Савршено постављање улазног простора – 5 вредних савјета

Улазно место је савршено украшено цветним обојеним позадинама

Савршено поставите улазни простор

Једна од најактивнијих зона у вашем дому је дефинитивно улазна област. Ми обично не обраћамо пажњу на њега, али ако пажљиво размислите, видећете да се наша свакодневица одвија много. Тамо примите своје госте и поздравите се са дјецом у школу.

На улазу су капути, кишобрани и ципеле, без којих се може изићи у било којој ситуацији, посебно у овој сезони. Да, зима долази. Толико је јасно. Можда се питате како се улазно подручје може поставити савршено?

Т6ТФТ498ЦКЈ3

Ваш улазни простор не би требао изгледати само паметно и уредно, већ бити и мултифункционалан. За то вам треба креативност и добар савет. Ево 5 вриједних савјета за постављање улазног простора.

Где ићи с капутима?

Улаз за улаз постављен је савршено белом позадином
Наравно, можете такође имати уграђени ормар за складиштење премаза, али шта ако немате или не желите? Немојте игнорисати добре кукице за добру стару одећу. Можете их једноставно ставити у редове на зиду или на плочи у различитим бојама и узорцима. Данас ћете наћи различите кукице за одјећу у сваком стилу. Пронађите прави избор за улазни простор и уредите га према свом личном укусу. Нећете то жалити.

Причврстите куке на различите висине као што је приказано на слици

улазни простор савршено поставља отворене полице плетене кошаре

Пронађите стилске ципеле за ципеле

улазни простор савршено намештен рустикални мирис грубог дрветаПостоји много разлога да се пласирају обуће ормари у ходнику - не лаже о појединим деловима више, без нереда, нема неовлашћеног играчке за пса, итд Главни разлог је, међутим, у ствари то модеран ципеле носачи дати свој улазни простор додатни прстохват естетике.

Можете га учинити рустикалним или још класичнијим као што је приказано испод

Улаз за улаз савршено поставља стилизовано сунце као огледало

Одредите складишну зону

улазни простор савршено поставља махагонију

Свако зна проблем са јутарњег стреса када се погледате у последњих пет минута пре изласка на кључне кишобраном или рукавице. Зашто бисте наставили да се мучите, урадите нешто! Јасно одредити зоне за одлагање. Са модерним комоди и неколико кутија плетенице за складиштење или са таквим зида преграде, су као што је приказано у наставку, коначно можете организовати малих ствари и папирологију.

Све има своје место

савршено поставите кровну плочу за улазну област

Изаберите право огледало

улазни простор савршено постављен персерлауфер

Огледала су веома важна за наш животни стил данас. У ходнику можда не недостаје огледало. Можете га причврстити директно на унутрашњој страни врата или приложите модеран салона. Тако да ваши гости ће се осећати боље и сигурније ако дођеш у току ветру са вама у посету и желе да поново погледати кратак своју косу.

Тепих није исти тепих

Ако дефинитивно желите да имате тепих на улазу, онда морате добро да размислите унапред. Не може бити случајни тепих. Са нашим ципелама преносимо многе бактерије и нечистоће. Поред тога, долази у пуно влаге, соли и малих камења. Оно што вам је потребно је апсорпциони, посебан тепих који сисје све што вам смета и ваш под.

Зато започните! Лепо поставите улазни простор и опустите се, чак и средином радне недеље.

улазни простор савршено поставља ратане корпе трске зелене тркаче