Савремени зиви зид – 8 инспирирајућих примера за имитацију

савремени дневни зид дневна соба кауч бијели дизајн ентеријера тепих под дрвени зид

Модерна зидна јединица - прекрасан дневни боравак са ТВ-ом

 

Како треба поставити тачно ТВ? Ово питање је веома важно дуго времена. Зато што телевизори не изгледају увек добро.

Али у нашим неколико примера, решења су супер шик и одговарајућа. Чак иу многим случајевима, амбијент чини племенитији него раније.

Али да бисте постигли жељене резултате, морате се држати неких врло једноставних правила. Данас само о томе причамо.

Први пример (слика изнад) је идеалан за људе који воле гледати ТВ током дана. Ставио си кауч испред телевизора. Пречници двоје треба приближно да се поклапају. Потребан вам је само нешто за нагињање на стопалима и ужитак је пун.

ТВ, који се може пребацити на различита места, други је пример (слика испод). Овде имате стаклену плочу са црним филмом на који можете да се крећете. Тако, један такође помера слику. Дакле, без обзира где седите, можете гледати ТВ.

Флексибилност је модерна

модерна дневна соба дневна соба софа идеја идеја тепих под
Трећи пример користи природне материјале и нијансе. У позадини, испред одговарајуће мраморне позадине, можете видети ТВ, који је постављен на зид помоћу панела.

Природни материјали и земаљске боје

модерна дневна соба дизајн ентеријера дизајн идеје

У четвртом примјеру, доживите шармантан карактер финог, елегантног екрана. Ово изгледа као сјајна слика која се неприметно уклапа у остатак окружења.

ТВ са равним екраном паметно инсталиран у дрвеном зиду

Модерна дневна соба зидна соба декорира куће декор зидне боје тиркизноСледећи пример претпоставља савршено позиционирање за опоравак тела. Тада се бавио идеалним позиционирањем у овом погледу на екрану. Ова поставка лебдећа се показала као исправна. Оквири су бијели и савршено уписани у остатак амбијента.

Опустите се и опустите се

савремени дневни зидни дневни боравак опремљен зидовима који покривају дрво тв стаклени зид

Кожа и лан превладавају у материјалима следеће собе. Столица, која су сада суочена с нама, имају механизам на који можете да се окренете овде и тамо. Тако да можете тихо да се окренете на ТВ, ако то желите.

Кожа и постељина

савремени кућни зидни дневни боравак опремање боја идеје беж браон замена идеје

Такав џиновски екран одлично се уклапа у велику собу са слободним постављањем. Кожни намештај на бочним странама одређује оквир собе. Насупрот томе, хромске фотеље постоје за бесплатно дистрибуцију.

Дајте осећај луксуза

савремени дневни зидни намештај дневна соба опремање идеја дрвени зид тв тв зид

Врхунски модеран дневни боравак је апсолутно комплетан са великим екраном и завесама испред њега. Прави филм, али угодан као код куће. Сјајно, зар не? Врхунски намјештај је направљен од еколошке коже.

Кућно позориште у модерном окружењу

Савремени дневни зидни дневни боравак дизајнерски намештај кућни биоскоп завесе љубичаста плава