20 скандинавских дизајна кухиње – атрактивне декоративне идеје

модерна кухиња простор за дизајн ентеријера плави зидови

20 скандинавских дизајна кухиње - атрактивне декоративне идеје

Скандинавске кухиње су широко препознате по својој отвореној атмосфери и модерном стилу. Да не помињемо да они доследно изражавају елементе као што су бели зидови, дрвене детаље и живописни акценти у облику тканине и других обојених боја.

Данас ћемо вас упознати са 20 најбољих скандинавских кухиња - од тихих бијелих соба до руралног ентеријера који изазива тај топли осећај сигурности, као да сте били у кабини.

Још једна серија скандинавских кухиња укључује металне акценте, чисте линије и скулптуралне детаље кроз посебне предмете као што су Б. привесна светла. Прочитајте даље да бисте сазнали више идеја за савремени дизајн кухиње и уживајте у сликама у нашој галерији. Вероватно ћете добити импулс да покупите неке скандинавске елементе у својој кухињи ...

Весели ентеријери

Скандинавске кухиње често су украшене белим зидовима, које стварају прекрасну платну за шарене акценте и друге модерне декоративне елементе, као што су: Б. металне компоненте. Испод видимо оба - шарени и метални сјај - у ваздушној кухињи слави модеран дизајн. [Извор: ИКЕА]

Компактна скандинавска кухиња - бело кухињско огледало

Кухињски дизајн бијелог огледала на задњем зиду
Понекад је бела позадина све што треба да направите једну или две лименке боје заиста привлачне. Светло-наранџаста столица на следећој слици заузима поглед, иако је то само један аспект у вишеструкој соби.

Динет и кухињски пулт у једној просторији - светли акценти

Скандинавска кухиња дизајнира дрвенасте столове са наранџастом столом

Имајте у виду стратешку употребу боје у белој кухињи на слици испод, заједно са тачкама које украшавају беле чаше за пиће постављене на полици изнад судопера. Друге просветитељске нијансе додају околни објекти, као и два узорка објекта - пешкир и тацна.

Многи кухињски полице чувају посуђе

Скандинавске кухиње дизајнирају посуђе кухињских ормараСцулптуред објекти су посебно интересантни ако су интегрисани у кухињу у потпуности белом бојом. У суседној соби сфера у облику Привезак лампа и полицу са књигама кабинет са сегментираних преградама формирају две уметничке контакт особе, пре свега зато што лампа виси од врха, а кабинет је светле боје поморанџе!

Савремена, драматична кухиња

Скандинавска кухиња дизајнира луксузну унутрашњу трпезарију

Свјеж унутрашњост не мора нужно да буде блиставо бијело. Светло плава ће испунити овај захтев добро! Зидови кухиње приказани испод су боје неба и освијетљени су сунчевим свјетлом који пролази кроз простране прозоре.

Рустикан, скандинавски дизајн кухиње - бледо плави зидови олакшавају простор

Скандинавске кухиње дизајнирају кухињске ормаре рустичног плавог зида

Када говоримо о великим прозорима, лагана и прозрачна кухиња приказана испод је једноставно узбудљива због употребе чистих линија и отворених простора. Ултрамодерн Сцандинавиан десигн ин итс финест форм!

Очистите и очистите линије у кухињи

Скандинавска кухиња дизајнира светао прозрачан ентеријер

У другим стимулационим просторима детаљи дрвета и метала играју снажно доминантну улогу. Али умјесто глатких и сиромашних, стварају угодну, индустријску атмосферу посебно захваљујући софистицираној употреби простора на зидовима за чување кухињског прибора посебно у овој кухињи.

Метални изглед у кухињи

Скандинавска кухиња дизајнира дрвени метални сјај

Секи паттерн

Док многе скандинавске кухиње имају изразито модеран изглед, једнак број различитих дизајна и шаблона користи се за додавање личног додира и стварање топлине. Кухиња која припада стану 1908. године, коју видите доље, има цветне украшене ивице. Такви акценти благодатјују скандинавско наслеђе куће.

Комбинација традиције и модерности се може видети у овој кухињи

Скандинавска кухиња дизајнира традиционално модерно дрво

Тканине су врло једноставни врх о томе како донијети мало боје у просторију. На следећој слици видимо асортиман пешкира и салвета, од којих су неки обојени или обојени у богатим бојама.

