете и просипајте их у новом стану! Преко главе или кревета, а на белом зиду можете подесити ово.

Сада ће ваш стан бити сентименталан и празнина више неће бити толико лоша

и-дом-удобна Сет-виси лампе-стан-трпезарија
Просто организовање мора да се дуго размишља

Градске куће су све мање. Да бисте се осећали код куће, требали бисте комбиновати функционалност са естетиком. У кухињи и купатилу организација је најважнија!

Можете ли сами да инсталирате сопствене полице? Користите вертикалне сврхе за ово! Куке преко главе и ормарића су друга важна додатка. Можете прилагодити предње, задње и унутрашње ормаре.

Скривени складишни простори такође могу допринети проширењу простора за складиштење. Креирајте креативан простор за складиштење испод кревета. Проведите време у кућним објектима. Ове ће бити много боље прилагођене вашим потребама.

И опет: размислите о коришћењу вертикалних површина. Ове су често заборављене
тхе-хоме-удобан сет-модерн-китцхен-полицеПриродно светло ће проширити угодну атмосферу у вашем стану

Шта значи појам "код куће" за вас? За мене, сигурност прво, али не само! Желите да се осећате удобно у таквој соби, без обзира да ли живите сами или са другим члановима породице!

Прозори не би требало да буду чисти само због Хигиане, већ мора бити чисто светло. Обојени материјали ће допринети даљем удобју, у случају да је стан мањи него што желите!

Боје попут белих и других неутралних нијанси увијек су добро рјешење у таквим случајевима. Сами су тајни рецепт за лепу и пријатну атмосферу.

Завесе ће омекшати линије прозора и имат ћете мало више удобности без много напора

кући удобно намештен стаклени стуб за животни угаоБрзо трансформишите атмосферу свог стана новим бојама

За већину људи, бели зидови нису позитивни елемент. Напротив, они су безлични. Осјећам на исти начин и зато су слиједеће линије из дна мог срца.

Ако сликате своје зидове, у вашој соби можете коштати пуно боје. Осим тога, можете ширити нијансе из исте палете боја у целом стану. Најбољи резултати су постигнути по мом мишљењу са две до три боје.

Тако се постиже, између осталог, једнообразност. Ово је диван начин да се постигне удобност и атмосфера попут куће. Кладим се да ће резултати бити бољи од очекивања многих наших читалаца.

Црвени декоративни мотиви у дневној соби

Кућа удобно опремљена модерним црвеним наглавним тепихом тепихом

Да ли желите да започнете ново поглавље у вашем животу са новим станом? Желимо да вам помогнемо са саветима о постизању сентименталне атмосфере.

Да вас још једном подсетим на кључне речи: сентименталне елементе, светлост и боју! Сада вам желим велико задовољство у редизајнирању!

Романтична атмосфера у спаваћој соби - љубичасти сатен листови

удобно намјештена постељина од сатена у тамном дрветуБледа ружичаста пастелна боја покрива зидоведом удобно опремљене модерне беле зидове дрвени под

Наранчасти акценти у бијелој соби

поставио дом удобан камени зидни кристал са акцентом на зид

Женски декор у спаваћој соби

спаваћа соба са тепихом за псе удобно намештена

Топла, удобна просторија за сједење

Кућни намештај удобно боје за боје за фотеље

Тиркизни зидови у дневној соби - свежа, пријатна атмосфера

кући удобно поставља тирни подни тепих на подуТопли амбијент у дневној соби - наранџасте завесе Опремите кућне удобне беле опремљене наранџасте завесе