Идеје за дизајн ентеријера у занатском стилу

модерна декорација куће модеран стил црвени зид подна лампа софа

Декорација идеја за кућу у занатском стилу

Већина људи воли занатског стила! Да ли припадате и овој групи? У овим становима постоји нешто што је повољно и топло. Они сведоче о једноставности и предностима грађевинског материјала.

Таква дизајнерска решења настала су непосредно после почетка 20. века.

Карактерише их мноштво карактеристичних особина. Ово укључује стезне стубове, линијске детаље прозора, фронтална врата и отворене рафтере испод стреха.

Данас брзо погледамо кућу црафтман и погледамо разне могућности за уређење таквих домова. Неке од данашњих кућа су новоизграђене, а друге старије. Први су изграђени у црафтман стилу од почетка, а други су редизајнирани у њих.

 Идеје за дизајн ентеријера у занатском стилу

Модерна кућа декорација занатског стила камени зидни камин
У случају декорације можете видети многе стилове. Они се крећу од традиционалних акцентова до свијетлих, модерних састанака. Како бисте украшили кућу црафтмана?

Занатлија је дизајнирао животне просторе

Идеје за дизајн ентеријера у шармантном стилу заната

Започињемо ову серију са Црафтман Хоусе-ом у Доротхи Ховард Арцхитецт Студио-у. Посебно обратите пажњу на детаље прозора, као и на изложене баријере за заштиту од крова. Да ли сте се такође заљубили у зелене и бургундске нијансе саге на фасади?

Да погледамо следећу слику? Како бисте украсили такав ентеријер? Који ти детаљи дају разлику? Постоји неколико тачних одговора на ово питање. То је најбржи начин да будете пажљиви.

Дају простор сензуалној топлини. Неки црафтман дизајнери такође користе пуно стакла. На дну слике, ово је најочекиванији декоративни акцент.

Детаље од дрвета посебно су привлачни

Идеје за дизајн ентеријера у детаљу од дрвета за занатствоТо чини учинак линеарних елемената веома снажним. У случају собе приказане испод, радимо са привеском и зидним осветљењем.

Следи помирљиви ефекат светла

Идеје за дизајн ентеријера модерног дневног боравка у занатском стилу

Неки од занатских станова највише су усредсређени на топле и земаљске нијансе. Други се опредељују за лаган и светао приступ. У следећој соби можете осетити хармонију живих нагласака и веселих нијанси.

Игра сенке у плавој и бијеле чини атмосферу неодољиво привлачна

Идеје за дизајн ентеријера у спаваћој соби за спавање

Многи људи имају велико задовољство у погледу на сиве шипке. Ово се може наћи на слици Терапија Апартман испод.

Преобликовање историјске куће у модерном стилу

Идеје за дизајн ентеријера у занатском стилу црни дневни боравак уградни камин

Овај савремени дневни боравак у Црафтман-у укључује савремено освјетљење привеска, беле дрвене нагласке и савремену умјетност. Резултат је изглед који је удобан, обрезан, а опет савремен и модеран.

Удобан и модеран изглед

Идеје за дизајн ентеријера у модерним стилским полигонима за намештај

Црафтсман дизајниран кухиње и трпезарије

Да погледамо неке кухиње и трпезарије? Сретни смо што можемо понудити увид у ову тему. Прва кухиња се крије иза фантастичне фасаде црафтмана. Кућа Мооре Арцхитецтс има огромна улазна врата са стијенским ступовима и бијелим оградама.

Кућа Мооре Арцхитецтс

Идеје за дизајн ентеријера у отвореном простору за степенице у затвореном простору

Након овог уноса, стварно се осећате као попустљивост. Сада сте заиста расположени за предивне кухиње и трпезарије. Изнад свега, архитекти су успоставили однос између ентеријера и екстеријера.

Унутрашњост, неки од екстерних дизајна везаних дрвених нагласака налазе се у облику фиоке, врата и кухињских ормара - и острва.

Савремени додаци су комбиновани са традиционалним изјавама како би створили топли, удобни животни простор. [према Тхе Китцхен Соурце]

Дрвени акценти - фиоке, врата и кухињски елементи

Идеје за дизајн ентеријера у ентеријеру ентеријера унутрашњег дрвета у занатском стилу

Следећа је историјска кухиња ценовне цијене. Ово је дело В.Б. Градитељи, допуњени топлим сјајем дрвених детаља.