Типичне традиционалне скандинавске тканине

Скандинавска кухиња дизајнира плочу од дрвета

Одличан начин додавања боје, текстуре и шаблона за дизајн кухиње био би да наручите скандинавски тепих, као што су скандинавски готови шведски теписи приказани испод. Ткани мотиви дају кухињи привлачност и стил додајући боју ручне израде, што се дивно разликује од чистих линија модерних детаља.

Скандинавски теписон - занимљиви обрасци

Скандинавска кухиња дизајнира дрвени шведски тепих

У скандинавским кухињама, траке су веома популаран образац. На следећој слици је приказан теписони тепихом који се добро уклапа са "пругама" ружичастог гријача и ствара живахан ефекат у овој интеракцији.

Унутрашња бела кухиња - стол за дрво служи се као трпезарија

Скандинавска кухиња дизајнира компактни простор беле боје

У кухињама приказане испод, траке су класично нацртане у морском плавом и белом бојом! Обучени зидови, ткане кошаре и дизајн плаже оживљавају интензивно уз помоћ навртки пругастог тркача.

Обимна кухиња има радну плочу и трпезарију

Скандинавска кухиња дизајнира дрвену дрвену подну облогу

У следећем приказаној простора траке се преносе на зидовима и нека им елегантан цртеж два тона на доминантном обрасцу цео опремљена за скандинавске стилу кухиње! Напомена доприносе префињености овог класика траже као беле осликана ормара, ретро сат и тријаде Пенделеуцхтен.

Болд црно-бели пругасти зидови

Скандинавска кухиња дизајнира пругасте зидове

Ипак еинамал један обојен у светло плавој кухињи се овде представљена, који сенчење се попуњава лежи на поду природног дрвета црвено-бело-пругаста тркач на гецхмацксволле начин.

Скандинавска кухиња дизајнира дрво плаве боје

Топли ефекат дрвеног нагласка и облога

Нећемо вам све рећи о скандинавским кухињама, али не можемо оставити неке дрвене нагласке. Топло дрво акценти ће бити трансформација, у ствари просторија, тако да се као прави фарма изгледа, а такође могу да појачају изражајност савремених елемената дизајна, као што је показано за слање простору испод.

Скандинавска кухиња дизајнира строп од дрвеног стола

Метал и дрво комбинују у шеснаестерцу испод кухиње да створи јединствену атмосферу која је употпуњена Исланд Бар са уграђеним преградама за чување вина. Кухињски апарати од нерђајућег челика дају завршни додир!

Скандинавска кухиња дизајнира савремени ентеријер

Седишта испод зеленог лимета нису једине звезде у приказаној кухињи! Акценти од храстовог дрвета који се налазе у грађевинском материјалу ормара истичу се од позадине белих зидова и фиоке.

Скандинавска кухиња дизајнира дрвене зелене барске столице

Понекад дрвене ентеријере имају шарм земљаног дома, нарочито када се придруже камин и плетеница! У соби у скандинавском стилу доље, шармом скијалишта се лако стиже коришћењем дрвенастих зидова и дрвеног пода. И поред јеленске главе ...

Скандинавска кухиња дизајнира дрвени подметач тепиха

Представљен на следећој слици дрвене конструкције са бар доручак, уграђени хладњака и фиоке је солидан комад намештаја је да му је сјајан модел зрна, као и са природом у стању да формира фазу за живописним детаљима, као што је граната са производима.

Скандинавска кухиња дизајнира дрвени ормарић

Сада закључујемо са скандинавском кухињом, коју карактерише богата дрвена облога, као и привесна светла и црни акценти. Бијели зидови чине простор бољом задивљујућом него што је строжији.

Скандинавска кухиња дизајнира дрво велики простор масивни намештај

Сада када сте упознали сцандинавски комад, упознајте своје омиљене дизајнерске идеје. Да ли вам се више свиђа бијела кухиња са само једним бојама или сте фасцинирани унутрашњим ентеријером? Уживајте у облику текстила, као што су Б. ткани теписи? Или вас можда узимају свеже, добро опремљене собе са минималним нагласком. Изразите своје мисли пишући коментар испод ...