15 хладних књига зидних полица постављених у угао собе

цоол књиге зидне полице угаона просторија радна соба кућна канцеларија

15 хладних књига зидних полица постављених у угао собе

Иако већина нас проводи превише времена украшавајући наш дом и планирање ефикаснијих унутрашњих рјешења, често се дешава да мале квадратне собе остају непримећене. Многи од нас сматрамо превише лаким да игноришемо чињеницу да не можемо много тога да урадимо са тим, или да поставимо декоративни подвиг или нешто сасвим непотребно тамо.

Игралиште у расаднику

цоол књиге зидне полице собе кутак шарени оквир слике наранчасто
Има довољно дизајнираних решења за зидне полице које могу претворити досадни угао у фасцинантно приказивање или место за одлагање. Прилагођене полице у угловима помажу у повећању расположивог простора. Положене покретне полице у углу могу повећати расположиви простор.

Очаравајући љубичасти зидови и полице са црним зидовима

цоол књиге зидне полице угловни углови љубичасти зидови црне полице вазе

Све што треба да урадите је потражити инспирацију у својој кухињи! Фасцинантно је видети како је овај осјетљив кут у кухињи опремљен ергономским полицама. Ми то радимо исто када се ради о нашој спаваћој соби или дневној соби. Ево неколико идеја које ће вас надам да ће вам инкорпорирати неке одличне идеје из углова зидних полица.

 Поправите заборављени угао

цоол књиге зидне полице угаона соба расадник беж Главна библиотека је нешто о чему већина од нас размишља, али никада стварно не ради. Мала и тишина читаоница је изванредан додатак било ком дому и можете да користите пажљиво направљену књижицу у облику слова Л у углу да бисте је претворили у софистицирану кућну библиотеку. Додајте нека плишана седишта и скоро сте готови.

Савремена кућна канцеларија са квадратним полицама за прелеп поглед

цоол књиге зидне полице угаона соба дневна соба модерна

 Било у трпезарији или дневној соби, увек је заборављен или занемарен угао. Интелигентно постављена полица, као што је приказано горе, може одмах претворити у фасцинантан простор за гледање који подсећа на креативни дизајн. Избор и постављање таквих полица кошта мало стварног напора, јер све што треба да урадите је да изаберете нешто што одговара постојећој теми кроз свој облик и дизајн. Пример овде је диван ако желите постићи "Оријентални додир".

Модеран начин за зачињавање мрачног угла

цоол књиге зидне полице уградна кухиња кухиња кухиња

Кућна канцеларија представљена изнад је посебно дизајнирана за љубитеље бејзбола. Иако се цела соба чини врло обична у погледу дизајна, покретне полице у угловима су "просветљене" од поносно издатих меморија за бејзбол. Па, то је оно што називамо "потпуна употреба" из угла. Можете користити сличне "осветљене" угловне полице како бисте приказали своје драгоцене ствари.

 Кућна канцеларија - дрвене полицецоол књиге зидне полице кутак трпезаријаВећина модерних соба оставља угао неприкладним (понекад додати минималистички осећај), али ако сте неко ко воли да попуни форму са функционалношћу, онда овај дизајн најбоље ради. Посебно ефикасно решење за уштеду простора за мале станове.

слика: Полица за књиге у облику слова Л су ефектан додатак модерним спаваћим собама. Спаваћа соба је савршено место за постављање фенси правилног угла који може послужити као површина екрана, као и место за укопавање књига.

цоол књиге зидне полице угаоне спаваће собе

Проширите област преко радног простора у канцеларији код куће тако што ћете уградити пар мобилних полица.

Чак и ако имате прозор на једној од страна у соби, и даље можете користити простор суседног зида. Интелигентна и уштеда простора за ноге, мобилне полице су дивно решење.

  Слика: Модерна кућна канцеларија са угловним полицама, које чине лепу област приказа

цоол књиге зидне полице кутак соба кућна канцеларија

Спољне углови полице су магични додатак дневној соби или простору за дневни боравак. Они се лако интегришу и могу бити одличне додатке за постојеће полице.

Иако би можда било мало тешко да се мали станови интегришу, они могу испунити простор на значајан начин у великим просторијама.

