Предивне идеје за кухињу са седиштима

 Острво кухиње са дизајном дизајна дизајна седишта

Практични приједлози за кухињски оток са седиштима

Како одредити колико вам је седишта потребно на острву кухиње?

Нађите баланс између простора који имате и жељеног седишта постављањем броја места око острва.

Овдје ћете дефинитивно пронаћи савете које требате!

За неке власнике кућа, посебно је важно имати довољно седишта на острву кухиње. Искрено, сазнати колико места желите и колико их може бити реално је увек фрустрирајући задатак. Ево како направити предности и слабости да сазнамо шта нам заиста треба око острва.

Корак 1: Размислите како користите кухињу и сусједне собе. Да ли је кухиња изолована од другог дела ваше куће? Или је отворена за трпезарију? Ако је ово друго, онда смањите места на острву. Само треба да будете довољни за чланове ваше породице или неколико блиских пријатеља како би вас гледали како кувате и одржавате компанију. Али ако је ваша кухиња јасно одвојена од осталих зона, онда бисте могли планирати неколико места на острву.

Морате такође размислити о томе какве су ваше обитељи у исхрани, како се крећу кроз кухињу и како се ствари могу промијенити у наредним годинама. Да ли се вашој деци треба вратити кући у различито доба дана ради различитих активности и домаћег задатка? Или је кухиња централно место састанка, где сви раде свој домаћи задатак, рачуне и деле своја свакодневна искуства? Ако је тако, можда би било одговарајуће имати више места на острву кухиње.

И увек држите савете дизајнера: Национална кухиња и купачка асоцијација препоручује: оставите најмање 0,90 м на свим странама острва како не би ометали саобраћај. Морате планирати седишта за неколико људи ако желите удобно седети на острву.

Можете радити у углу проширења острва - острва кухиње са седиштима

Кухињски оток са идејним дрветом за сједење проширује угао
Корак 2: Анализирајте могућности дизајна кофеа за седење кухиње на острву. Сједење на острву је у ствари исто толико различито као и острво. Ево неколико опција:

Седите само са једне стране. Ова опција је добра за веће просторије.

Седишта са обе стране. Ово је могуће на острвима које су шире, онда можете поставити столице паралелно са обе стране.

Седите на једној или оба кратка краја острва где можете такође груписати неке столице.

Седите на углу. За врло мале кухиње, где простор није довољан, можете направити проширење острва у углу и уредити неке седење тамо.

Седиште са три стране. У врло пространим кухињама, велико острво кухиње може понудити довољно простора за неколико људи.

Проверите висину седишта

кухиња острво са седиштима бар висина радна површина уско светло површинаКорак 3: Проверите висину седишта. Постоје три различите висине за седење кухиња острва: стол, шалтер и висина шипке. Разлика није само питање личног укуса, већ може бити и добар начин за одређивање граница простора. На пример, уски таван са бар-висином може пуно штитити од збуњености у кухињи и истовремено додаје довољно ширине да једете тихо без потребе да гледате у кухињу. Висина висине су такође погодне јер се добро уклапају са општим радом у кухињи.

Главне три опције су контра избочине, столице или седишта са бочним висинама

Кухињски оток с идејом за седење наранџасте дрвене барске столицеКорак 4: Хајде да погледамо још три основне опције сједења око острва кухиње - бар столице, столице или седишта са бочном висином су три главне опције. Столице су одлично складиштење простора, нарочито у уским кухињама. Можете их лако склизнути испод тоалета да бисте сачували драгу шетницу.

Модерна кухиња - острво са кухињомОстрво кухиње са дизајном за сједење намештаја од сјајног дрвета

Модерна и практична кухиња - седење за велику породицу

Кухиња острва са седиштима фотеље идеја бело дрво занимљив дизајн

Класична кухиња у бијелој боји

Острво кухиње с столицама за столице за трпезарију бело

Мала кухиња са комбинованим старомодним и модерним намештајем

Кухињски остаци столице модерно старомодни комбиновани

Компактан острво кухиње - сјајна површина и кухињске столице

модерна урбана кухиња кухиња острво с сједиштем   Занимљив и функционалан дизајн кухињеседиште кухиња идеја дрвена столица округлог стола

20 модерних кухиња оток дизајна
Кухињски оток и полуострво
15 живописних идеја кухиња за ваш стан