Топли сјај од дрвета детаљи

Идеје у дизајну ентеријера у занатском стилу описују историјску кухињу

 Стражњи зид са плочицама, бијелим зидовима и тамним кухињским површинама доприноси стилском изгледу. Дрвеног острва и традиционалне барске столице нас подсећају на Црафтманове корене куће. [према Сандоразу].

Следећа илустрација приказује црафтман дизајн у модерном изгледу бистроа Идеје за дизајн ентеријера у савременим кухињским лампама у занатству

Хајде да погледамо трпезарију. Ова прекрасно уређена соба добила је свој црафтмански карактер неколико изврсних елемената. Међу њима су посебно освијетљене плафонска расвјета и жуте, зелене и браон комбинације. Цвјетне вазе су такођер типичне за унутрашњи дизајн Црафтмана. Да ли сте примијетили Арт Арт ноувеау у доњем десном углу? Изгледа да долази од плафона украшеног биљним елементима или не?

Идеје за дизајн ентеријера у тропским нотама занатског стила

Сљедећа светлосива сала за ручавање је мало модернија. Цела ствар је допуњена украсном траком. Јесте ли видели ово? Између осталог, соба дугује свој изразито модеран изглед светлим нијансама и хладним нијансама. [према Деноки]

Идеје за дизајн ентеријера у бијелом намештају у трпезарији у стилу занатства

У оквиру овог савременог контекста желели би да вас упознамо са осветљењем клатна испод. Зидне мурале и збирка ваза доносе овај простор на надповпречни ниво. Микс топлих и хладних нијанси осигурава хармонију. [према Сарах Греенман]

Идеје за дизајн ентеријера у трпезарији за столне столове за занатство

Ако сте обратили пажњу, препознаћете собу испод! Ово је обновљена трпезарија исте старе кухиње из Апартман Тхерапи. Да ли смо помињали годину порекла? Кућа је саграђена 1912. године, а декор се састоји од савремених и старинских блага. Трпезарија није изузетак.

Идеје за дизајн ентеријера у тепиху у стилу занатства

Спаваћа соба у стилу Црафтсманс

Најлепши се увек напушта! И ми смо то урадили. Због тога што су собе Црафтмана у чистој хармонији у собама. Традиционално гледамо на "шкољку" овог првог, а затим и спољни дизајн саме куће.

Идеје за дизајн ентеријера у спољашњем изузетном кућишту сан францисцо

Понекад је једноставан и чист начин дизајнирања најбољи. Дрвени намештај заузима централни положај у доњој соби. Такође је шармантна комбинација ових са зидовима беж боје са обе стране.

Идеје за дизајн ентеријера у спаваћем кревету у занатском стилу

Можда вас нисмо инспирисали да потпуно конструишете свој ентеријер у модерном стилу црафтмана. Али још увек можете укључити неке лепе акценте. Пример таквог поступка је следећи број.

Умјетност и занати на постељи садрже најјачу изјаву у соби.

Идеје за дизајн ентеријера у спаваћем дрвеном намјештају

Сада прати шири простор, допуњен дрвеним корпама и Туракзенте. Освјежавајуће бијеле и плаве боје доприносе оштри и зрачној софистицираности, зар не мислите? [према Аннетте Енглеском & Сарадници]

Идеје за дизајн ентеријера у спаваћој соби за спавање

Још један снимак старе куће из 1912. године илуструје моћ сивих и белих нијанси и савременог намештаја. Погледајте модерно уметничко дело и акрилну лампу на ноћном столу. [према Станарској терапији]

Идеје за дизајн ентеријера у црном платненом оделу за обућу

Последња слика показује снажан утицај савремених цветних аранжмана у дизајну Црафтмана. Ако су изјаве о стилу довољно јаке због јасних линеарних детаља, лако се убаци неки савремени елементи. То се може догодити чак и на улазним вратима.

Да ли бисте слично комбиновали Црафтман и модерне елементе у вашем дому? Да ли већ почињете на фасади или сматрате ово изненађење у унутрашњости? У свим случајевима желимо вам магичне резултате!

Идеје за дизајн ентеријера у ентеријеру врата у замку за цртање