Слика: Отворене полице на спољним угловима изгледају невероватно!

цоол књиге зидне полице угао собе модерно рафинирано дрво

 

Закривљене полице у углу су естетски додатак јер додају геометријски дизајн који се разликује од свих квадрата и правоугаоника.

Чак и трокутне полице које се уклапају у угао дају простору потпуно нови изглед. Поред осветљења слободног угла, обезбеђују и ново подручје приказа.

Креативне угаоне полице доносе додатни простор за гледање у трпезарију

цоол књиге зидне полице кутак за трпезарију

Додавање мале радне станице у мали угао је осјетљиво мало рјешење које може уштедјети простор. Ово одлично функционише у кућама и становима у којима се борите да добијете више простора. Можете повећати богатство ресурса за један ниво тако што ћете додати и мобилне зидне полице преко радне станице кућне канцеларије. Ово је паметан начин да се ослободите целе сламчице код куће.

 Имаге: Угаона површина у спаваћој соби претворена у компактну кућну канцеларију са широком оставом.

цоол књиге зидне полице угао бели

Стакло је материјал који постаје све популарнији, јер га већина модерних дизајнера и дизајнера користи широко и широко у дизајну различитих структура. У модерним кућама, које имају широке прозоре од пода до стропа, има смисла користити покретне стаклене полице у углу. Стаклене полице доносе "лагану и ваздушну" привлачност, паралелно са различитим елементом текстуре.

 Слика: Ергономске стаклене полице у углу за савршен, савремени амбијент код куће

цоол књиге зидне полице угао кутак камин камин мозаик

Само зато што постижете минималистички или чак полу-минималистички изглед не значи да сте присиљени да смањите простор у полици. Ова дневна соба користи компактне покретне полице у углу који су елегантни, ергономски и који стварају суптилан визуелни контраст уобичајеном изгледу. Ово је дивна стратегија која ће вам омогућити да ставите своје наслове о либелингу на одговарајуће место.

Невероватне покретне полице у углу - минималистички стил

цоол књиге зидне полице угаона соба дневни боравак тепих

Ово је изванредан пример како свака соба у вашем дому може имати јединствене и неимитљиве полице које су различите.

Полице у облику кутија у близини кревета у вртићу примећују се у остатку собе.

Оне се истичу као веома привлачне и промотивне додатке, јер ће ваше дијете бити одушевљено објектима који су ту.

 Шарен, игрив дизајн расадникацоол књиге зидне полице собе углови шарено уређење расадник

Дизајнирање сједишта у близини прозора у спаваћој соби ће нам дати прилику да се потопимо у слике и звукове.

Ова спаваћа соба иде мало даље са квадратном полица за књиге, која такође приказује површину у облику плоче. Ово обезбеђује интегрисани и компактни простор у којем можете мирно поставити своје идеје на папир и уживати у неким контемплативним тренуцима током дана.

 Слика: Компактне полице у углу са интегрисаном платформом и седиштем

цоол књиге зидне полице угаона соба спаваћа соба спаваће собе

 Ове полице од орахова доносе савремену обрт у сваку собу коју декоришу. Покретне полице формирају широк дисплеј или простор за складиштење где можете чувати све своје књиге и додатну опрему.

Повећавајући број полица и повећавајући растојање између њих, сваки пут можете постићи нови изглед.

 Слика: Елегантна покретна, савршена полица орах за сваку собу

цоол књиге зидне полице угаона масивна дрвена даска

Расадник такође може бити идеално место за неком углу полице реинзутун.Венн се ради о деци, без обзира колики је соба, увек ће бити потребно више простора за складиштење гебен.Согар мали покретни полице угао може да помогне да се сакрије неред.

Слатке корпе и паметно дизајниране кутије које замагљују неред могу попунити овај простор. У овом случају то се дешава у предивној девојчици која је приказана изнад.

Девојчица розе расадник

цоол књиге зидне полице угаона соба симпатично шарене ружичасте девојчице

Стаклене, мобилне полице у купатилу

цоол књиге зидне полице угаоне углове купатило стакло

Зигзаг дрвене угаоне полице    цоол књиге зидне полице угаона дрво коридор        цоол књиге зидне полице угао црна идеја занимљива

 написао и уредио Радомира