Дизајн идеје кухиње и актуелни трендови 2017

Најтоплији трендови у дизајну кухиње који требамо од 2016. године

 

Крајем 2016. приближава се и време је за коначне захтјеве и биланс стања. Хајде да се осврнемо и расправимо о томе које су вруће трендове дошле ове године и шта можемо да доносимо следеће године до 2017. године.

Овогодишњи трендови укључују многе интересантне идеје, од скривеног намештаја у смислу беспрекорног изгледа до храбрих употреба боја за више жижа де вивреа.

Дизајн кухиње и тренутни трендови

Идеје за дизајн кухиње мала кухиња постављена кухињски намештај дрво

Такође смо сазнали да коришћење познатих елемената дизајна, укључујући класичне трендове, не спречава иновације и дизајнира иновације.

Случајно, ово је лекција коју треба да нацртамо крајем године.

Дизајн кухиње у две боје

Монохромни дизајн кухиње, чак иу две најмодерније боје, представља велики ризик, али дизајнери су показали да може добро радити.

Дошло је до досаде, али то може дивно постићи сорта у материјалима. Примена различитих текстура постигла је нове и нове комбинације. Посебно је популаран упаривање “топлих” и “трезних” таквих, као што су плочице и дрво.

Идеје боја према најновијим трендовима

идеје кухиње идеје кухињске мете сивих сивих боја идеје
Скривени функционални објекти

Потрага за беспрекорним изгледом постала је све популарнија последњих година. То доноси толико удобности и удобности да бисте могли да проширите ову модерну једноставност у готово свим сферама живота. До неколико сезона готово искључиво везаних за кухињу, сада је све више и више одлучено да се шири беспрекорни изглед у свим животним срединама. Сада смо нашли скривене функционалне објекте у кухињи, где су чак и пећница и фрижидер скривени у орману или другом комаду намештаја. Наравно, ово такође олакшава отворено планирање које повезује кухињу са дневним боравком или другим амбијентом.

Комбинујте дизајн и функционирајте вешто

Идеје за дизајн кухиње Кухињски намештај ладица додатна касета

Дозволите себи да дођете до практичних идеја

идеје за кухињу дизајн кухињског намештајаДрво, дрво и дрво

Ваша кухиња може бити најсавременија и још увек укључује дрво – то смо сазнали из најновијих кухиња трендова 2016. године. Овај материјал је еколошки прихватљив, прилагодљив и може доћи у контакт са скоро сваким дизајном ентеријера. У великој мери изражава нашу жудњу за природним начином живота, чак иу свакодневном животу.

Тамно дрво игра важну улогу и често је пожељно над свим могућим варијантама боја због свог врхунског изгледа.

Дрвени кухињски намјештај је у потпуности у тренду

идеје за дизајн кухиње дрвена кухиња дизајн дрвени под

Рустична кухиња у масивном дрвету

дизајн кухиње дизајн идеје рустикална кухињска мода намештај од дрвета

Модерни кухињски апарати и сјајне површине се мешају

Кухињски апарати и површине у различитим стиловима – то је врло често у модерним кухињама 2016. године. Никада раније нисмо имали такву промену. Ово је предивно и нуди још више могућности у беспрекорном и монохромском стилу.

Сјајни акценти дају кухињи модеран карактер

дизајн кухиње идеје куецхенмоебел дизајн привјесак свјетла купферфарбен

Прави гранит

Гранит је поред дрвета други прави врхунац 2016. године, али би требало да буде стваран. Умјетне имитације, колико год су добре, више нису.

Гранитни кухињски бројач

идеје кухиње идеје кухињског острва модерног кухињског намештаја

Мали кухињски ормари

Врло добро смо научили у 2016. години да бисмо у нашој дизајну кухиње користили што мање ствари, а веома је важно да наставимо са тим. Зато се концентришемо на основне ствари и осећамо се опуштенијим. Чини се да смо у смислу да наставимо са овим трендом користећи све више и мање мала, али врло интелигентно дизајнирана кухиња.

Чувати све у ладицама испод судопера

идеје за кухињу идеје двогледи кухињских ормара

Проналажење и изражавање сопствене личности у унутрашњости – и даље је важно за 2016. годину. У том правцу су предузети многи кораци. Како желимо да се надоградимо на 2017?

Модерна кухиња у бетону

Идеје за дизајн кухиње бетонске оптичке привеске светлеће столице

Креативна решења која се могу прилагодити индивидуалним жељама

Идеје за дизајн кухиње дрвени зид практично мобилни

Једноставан дизајн у црно-белој боји

Идеје за дизајн кухиње мала кухиња постављена у бело боје

За идејније идеје у кухињи само померите се доле

Дизајн кухиње Дизајн кухиње Плочице за кухињу Кућни намештај Бијела дизајн кухиње идеје савремени дизајн кухиње дрвени под идеје за кухињу модерне кухиње кухињски шатор дизајн кухиње идеје за спремање зачина фиока практичне идеје кухиње идеје дизајна кухиње биколор кухиња дизајн црно белоидеје кухиње идеје гранит кухиња кухиња полуострва идеје дизајна кухиње дрвене греде бакра обојене светиљке трпезаријски сто идеје дизајна кухиње дрвена кухиња кухињски намештај кухиња острво дрво дизајн кухиња идеје куецхенфлсцхе холз спуеле идеје за кухињу идеје кухињских острваца беле привеске бакренедизајн кухиње идеје кухињске полице рустикална кухиња кухиња дизајн кухиње идеје ретро хладњак смег бијели идеје за кухињу рустикална кухиња дизајн кутија дрвене кутије