Фенг Схуи третман прозора – одржавање позитивне енергије код куће

модерна канцеларијска кућа зелена фотеља прозор фенг схуи минималистичка

Фенг Схуи третман прозора – чување свеже и позитивне енергије код куће

Чување прозора чисто код куће је неопходно за добар Фенг Схуи. Хармонски третман прозора који омогућава максималну дневну светлост да поплави, као и удобност ноћу је најбољи Фенг Схуи.
Виндовс се називају “Очи куће” у Фенг Схуи-у и односе се на ниво енергије до ваше способности да видите јасно у животу.

Које су добре Фенг Схуи опције за третман вашег кућног прозора? Ако вам се не свиђају застори и завесе, прозирне жалузине или ролетне попут хармоника сматрају се добрим фенг шуиом.

Дизајн урбане кухиње – велики и високи прозори

фенг схуи третман прозора великог чистог јасног високог пода
Прво, као и код свих Фенг Схуи решења, морате бити сигурни да побољшања доприносе хармоничном дизајну ентеријера. Најбољи Фенг Схуи је суптилан и префињен, или другим речима Фенг Схуи, креиран у складу са смјерницама доброг кућног декора. Општи Фенг Схуи смернице за третман прозора су следеће:
Завесе или завесе направљене од природне тканине да би у њега донијеле здраву и добру енергију.
Боја фенг шуи – користите га за собу и подручје Багуа.
Фенг Схуи – погодан материјал за различите површине Багуа. Ако изаберете тканину с упечатљивим узорком, уверите се да су облици и обрасци погодни за амбијент.

Предивна бела кухиња дизајн у поткровљу – прозор Фенг Схуи

фенг схуи третман прозора велика чиста кухиња

Што се тиче врсте третмана прозора, она се односи на оно што је одговарајуће и прикладно за уређај. Ако изаберете ролетне, требало би да знате да је увек боља опција да изаберете квалитетно дрво умјесто пластике, на примјер.
Ролетне у складу са стилом хармоника можда нису добар фенг схуи јер имају тенденцију да пруже оштрије квалитет енергије током дана када се преклопи.
Најбољи третман прозора Фенг Схуи за спаваћу собу су завесе направљене од природне тканине (њихов покрет додаје нежност у енергију спаваће собе).

Удобан и свеж дизајн спаваће собе – теорија Фенг Схуи-а

Фенг Схуи третман прозора велика чиста спаваћа собаХладне и свеже боје у спаваћој соби – пругасти зидови, зелене завесе

Фенг Схуи третман прозора велика зелена завеса

Топли, смеђи тонови – удобан и светао дизајн у дневној соби

фенг схуи третман прозора велики светао пролеће  Тамне, дрвене површине и текстуре у свијетле кухињефенг схуи третман прозора велико чисто дрво мрак    Класик, високи прозори – градско подручјефенг схуи третман прозора велики чисти урбани простор Светао, удобан дизајн дневне собе – меке, беле текстуреФенг Схуи третман прозора великог чистог белог стана

Класично опремљена кухиња – привлачна, бела фотеља

фенг схуи третман прозора бела кухиња