Подови од мрамора од стране Пернилле Снедкер

марбле-лике-подови-дрво-схоес-црвена

Подови од мрамора од стране Пернилле Снедкер

Хансен је невероватна ствар, дрво је коначни материјал који смо већ дуго познавали. Користећи стару технику прераде мрамора, Пернилле Хансен Снедкер из Снедкер Студио-а постигао је овај диван, светао и сјајни ефекат на дрвеним плочама, што се све урадило ручно.

  Ево описа Снедкер Студиоа:

"Био је изазов за нас да наставимо са радом на дрвету тако да добијемо више естетике и остваримо већи степен хармоније у нашем свијету"

Пернилле Снедкер је прешао стару технику прераде мрамора у дрво

балон од дрвета подове од мрамора
Пернилле Снедкер је трансформисао натприродне, органске, шарене и живописне обрасце. Ова техника обраде открива тајне дрвета, чија су историја и унутрашњи детаљи скривени и прикривени у природи. Ова техника је позната иу древном Јапану као суминагаши.

Примењена декорација је преплетена са природним годишњим прстеновима дрвета испод дрвета

Изложба дрвених паркета попут мрамора

Пернилле Снедкер Хансен каже да је изабрала ову технику прераде како би нагласила текстуру дрвета. Прво направи дизајн, са различитим бојама и занимљивим обрасцима, држи се на папиру и тек онда ради са дрветом.

Посебна умјетна палета боја

Дизајн идеје као што је мраморни дрвени подовиДрво у облику мрамора је запањујуће, показује текстуру дрвета у пуном стању. Ово изгледа сјајно на поду или на зиду, има јединствене обрасце и низ занимљивих боја, тако да су купци разборјени за избор. Дрво у облику мрамора стварно је створено као колекција данских заната, али је сада и за куповину фирме Снедкер Студио.

 Шарен узорак од дизајна на папиру мрамор сличан дизајн дрвених подоваЈош један облик - жуте и зелене нијансе  мраморна дрвена подна кућа

Вертикално лоциран

декоративни мотиви у облику мрамора Елегантна и оригинална атмосфера  мраморна дрвена столица столице